Şimdi Ara

Yerel Disk 'D' görünmüyor. Nasıl görüntüleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
22.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebookumun Yerel Disk D bölümü görünmüyor. Sistem geri yükleme yaptım, sonuç aynı. Bu durum Partition magic vb. bir program ile olmadı. Bilgisayarım sağ tuş "yönet" dediğimde orada C nin yanında 93 GB lık bir bölüm görünüyor. Fakat ismi yazmıyor. Üzerine sağ tıklayıp sürücüyü yeniden adlandır dediğimde hata veriyor. D nin tekrar görünmesi için format haricinde bir yöntem var mıdır? Çünkü ne yaptıysam D bir türlü görünmedi.

• Arkadaşlar son çözüm format. Fakat format atmadan bu "D" sürücüsünü nasıl ortaya çıkartırım. Fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • Dosya sistemi nedir? Muhtemelen mecburan biçimlendireceksiniz..
  • Bu konuyu zaten benzer olarak forumda aradım pek cevabını bulamadım. Bilgisayarım sağ tuş yönet ve depolama disk yönetiminde orada 93 GB lık bir bölüm görünüyor. Dosya sistemi NTFS di. Bu görünen bölümü sil deyip tekrar aynı yerde yeni bölüm oluştur dediğimde hep hata veriyor. Sonuç olarak çözüm olarak format atmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt43 -- 22 Eylül 2008; 23:41:22 >
  • partition ile ilgili bir sıkıntı var gibi görünüyor bence disk üzerindeki diğer bölümleride silip bölümleri yeniden oluşturmanız en mantıklısı
  • ayni sorun bende de var yardım edebilecek olan arkadas varmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arklar ben halletim arklar yerel disk d sorunun çözdüm bilgisayarım sağ tıklayıp yönete gelin daha sonra disk yönetimine tıklayıp sağ tarfta açılan sadce yerel dısk c vardır d görünmüyordur ama isimsiz bir dosya vardır yan yana biri yerel dısk c yazar birinde ise isimsiz ...isimsiz olana tıklayıp oluştur dicez ve ileri ileri deyrek işlemi sonlandırdıktan somnra yerel disk D 100% DÜZELMİŞTİR VE ESKİ HALİNE BİLGİSAYARIM YEREL DISK YANINDA BULANACAKTIR :))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.