Şimdi Ara

YEREL Seçim bitti zamlar başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Un fiyatları aynı

Asgari ücret aynı.

Yakıt fiyatları aynı.

Durup dururken İbb halk ekmeğe %60 zam yapıyor.

İsparkıda unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eminim bunları üreten fabrikanın bütün işçileri asgarî ücretle çalışıyordur.
    Üreten makinalar da %100 yerli ve millidir, hava ile çalışıyordur.

Beyin bedava.

• Salı günü reisin akaryakıta yapacağı 2 tllik zammın gerekçesi ne peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • morphine84 M kullanıcısına yanıt

• Her zaman ki gibi İmamoğlu eleştirilemez eleştirilmesi teklif dahi edilemez bir konumda. Ne var yani halk ekmeğe yüzde 60 zam varsa !!!

Halk ekmeğin mantığı normal ekmeğin neredeyse yarısına satılmasıdır. Bu sayede dar gelirliler ve vatandaşa bir nebzede olsun maliyetine ekmek verip fayda sağlamasıdır belediyenin. Ama normal ekmek zaten 8-10 TL iken halk ekmekte 8 TL ye verdimi ne anlamı mantığı kalıyor !

Gördüğüm Sözcü TV ve NOW TV bile ucundanda olsa İmamoğlunu eleştirmiş. Ama bazıları halen daha AMAAA ABİİİ AKKPPP diye saldırıp İmamoğluna toz kondurmama derdinde.

YEREL Seçim bitti zamlar başladı.x (formerly twitter)
    NOW HABER (@nowhaber) on X
    https://x.com/nowhaber/status/1804207413685318047

Not: Bu arada İmamoğlu Özel jetler ile Almanya'ya milli maç izlemeye gidiyor ve dönmüyor bir haftadır oralarda geziyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Evet bende tatildeyim hatta imamoğlunu tokatlamışım benimki tam 1 ay

• Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine %60 zammı neden yaptın İmamoğlu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Engin ekonomi bilgini böyle açık açık belli etme yiğidimYEREL Seçim bitti zamlar başladı. 

• İmamoğlu eleştirilemez diyen forumun kadrolu trolü ekonomi konularında hiç ortalıkta dolaşmıyor.

İbb ve İmamoğlu olduğunda damlıyor.

• Siyasiler babanızın oğlu değildir eleştirilebilir mesela 33 olan dolar kuru her gün yeni gelen vergiler

• Siz böyle olursanız 3 aya bir % 60 daha zam gelir

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Seçimden ônce Enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyordu çünkü.Sen gidip suçu 22 yıldır Ülkeyi yöneten iktidara sorma hesap gel Belediyeye sor onlarda siyasetci işe hükümetin yaptığnın aynısını yapıyorlar sizin gibi insanları kandırıyorlat her seçimde neyine şikayet ediyon Türkiyede şu an Enflasyon rakamları gerçekte nedir kimse bilmiyor sen şimdi Tüikin açıkladığı verilerede inanıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Haziran 2024; 10:49:10 >
  • bursada belediyenin ürettiği besaş ekmek 7.5 tl iken 5 tl zam yapılarak 12.5tl oldu. hadi hayırlı olsun.

• supreius S kullanıcısına yanıt

bahsettiğiniz ekmek 400 gr normal ekmeğe göre fiyatı 6.25 bunu eksik yazmışsınız

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Konuyu açan tam aktroll ya. Hiç samimi ve objektif değil. Bu ülkede her şeye zam gelir adam bir tek İBB'nin zammını eleştirir, hükümetin getirdiği ve sebep olduğu hiçbir zamma ve ek vergiye tek laf etmez. Akaryakıta zam gelir çıt yok, elektriğe, internete, vergiye, doğalgaza, köprülere sebepsiz yere zam gelir çıt yok. RTE'nin 12 şahsî özel jeti olur çıt yok, bir tek İmamoğlu'nun aracına laf eder. Malumlar tatil yaptığında çıt yok ama İmamoğlu tatile gittiğinde hep bir ağızdan bağırırlar. Ülkede iktidarın kendi yarattı bir ekonomik kriz ve buna bağlı zamlar olurken bu arkadaş yine hükümete laf etmemek için kırk takla atıp esnafı suçluyordu, esnafa fırsatçı diyordu mesela. Herif koca krizi buna bağlıyordu, bizzat kendi açtığı konusu var. Fırsatçı esnaflar hep vardı halbuki, ekonomi iyiyken de vardı, kötüyken de var.

Bak konu bile algı yerel seçimler bitti zamlar başladı deyip sadece İBB'nin ekmek zammından bahsetmiş o da %60 gerçek bir zam mı bilmiyorum ben uzun yıllardır halk ekmeği almıyorum. Ben konuya girer girmez bu şahsın konuyu açtığını anlamadım, başka biri genel bir eleştiri yapıyor sandım bir baktım aliveli yine klasik İmamoğlu gömme konusu açmış. Bu konu zam ve eleştiri konusu değil, sadece İmamoğlu karalama konusu.

Birileri zıplayıp İmamoğlu eleştirilemez mi diye atlayan olmasın diye elbette eleştirilebilir diyorum. Ama eleştiri tarafsızca herkese yapılmalı. Aksi halde taraflı ve adamına göre eleştiri yapıyorsanız siz birinin tarafı olmuşsunuzdur demektir. Artık ideolojik fanatizm midir yoksa mamanız vardı da mamanızı mı kestiler bilmem. Zam eleştirilecekse her yerde eleştirilmeli. Sadece birinin yaptığı zamma eleştiri getirip sadece birini görüp diğerlerine gelince 3 maymunu oynuyorsanız siz algı peşinde koşuyorsunuz demektir. Niyetiniz zamları eleştirmek değil, başka bir şey demektir. Halbuki iktidarın sebep olduğu ve getirdiği zamlar vergiler daha fazla ve hayatımızı daha fazla etkiliyor. Ama aynı şahıstan iktidar üzerine bir konu göremiyoruz. Ben günlük olarak buraları takip ediyorum bir tane konu görmedim bu şahsın iktidar aleyhine açtığı bir eleştiri konusu, bir mesaj bile görmedim hatta.

• ekrem beyin slağonu herşey çok güzel olacak lafı slolomdan öte gidemedi ya.YEREL Seçim bitti zamlar başladı.  şimdi hatırlatsan neydi benmi demişim ne demişim hatırlamıyorum der değerli demciler.YEREL Seçim bitti zamlar başladı. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.