|
Türkiye'de otonom araç dönemi resmen başlıyor: Yönetmelik yayınlandı!
-
-
Türkiye’de zor iş, sokaklar çok dar, millet arabayı bırakıp gidiyor vs. Anca otoyollarda kullanılabilir. Seviye 5 hiç kullanılamaz. Yeni yapılaşma gerekiyor sokakların düzenlenmesi vs lazım.
Takip mesafesi ve sinyal kullanmayı bilmiyoruz o yüzden makinelerinde kafasını karıştıracak yada kazaya sebep olacak.
Antalya dönüşü en sol şeritte traktör çıkmıştı önüme, hiç olmaması gereken şeyler oluyor bizim yollarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 2 Aralık 2024; 0:45:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seviye yükseldikçe vergisi artmalı
-
İstanbul’da sokakları at arabalarına göre planlamış belediye şehir planlamacıları. İleri görüşlülükleri sıfırmış. Ne de olsa at arabası ulaşımın pik noktası.. Ulaşım dedin mi akıllarında at arabası canlanmış, ulaştırma aracı olarak at arabasından daha gelişmiş arabaların üretilebileceği akıllarına dahi gelmemiş. Yollar at arabasına göre tasarlanmış.. Atların park derdi de yok çekiyorsun ahıra otlanıyor. At arabası gibisi yok ve olamaz da eski istanbul belediyesi şehir planlamacılarına göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 2 Aralık 2024; 1:2:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberdeki en komik ifade "AB standartları esas alındı"
-
-
Bunun için abonelikler yapılacak herhalde fakat o gözlüklü kel rahat durmaz ondanda vergi almaya çalışır aracı aldın vergini verdin bitti yokkkk halkın cebindeki 3 kuruşa kadar düşmüş bı hükümet var karşımızda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi standardını yapacak halimi var işine geleni kopyala yapıştır
Ya millet aç aç .
Saçma sapan şerit çizgilerinden dolayı artık yeni gelen araçalarda default açık olan şerit takip bile doğru düzgün çalışmayıp kazaya davetiye çıkarırken daha üst seviyelerde çalışasak sisteme ne kadar güvenilir tartışılır.
Bu ülkede otonom araç mı güldürmesinler milleti tıkmışlar dar alana şehir merkezlerinde her şey üst üste ne yollar müsait ne insanlarımız trafik resmen keşmekeş bu ülkede. Otonom araba diyip geçmeyin bir hafta sonra yapacağınız işi deyip alıp başını gider.
-
Kara şimşek gelse, ikinci günde yaya geçidinde durduğu için servis şoförleri tarafından darp edilir.
-
Ben bile bazı yollarda şeritleri takip edemiyorum otonom araçlar böyle işin ızdırabını .......... der ve bariyerlere girer.
Seviye 5 otonom araç silivriden tuzlaya kadar kazasız belasız gidebilirse o zaman bu iş olmuş demektir.
Tam otonom araçlar ancak yollarda sadece birbirleriyle haberleşebilen tam otonom araçlar olduğunda çok rahatlatıcı olabilir. Bunu da standart bir şehirde yapmak çok uzun zaman alır.
-
M (Moped) nedir Allah aşkına? Haberi yazarken 2 dakika bir araştırsaydınız
Ben bi toyota videosu izlemiştim. Arabanın önünden kamyonet gidiyordu ve ani olarak saman balyası atıyorlardı felan. Bu araçlar kolay kolay kaza yapmaz en fazla lan bu yolda gidilmez deyip kontağı kapatır 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yollarda milyonlarca trafik canavarı varken bu araçlar nasıl hareket edecek.
-
Doğrudur, dingonun ahırı lafı da İstanbul'dan çıkmıştır.
At deyince aklıma bir şey geldi üzüldüm.
Gazi'nin at üstünde resmini çizen bir ressama, biz ve hayvanlarımız bir deri bir kemik kalmıştık, böyle görünmüyorduk demesi beni çok üzdü.
Yaklaşık 650 yıllık devlet son döneminde arpa-buğday bile ekemez, ekmek üretemez bir hale gelmiş.
Çıldırmamak elde değil. Cephede tuz, şeker bile yokmuş.
Türkiye için service pack yayınlanır, her ay düzenli güvenlik yamalarının yanısıra.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunun için abonelikler yapılacak herhalde fakat o gözlüklü kel rahat durmaz ondanda vergi almaya çalışır aracı aldın vergini verdin bitti yokkkk halkın cebindeki 3 kuruşa kadar düşmüş bı hükümet var karşımızda.
|
Haberdeki en komik ifade "AB standartları esas alındı"
|
Kendi standardını yapacak halimi var işine geleni kopyala yapıştır
|
Benzer içerikler
- instagram takip etmeyenleri bulma
- repost nasıl yapılır
- truecaller nedir
- spotify apple music aktarma
- youtube video indirme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X