Şimdi Ara

Yerel Seçimler -2014- ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.786
Cevap
6
Favori
83.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redwhiteee

nerden kaynaklanıyor bu kadar fark anlamadım kanallar farklı farklı sonuç gösteriyor.cihan haber ajansı ile doğan haber ajansı kafasına göremi alıyor ysk vermiyormu bunlara sonuçları

Anodolu ajansini dikkate almayin. Bdp adayi olmayan yerde, birinci suan bdp. Manupilasyon yaratmaya calisiyorlar. Fox vs. İzleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Abi yine hiç bir şey yapmadan 5 sene daha burda olacak desenize :/
    adam proje bile açıklamadan seçiliyor ya asıl olay orda
  • Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

izmirde yaşayan olarak mutluyum bi üniversitesi öğrencisi olarak izmirde yaşıyorsanız eğer pislik içinde yaşamamak için lütfen şehirden gidin lütfen bu iyiliği bize yapın

tuh yazık oldu gecen yaz gitmiştim izmirde hiçbisey yok tam kurtuldu diye adınıza seviniyordum ki yazık oldu yine yokluk icinde yaşamaya devam size yazık cidden genel seçimde değil hani bari kendinizi kurtarırdınız bi çıkartmadınız şu at gozluklerinizi
  • fox diğer kanallardan çok farklı ya, a haberde yuzzde 6 dan fazla melih gökçek önde.

• eee benim haberim yoktu konu dışına tam siyasi bile sayılmıycak birşey attım belki bu konudan once 15 günü basmışsınız hemen açtığınız konuyu görmedim bile!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

quote:

nerden kaynaklanıyor bu kadar fark anlamadım kanallar farklı farklı sonuç gösteriyor.cihan haber ajansı ile doğan haber ajansı kafasına göremi alıyor ysk vermiyormu bunlara sonuçları

Anodolu ajansini dikkate almayin. Bdp adayi olmayan yerde, birinci suan bdp. Manupilasyon yaratmaya calisiyorlar. Fox vs. İzleyin

kardeş sen fox izlediğine emin misin,fox tv de ankara ilçelerine gidiyoruz dedi geldi ekran çankaya da akp önde,beypazarında bdp önde ?fox aa dan almıyor cihandan alıyor
    paso yanlış bilgi veriyorsunuz resmen
  • erzurum hayal kırıklığı
  • Kanallar arasında fark olsa da ortalaması belli. Açıklanan sonuçlar benim kötümser tahminlerimin bile ötesinde. 2 gün önce Gökçek televizyona çıkmış kaybedecem diye ağlıyordu. Şimdi ne oldu da öne geçmeye başladı hem de fark açılıyor daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

quote:

kardeş sen fox izlediğine emin misin,fox tv de ankara ilçelerine gidiyoruz dedi geldi ekran çankaya da akp önde,beypazarında bdp önde ?fox aa dan almıyor cihandan alıyor

Fox izleyin dedim zaten, fox aa dan almadigi icin. Aa yanlis bilgi veriyor dedim.

Senin dediginle ayni seyi dedim farkindamisin ?

• Fetullahın Memleketi erzurum bile ona tokat atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 30 Mart 2014; 20:30:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dakika:Cihan haber ajasına göre de Kadir Topbaş ve Melih Gökçek öne geçti.
  • kanallar arasında çok fark var ama sonuçta değişen pek birşey olmayacak gibi

www.hakkindabildiklerim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zargana*

erzurum hayal kırıklığı

erzurum'a hayret ettim. akp adayı erzurum'lu bile değil. mhp' nin sağlam seçmen kitlesi vardı ben oradayken, değişen pek bişey olmamış.
  • Sonuçları görünce insan hayret ediyor cidden ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    ona müstehak.

• AA sonucuna göre bile Mansur Yavaş öne geçti şu an
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

quote:

Fox izleyin dedim zaten, fox aa dan almadigi icin. Aa yanlis bilgi veriyor dedim.

Senin dediginle ayni seyi dedim farkindamisin ?

Show izleyin ikisinide veriyor aa ve cihan. Sonuç yine belli gibi akp götürecek pastayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: venice77

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

izmirde yaşayan olarak mutluyum bi üniversitesi öğrencisi olarak izmirde yaşıyorsanız eğer pislik içinde yaşamamak için lütfen şehirden gidin lütfen bu iyiliği bize yapın

tuh yazık oldu gecen yaz gitmiştim izmirde hiçbisey yok tam kurtuldu diye adınıza seviniyordum ki yazık oldu yine yokluk icinde yaşamaya devam size yazık cidden genel seçimde değil hani bari kendinizi kurtarırdınız bi çıkartmadınız şu at gozluklerinizi

Yolsuzl parasiyla yasayacagima, fakirlik icindeyasarim daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

Orijinalden alıntı: Zargana*

erzurum hayal kırıklığı

erzurum'a hayret ettim. akp adayı erzurum'lu bile değil. mhp' nin sağlam seçmen kitlesi vardı ben oradayken, değişen pek bişey olmamış.

balıkesir, hatay da keza beklemediğim şekilde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.