|
Yerli AAA oyun Black State için oynanış videosu yayınlandı: Şimdiden harika görünüyor (2. sayfa)
-
-
Grafik 2024 oynanış 2004.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yaşına vardım sayılır. Kendimi bildim bileli Türk oyunlarına, yapımlarına elimden geldiğince destek verdim. Kötüde olsa bizim ürünümüz dedim destek verdim ama bu yaşıma kadar bizim destek verip yukarılara çıkan bir yapım göremedim. Mount and blade ise gerçekten kaliteli olduğu için kendi dalında zirve yaptı. Yani yabancılar tarafından da gerçekten beğenildiği için yükseklere tırmandı. Crysis serisi keza öyle.
Kaliteli ürün yaparsan zaten tutuyor. Kötü de olsa milli duygularla verilen desteklerin devamı gelmiyor maalesef. Bu oyunun da tutmasını isterim yalnız, neredeyse 10-15 sene öncesinin işlerini bugün yaparsan maalesef tutmaz. İnşallah gelecekte daha kaliteli yapımlar ve işlere imza atarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut çeviğin can sungur ile yaptığı yayında, yapımcılara bu şikayetin iletildiği ve üzerinde çalıştıklarını, oyunun son halinin bu olmadığını söylüyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabus 22 benim için efsanedir. O oyunu onlarca kez deli gibi oynayıp bitirmiş biriyim. Devam oyununun gelmesini o kadar istemiştim ki. Hatta Kabus 21 geliştiriliyor haberleri çikinca çok umutlanmıştım. Şimdi ekip bu oyunu yapıyormuş. Mükemmel görünüyor. Umarım böyle devam eder ve oyun çıkar. Ayrıca umarım Kabus 22'nin devam oyunu ya da en azından Kabus 22 remake falan da çikar.
Koşarken yürüyor gibi gözüküyor. Belli ki stüdyoda bazı alanları daha yeni yeni öğreniyorlar. Ama oyunun grafikleri 1 numara. Daha iyisini görmedim. Işıklandırma harika. Ama karakterimiz açıkta bile biraz karanlıkta gibi gözüküyor.
Çok temiz bir gemi diyorlar. Zaten bu alfa hali. İlk bir şeyi çizersin, sonra onu kirletirsin. Bunlar resim değil canlı nesne. Gemi zaten gizli bir müze gibi. Son derece temiz olması normal adamlar bile naylon tulumlarını çıkartmıyorlar.
Sadece herkes askermiş gibi dolanması tuhaf. Başka işi olan yok gibi.
Bu oyun ve diğerleri(başta mafia:) için seneye yüksek bütçeli yeni sistem dizerim. Yeter ki gösterdiğinden iyi çıksın. Grafik ve animasyon wukong neler yaptı gördük. Ki onun da yürüyüş, zıplayış kısımlarını ve bazı dövüşlerin tepkisizliğini pek beğenmedim. İnşallah bizimkiler daha iyisini yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl yapan ekipten banane? Bu oyunu Türkler yapıyor tabiki de daha çok destek olacağım. Sizin kafadakiler hiçbir zaman yerli ve milli olamadı. Yerli araba çıkar amerikalısı varken banane dersiniz, yerli yiyecek çıkar almanyanınki daha güzel dersiniz, yerli uygulama çıkar ben popüler olanı kullanacağım dersiniz. Sizin bu yanıklık doğuştan geliyor. Gidip youtube videosunun altına oyun berbat falan da yazmışsındır sen şimdi 😂
Oyunun eksikleri var ama daha alfa versiyonda. Videoda hatta bir yerde ses bile buga girdi. Zamanla oyun daha güzel hale gelecektir. Şu haliyle bile oynanabilir duruyorken 1-2 yıl sonra çok daha iyi olacaktır. En önemliside ses getirecek yerli bir yapım olması. Büyük ihtimalle bize özel yerel fiyatlandırma da yaparlar üstüne Türkçe çıkar keyif alarak oynarız.
Bu kadar özenilmiş, iyi bir iş çıkartma çabasında olan, güncel DLSS, RT gibi teknolojileri kullanıp daha ''alpha'' aşamasında bile teknik anlamda da bu kadar dikkat çeken, zibilyon tane unreal oyun motoru demosundan - hadi sana kıyak - 3 tane yazar mısın? Fark etmez ama özellikle third person oyun önerilerini bekliyorum bay youtube canlısı. Gelip Bodycam falan dersen şaşırmam
Digital Foundry, Nvidia gibi firmaların oyunu tanıtma şevkinden hatta adamların en etkileyici üç oyundan biri bulunduğundan filan bahsetmeyelim henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 25 Ağustos 2024; 15:44:47 > -
Güzel duruyor fakat eksikler var tam sürümünde eleştirilere kulak kabartıp bu durumları düzeltirlerse güzel oyun çıkacağına inanıyorum.
-
Çok şükür internet diye bir şey var. Aşağıdaki videoda 25 oyun içerisinde bir sürü Unreal Engine 5 çöp projesi var.
Zibilyon tanesini Epic Games üzerinden veya Unreal Engine 5 başlıklarından takip edebilirsin.
Epic Games'in gerçekçi yüz oluşturma özelliğini motora eklediği haberi sizin köye ulaşmamış anlaşılan.
Buraya Dlss, Rtx cart curt işlerini kullanarak yapılan MOD ları koymadım kalbin kırılmasın diye.
Epic Games'in, Nvidia'nın sağladığı özellikleri kullanarak AAA kalitesinde gözüken bir oyun yapabilirsiniz ama bu sadece öyleymiş gibi gözükür.
Vuruş hissi, harita dengesi, çevre elementleri, hikaye akışı, müzik ses kullanımı vs gibi şeyleri bir araya getirerek ve optimize ederek AAA kalitesinde bir ürün ortaya koyarsınız.
Sizin yerli milli kafasında övdüğünüz oyunda, grafik dışında hiçbir şey AAA kalitesinde değil. Vuruş hissi diye bir şey yok bir kere. Sesler sorunlu. Ortada bir ambias bir atmosfer yok.
Niye biliyor musun? Çünkü Unreal Engine 5 size bunu sunmuyor da ondan.
Unreal Engine 5 size vuruş hissini sunmaz, harita dengesi oluşturma hakkında bir fikir vermez, istediğiniz ambiansı veya atmosferi yansıtabilecek sesleri de sunmaz. Çevre etkileşimini yapmak zanaat işidir, el işçiliği, kurgulama işçiliği ister. Unreal Engine 5 size bunu sunmaz.
youtubeTake a look at these new upcoming games and projects that are currently being made in Unreal Engine 5 (except Project Awakening) and will come out in 2024, 2...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aYNU1GfHdDoyoutubeZoochosis is a first-person psychological bodycam horror simulation game developed by Clapperheads. Players will embody a newly appointed night zookeeper tas...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zx76uvIDU3syoutubeBetter stay quiet while playing the Unreal Engine 5-powered, '90s found-camcorder-footage horror game Don't Scream, as you try to make your way through Pinew...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-FCQezBOyrU&pp=ygUUZG9uJ3Qgc2NyZWFtIHRyYWlsZXI%3D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Öff nası can çekişip zorlama oyunları atmışsın Don't Scream vs bunları koyacağını o kadar iyi biliyordum ki. Ve inan bana senin aksine bunların bir çoğunu oynadım İlk attığın video tam olarak beyin seviyeni gösteriyor zaten.
Bunların neredeyse hepsinde RT ' yi geç, düzgün çalışan bir DLSS çalışan bir DLSS bile yok. Sayılan firmaların bu oyunlardan haberi bile yok... Ve bunların içinden ''çıkmış'' olanları bile ''alpha'' seviyesindeki Black State'e kıyasla oynanışı sıfır, yok. Ya sürüme sim. Yada yürüme sim. Bunları bile yazıyorum çünkü düşünebilecek 'şeye' pek ihtiyacın olmuyor belli ki.
Ayrıca ''sizin milli kafasında'' cümlen gözüme çarptığı an okumadım yazını. Belli ki kendini nimetten sanan tipik kompleksli ezik yurdum insanı... lümpen bir tipsin. Burada kimse oyunu oyunu yerli ve milli diye yüceltip yere göğe yüceltmiyor. Eleştirelecek yanlarını herkes dile getiriyor. At gözlükleri yoruyor olmalı. Haydi güzelim biraz daha oyun koy buraya.
Ama altını çizdiğim şekil ''third person'' olsun. Fps falan değil kii sözde koyduğun oyunlar teknik anlamda Black State ile ''indie'' skalasında yarışamıyor bile, bunu görmek için sağlıklı bir beyin ve göze sahip olmak yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 26 Ağustos 2024; 2:50:30 >
-
Okumazsın tabi. Okuduğunu anlamak için beyin lazım.
Beyni olmayan, kıt, ön yargılı cahil sadece bildiğini okur.
Az ötede havla da kulaklarımız kirlenmesin.
Bu oyunu ilk görüşümün ardından yeniden Metal Gear Solid V'e başladım. Yani mgs ile aynı tadı verecekse zevkle oynarım.
ne kadar acı, ama video dili ingilizce ?
-
Her türk oyununu oynamasam bile sırf destek için alırım,herkesde almalı eleştirmem demedim
-
Firma keske isim değişliğine gitmeseymiş, montion blur ne allah aşkına adobe'den mi görüp koydunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X