Şimdi Ara

Yerli AAA oyun Black State için oynanış videosu yayınlandı: Şimdiden harika görünüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hiçbir beklentim yok benim. Oyunu yapan 20 yıl önceki Kabus 22'nin geliştiricisi. 20 yıldır aynı terane.

Kabus 22 oyunu, döneminde vasat bir oyundu ve öyle de kaldı. Yaptığı satışların çoğu da milli duygularla hareket eden kitlenin sayesindeydi.

20 yıldır bir yerlerden başlayamamışlar işte.

Oyunu yapacak adam beni değil yatırımcıyı ikna edebilmeli.

Müşteri bu işin son halkası. Beni değil yatırımcıyı tavlaması gerekir.

Herşeyi ile ortalama bir oyun çıksa ben ona da razıyım.

Eksik, ruhsuz, buglı, hedeflediklerinden uzak bir oyunu katiyen övmem, övülmesini de tavsiye etmem.

Banane!

Her önüne gelen oyun yapacak diye bir şey yok.

İşinde iyi olan adam, ortaya güzel bir demo çıkarır ve bununla gider yatırımcı ikna eder. Yatırımcı çekemeyen, ikna edemeyen benim derdim değildir.

Gösterdikleri bütün videoları izledim.

Gerizekalı bir yatırımcı bile olsam para yatırmazdım. Görünen köy kılavuz istemez.

20 yıldır aynı aynı laf pelesenk olmuş dillere. "Bir yerden başlamak gerekiyor"

20 yıldır bahane bile değişmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

insanların "bu oyunu türkler yapıyor" deyip de oyunu gereksiz abartmaları, yapımcıların rehavete kapılmasına yol açıyor. yani sırf türkler yapıyor diye de patates gibi bir oyunu göklere çıkaramam kimse kusura bakmasın. bu ülkemizdeki oyun sektörüne iyilik değil kötülük yapmaktır. sırf türkler yapıyor diye her şeyi överseniz kimse daha iyisini yapmak için çabalamaz.

bak bannerlord'a, mükemmel ötesi bir oyun. ufak tefek eksiklikleri olsa da benim gördüğüm en mükemmel strateji ve savaş oyunu. özellikle strateji konusunda bence çığır açan bir oyun. ve bunu diyebildiğim bir oyunu bizim yapmış olmamız benim için büyük bir gurur kaynağı. savaş esnasında ordular birbirine girerken gerçekten savaşın içindeymişsin gibi kastıran bir oyun. demek ki neymiş? isteyince mükemmel oyun yapılabiliyormuş.

kimse unreal engine gibi hazır oyun motoru kullanıp, onu da tam beceremeyip bir de üstüne benden övgü beklemesin. unreal engine kullanılarak 2 kişiyle bile daha güzel oyunlar yapılabiliyor, örnekleri de var zaten.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Ben Türk yapımı diye kötü oyunu öv demedim ki? Türk yapımı olduğu için daha fazla destekle dedim. Türk yapımı oyunu alfa sürecindeyken böyle gereksiz ağır eleştirme hakkını kendinizde bulmanız bana saçma geliyor. Bak senden bi önceki yoruma adam 20 yıl öncesine kadar gitmiş öyle eleştirmiş. Yaptığı eleştiri değil zaten de neyse.

Youtube videosu altında binlerce yorum yapılmış ve herkes benzer şeyi söylemiş. Ben de katılıyorum o yorumlara. Oyun çıkmadan bir şey söylemeye gerek yok. Alfa haliyle grafikler iyi duruyor. Gameplay ve hikaye geliştirilir vuruş hissiyatı eklenirse baya güzel oyun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 30 Ağustos 2024; 7:18:11 >
  • Oyun kültürsüzler hala saçma sapan argümanlarla tartışmaya devam ediyor. Komik.

Demoyu neden yapmışlar bi bakın bakalım;

Lorem Ipsumyoutube
    GAMESCOM - 24/PRESS DEMO
    https://www.youtube.com/watch?v=mxz59Cr8TCU&feature=youtu.be

Oynayan basın üyemiz;
    Enis Kirazogluyoutube
    MUHTEŞEM GÖZÜKEN TÜRK OYUNUNU SONUNDA OYNADIM! (OYNADIĞIM TÜM ŞAHANE OYUNLAR)
    https://www.youtube.com/watch?v=Lg7AgyibT3o&feature=youtu.be

Ve final;
    IGNyoutube
    Black State: First Hands-On Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=1bRKBsr7nKM&feature=youtu.be

Burada kimse ölümüne bir şey savunmuyor. Kimse yerli diye as bayrakları muhabbeti yapmıyor.

Ölmüş bir oyun sektörü var. Sosyal medya ile yönetilen oyun kültürünü yok eden yapımların piyasayı domine ettiği saçma bir sektör var. Bu kültürü yaşatan Nintendo stüdyoları, rockstar games, playstation stüdyolarının bazıları var. Black state ölmüş sektörde bizleri heyecanlandıran bir yapım oldu. Çünkü hikaye odaklı tps görmeyeli çok çok uzun zaman oldu. Şirketler deli gibi servis oyunu mikro ödeme derdine düşmüşken bu adamlar hikayeli bir oyun yapma peşine düştü.

Oyun iyi çıkarsa bizim faydamıza kötü çıkarsa kendi zararlarına. Tarafgirlik yapmaya gerek yok. Ekip çok sağlam. Sağlam ekipler resident evil ı, silent hill i, metal gear i vb. çıkardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.