Şimdi Ara

!!!!!!! YERLİ CEP TELİ KAMPANYASI AÇTIM. MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN !!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gold bilgisayar mağazalarında da satışta .yeni gördüm valla arkadaşlar.arkadaş söyledi.bilgisayar parçası alırken tesadüf görmüş.

Aferim bak.telciler avuçlarını yalasınlar.artık.
  • teknosalar+gold lar+evkurlar+........

hadi bakalım.ilgi gittikçe büyüyecek umarım.
    şu diğer yerli firmada girse şu ise bari.hala prototip aşamasındalarmış.
  • Toknosa nın sayfasındaki resimler hakikaten berbat olmuş.
    Bu adamlar neden gerekli özeni göstermezler anlamıyorum.Gold bilgisayar ise fena değil gibi.

fiyatta biraz daha uygun bence.Yakında vatan bilgisayar da satmaya başlar eminim......

yerli malı yurdumun malı.diğer marka da çıksa bari yakında.onada baksak......

samsungun 3,2 mgpksl kameralı olan için ön sipariş alıyorlar .ama fiyatını sormayın.tam 970 küsür ytl.

ohaa dedim......çıksın 400 civarı rakama şu RAKS ta görecem onları. bu fiyatlara satabileceklermi bakalım.
  • Arkadaşım ankaradan aradı.abi ankara da raks fırtınası esiyor dedi.bütün cep teli bayilerin hemen hemen girmişler.
    bende çok mutlu oldum tabi.raksmobil afişlerini asmışlar camlara.bizde burda astık.gençlerin yoğun oldukları yerde ki iki bayiye.

ilgi ve destek çok var.telefonları bakıp inceliyorlar.hediyesi var diyince alan da çok oluyor tabi.

hadi bakalım hayırlısı....

''BU ÜLKENİN GÜZEL İNSANLARI SİZE RAKS YAKIŞIR''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 21 Mart 2006; 12:34:47 >
  • Arkadaş bu kadar ilgilenmen çok güzel de diğer RAKS'çılar nerede.Yazıyorlar çiziyorlar ama bişey yok.
    Nereli olduğunu bilmiyorum ama bulunduğun şehire astırmışsın herhalde afişleri.Bu çok güzel ve takdir edilecek birşey.Yani bu kadar üstüne düşmen ve ilgilenmen.

Diğer arkadaşlarada duyurulur.
  • Raksçılar ifaden doğru olmamış soydan kardeş.bende topiği unutmuştum aslında.yazmayacaktım daha.

Bu milletin gençleri-insanları nerde demeliydin.sorun sadece raks falan değil.

Benim davranışlarımda birey olarak kendimi bağlıyor.ama bu sektörde yerli bir markanın vitrinlerde görünmesi hoşumada gitmiyor değil hani...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.