Şimdi Ara

!!!!!!! YERLİ CEP TELİ KAMPANYASI AÇTIM. MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN !!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı forumlarda aynı başlığı atarak yazdım arkadaşlar.bu ülkeyi düşünen ve neyin ne olduğunu bilen insanlar lütfen kendi yerli ürününüzü kullanın.yıllık 3,5-4 milyar doların yurtdışına gittiği bu sektörde millici davranmamız en temel görevdir!!!!!!

RAKS firması her ne olursa olsun, kimsenin cesaret edemediği bir sektörde 3 yeni modelle bir süreden beri boy gösteriyor.DH de telefonlar topiğinde yazdım zaten.modeller bence çok şık ve uygun fiyatlı.kameralı modellerinde çıkması yakınmış...

yeni birde kampanya yapmışlar.raks alana yanında 50-60 ytl değerinde çay kahve makinası veriyorlar.gençlere torpil yapıyorlar herhalde.hediyeleri çok güzel.ben beğendim.

kdv dahil fiyatlar: raks 220.... 120 ytl +hediye
    raks 330.... 175 ytl +hediye
    raks 440.... 220 ytl +hediye

r440 ı ben kullanıyorum.gerçekten güzel.

telefonlar : Evkurlarda+Teknosalarda+gold da+genpada+büyük mağazalarda+abone merkezlerinde+diyaloglarda+internette var.

Not: Günümüzde artık en büyük silahın ekonomi olduğunu bilelim ve bu ülkenin çıkarına olabilecek ekonomik anlamı olan her türlü yerli malı ürünü bu topikte yazalım.Konu sadece raks telefon konusu değil.İnanılmaz bir gösteriş merakı toplumu esir almış ve bu sonu olmayan bir çıkmaza doğru bizi götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 18 Mart 2006; 13:13:33 >

• Hadi bakalım.

ben kıvılcımı çakayım dedim.gerisi arkadaşlara kalmış. bakalım benzer duyarlılığı göstereck olan varmı içimizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daf06

Hadi bakalım.

ben kıvılcımı çakayım dedim.gerisi arkadaşlara kalmış. bakalım benzer duyarlılığı göstereck olan varmı içimizde?
    Dediklerinize katılıyorum.Bende diğer telefonlarımı satarak raks440 aldım.Ama ben bir daha yazmayacağım.
    Çünkü baba denilen kişi bana kızmış.Külhan beyi havasındaymışım.Beni yanlış anladı.Ben aşırı milliyetçi falanda değilim.Sadece burjuvaziye karşıyım.Raks bundan sonra sizlere emanettir.Umarım bu kadar destekçisi olan insanları üzmez.

Çav bella.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soydan

Dediklerinize katılıyorum.Bende diğer telefonlarımı satarak raks440 aldım.Ama ben bir daha yazmayacağım.
    Çünkü baba denilen kişi bana kızmış.Külhan beyi havasındaymışım.Beni yanlış anladı.Ben aşırı milliyetçi falanda değilim.Sadece burjuvaziye karşıyım.Raks bundan sonra sizlere emanettir.Umarım bu kadar destekçisi olan insanları üzmez.

Çav bella.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soydan

Çav bella.

yav arkadaş iyisin hassında.sende bir sürü başlık açtın.WISHNE de haksız değil ama.hepsi bir arada olsun dedi.ne var bunda.hemen alındın sende.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soydan

Çav bella.

yav arkadaş iyisin hassında.sende bir sürü başlık açtın.WISHNE de haksız değil ama.hepsi bir arada olsun dedi.ne var bunda.hemen alındın sende.

Alıntıları Göster
    Ben destekliyorum Özellikle kıyafet alırken Türk malı olmasına dikkat ederim.Ki bence tekstilde çoğu üründe bir numarayız.Bu arada gözlerimi bozsa da monitör Arçelik

• quote:

Orijinalden alıntı: hamlet

Ben destekliyorum Özellikle kıyafet alırken Türk malı olmasına dikkat ederim.Ki bence tekstilde çoğu üründe bir numarayız.Bu arada gözlerimi bozsa da monitör Arçelik

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar.isterimki bu konuyla ilgili tartışma büyüsün ve bazı gözler açılsın.

görmeyen gözler açılsın,uyansınlar......

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar.isterimki bu konuyla ilgili tartışma büyüsün ve bazı gözler açılsın.

görmeyen gözler açılsın,uyansınlar......

Alıntıları Göster
    herne olursa olsun bende destekliyorum sadece bu konuda değil her konuda kırmızısına yeşiline moruna bakmadan milli olan her türlü sermayayi inadına destekliyorum artık herkesin uyanık bilinçli olması gerek saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoğurt

herne olursa olsun bende destekliyorum sadece bu konuda değil her konuda kırmızısına yeşiline moruna bakmadan milli olan her türlü sermayayi inadına destekliyorum artık herkesin uyanık bilinçli olması gerek saygılar...

Alıntıları Göster
    Raks 440 Modeli için hepsiburada.com'dan bir yorum var !

1-ÖNCELİKLE ŞARJ SÜRESİNDEN BAHSEDEYİM, NORMALDE 200 SAAT YAZAN BİR TELEFON 2GÜN ŞARJI GİDER FAKAT RAKSTA BUGERÇEĞE YAKIN YANİ EN SIK KULLANIMDA 4 GÜN GİDİYOR.
    2-SES KAYDI YOK YAZILMIŞ, SES KAYDI VAR WAV VE AMR OLARAK KAYIT YAPILABİLİYOR.
    3-KARA LİSTE ÖZELLİĞİ VAR 5 NUMARAYA KADAR KARA LİSTE YAPABİLİYORSUNUZ, LİSTEYE YAZDIĞINIZ NUMARALAR SİZİ ARADIĞINDA MEŞGUL GÖRÜNÜYORSUNUZ.
    4-3 TANE AYRI AYRI ALARM AYARLAYABİLİYORSUNUZ 30 SNY ÇALIYOR BİRİNCİ ALARMDA UYANAMAYANLAR İÇİN GÜZEL BİR ÖZELLİK.
    5-TELEFON 4 ADET OTOMATİK KAPANMA VE AÇILMA SAATİ AYARLAYABİLİYORSUNUZ ÖRNEĞİN KAPANMA SAATİNİ GECE 12YE AÇILIŞ SAATİNİ 7YE AYARLADIĞIMIZDA PİLDEN %30 TASARRUF ETMİŞ OLUYORUZ.
    6-SİM KARTSIZ BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ KULLANABİLİYORUZ.
    7-SAĞLIK KISMI VAR, BAYANLAR İÇİN ÖZEL BİR BÖLÜMÜ VAR ONU YAZMAYACAĞIM, ALINCA GÖRÜRSÜNÜZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoğurt

Alıntıları Göster
    Ülkemiz dışa bağımlı bir ülkedir. Enerji, bir ülkenin temelidir bana göre. Enerjide neredeyse tam bağımlı hale geldik. Bu yüzden önce bu sorunları hallettikten sonra sıra elbet cep telefonunada gelirr, başka şeylerede.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

Ülkemiz dışa bağımlı bir ülkedir. Enerji, bir ülkenin temelidir bana göre. Enerjide neredeyse tam bağımlı hale geldik. Bu yüzden önce bu sorunları hallettikten sonra sıra elbet cep telefonunada gelirr, başka şeylerede.
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    enerji sorununu biz halledecek degiliz ya.
    bizim yapabilecegimiz, Tepkimizi gostermek, Bizden olana destek vermek.

Zaten boyle oldugu ortaya cıkınca, piyasa dahada hareketlenecek, daha güzel şeyler ortaya cıkacaktır.
    Enerji içinde bu geçerli, İlk once biz Milli Bilincimizi gosterecegiz ki, Herkes Bunun farkına varsın..

Gerekirse OY için Yerli mali Kullanımının arttırımına gitsin..

• quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Commandotore

Saygılar.

ama dostum t.k. nın verdiği rakamlara göre yıllık 3,5-4 milyar dolar gibi sadece cep teline giden, yani dışarı giden döviz kalemi varmış.bunun bir anlamı yokmu?
    bizim gençlerimiz -mühendislerimiz iş bulmak için o kadar çaba sarfederken bunun bir anlamı olmalı!!!!!!

• quote:

quote:

Saygılar.

ama dostum t.k. nın verdiği rakamlara göre yıllık 3,5-4 milyar dolar gibi sadece cep teline giden, yani dışarı giden döviz kalemi varmış.bunun bir anlamı yokmu?
    bizim gençlerimiz -mühendislerimiz iş bulmak için o kadar çaba sarfederken bunun bir anlamı olmalı!!!!!!

Alıntıları Göster
    Eskiden Cep Telefonu yoktu!!!
    O zamanda dışa bağımlı ve şu anki durumundan farkı olmayan bir ülke pozisyonundaydık. Değişen hiç bir şey yok.

• quote:

O zamanda dışa bağımlı ve şu anki durumundan farkı olmayan bir ülke pozisyonundaydık. Değişen hiç bir şey yok.

Alıntıları Göster
    quote:

yav tamamda ....bu aletler her sene değişiyor.bu cihazlar ekmek değil, elektrik değil,su dğil,yemek değil.yani demek istediğim temel ihtiyaç maddesi değil bence.bu kaleme bu kadar kaynak giidyor ve heba oluyorsa her yıl,yada iki yılda bir,insanımız kullanmadığı özelliklere dünya kadar para ödüyorsa yazık değilmi?

• quote:

quote:

yav tamamda ....bu aletler her sene değişiyor.bu cihazlar ekmek değil, elektrik değil,su dğil,yemek değil.yani demek istediğim temel ihtiyaç maddesi değil bence.bu kaleme bu kadar kaynak giidyor ve heba oluyorsa her yıl,yada iki yılda bir,insanımız kullanmadığı özelliklere dünya kadar para ödüyorsa yazık değilmi?

Alıntıları Göster
    uzun zamandır aynı telefonu kullanıyordum .. (3510 :) ) pek telefon merakımda yok ama artıkbu eskidi .. yenisini almanın zamanı geldi.. daha gormedim ama bilgi icin tesekkurler , aklıma yattı ..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Güzel bir noktaya değindin dostum, kullanmadıkları özelliklere bu kadar para ödenirmi?? Ülkemizde cep telefonu ne yazık ki bir iletişim aracından çok, hava atma, kız tavlama (en komik olanı), kameralarıyla sapıklık yapma aracı olmaktan henüz öteye gidemedi. İletişim aracı olarak kullanan insanlar için markanın hiç bir anlamı yoktur. Kalitenin bir anlamı vardır. Bu yüzden Raks iletişim aracı olarak iyi bir yerdedir ve alınabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: daf06

quote:

• quote:

Güzel bir noktaya değindin dostum, kullanmadıkları özelliklere bu kadar para ödenirmi?? Ülkemizde cep telefonu ne yazık ki bir iletişim aracından çok, hava atma, kız tavlama (en komik olanı), kameralarıyla sapıklık yapma aracı olmaktan henüz öteye gidemedi. İletişim aracı olarak kullanan insanlar için markanın hiç bir anlamı yoktur. Kalitenin bir anlamı vardır. Bu yüzden Raks iletişim aracı olarak iyi bir yerdedir ve alınabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: daf06

quote:

Alıntıları Göster
    class 8 (slot5) .................8 - 12 kbps upload / 32 - 40 kbps download
    class 10 (slot5)...............16 - 24 kbps upload / 32 - 48 kbps download
    class 12 (slot5)...............32 - 48 kbps upload / 32 - 48 kbps download =====sadece RAKS ta var.

Teknolojik olarak raks lar iyi.bellek 128 mb.class12 gprs+wap 2,0+mp3 sesi çok gür.kullanımı çok pratik ve hafif.

ama biz destek olursak bu ülke insanı olarak daha da iyi olacaktır.eminim.şu bilgiyide vereyim hangi noktada oldukalrı bilinsin diye, 3 mgpksl kameralı modelleri yakında piyasaya sunulacak.fiyatını bilmiyorum yalnız.

modemdede aır-tıes öneriyorum.itü+gebzede kurulu bir firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

Raks 440 Modeli için hepsiburada.com'dan bir yorum var !

1-ÖNCELİKLE ŞARJ SÜRESİNDEN BAHSEDEYİM, NORMALDE 200 SAAT YAZAN BİR TELEFON 2GÜN ŞARJI GİDER FAKAT RAKSTA BUGERÇEĞE YAKIN YANİ EN SIK KULLANIMDA 4 GÜN GİDİYOR.
    2-SES KAYDI YOK YAZILMIŞ, SES KAYDI VAR WAV VE AMR OLARAK KAYIT YAPILABİLİYOR.
    3-KARA LİSTE ÖZELLİĞİ VAR 5 NUMARAYA KADAR KARA LİSTE YAPABİLİYORSUNUZ, LİSTEYE YAZDIĞINIZ NUMARALAR SİZİ ARADIĞINDA MEŞGUL GÖRÜNÜYORSUNUZ.
    4-3 TANE AYRI AYRI ALARM AYARLAYABİLİYORSUNUZ 30 SNY ÇALIYOR BİRİNCİ ALARMDA UYANAMAYANLAR İÇİN GÜZEL BİR ÖZELLİK.
    5-TELEFON 4 ADET OTOMATİK KAPANMA VE AÇILMA SAATİ AYARLAYABİLİYORSUNUZ ÖRNEĞİN KAPANMA SAATİNİ GECE 12YE AÇILIŞ SAATİNİ 7YE AYARLADIĞIMIZDA PİLDEN %30 TASARRUF ETMİŞ OLUYORUZ.
    6-SİM KARTSIZ BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ KULLANABİLİYORUZ.
    7-SAĞLIK KISMI VAR, BAYANLAR İÇİN ÖZEL BİR BÖLÜMÜ VAR ONU YAZMAYACAĞIM, ALINCA GÖRÜRSÜNÜZ.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Buda neymiş?
    Tahmin ettiğim şeyse neden utanmış anlamadım (Regli dönemleri)

Yok o değilse nedir o zaman ?

• quote:

class 8 (slot5) .................8 - 12 kbps upload / 32 - 40 kbps download
    class 10 (slot5)...............16 - 24 kbps upload / 32 - 48 kbps download
    class 12 (slot5)...............32 - 48 kbps upload / 32 - 48 kbps download =====sadece RAKS ta var.

Teknolojik olarak raks lar iyi.bellek 128 mb.class12 gprs+wap 2,0+mp3 sesi çok gür.kullanımı çok pratik ve hafif.

ama biz destek olursak bu ülke insanı olarak daha da iyi olacaktır.eminim.şu bilgiyide vereyim hangi noktada oldukalrı bilinsin diye, 3 mgpksl kameralı modelleri yakında piyasaya sunulacak.fiyatını bilmiyorum yalnız.

modemdede aır-tıes öneriyorum.itü+gebzede kurulu bir firma.

Alıntıları Göster
    RAKS 220 .........bayi stış fiyatı kdv dhl 120 ytl.

çay-kahve makinası sadece zaten 60 ytl civarında tek almaya kalksanız.güzelde bişi.

telefon geldi kendisi 60 ytl ye.valla ilginç bir fiyat.agresifçe.
    ben eşe dosta bu r220 yi öneriyorum.
    internetli+polifonik.
    sadece telefon olarak kulanacak olanlar için ilginç bedava ve ideal yani...ne diyeyim.

Burda yanlış anlamalara fırsat vermemk için yazıyorum .bu yazılarım reklam amaçlı değil.bunu bilelim.yerli kaynaklı teknolojik ürün ve marka çeşitlendirmeleri arkadaşlardan gelsin ve paylaşalım bence.

• quote:

RAKS 220 .........bayi stış fiyatı kdv dhl 120 ytl.

çay-kahve makinası sadece zaten 60 ytl civarında tek almaya kalksanız.güzelde bişi.

telefon geldi kendisi 60 ytl ye.valla ilginç bir fiyat.agresifçe.
    ben eşe dosta bu r220 yi öneriyorum.
    internetli+polifonik.
    sadece telefon olarak kulanacak olanlar için ilginç bedava ve ideal yani...ne diyeyim.

Burda yanlış anlamalara fırsat vermemk için yazıyorum .bu yazılarım reklam amaçlı değil.bunu bilelim.yerli kaynaklı teknolojik ürün ve marka çeşitlendirmeleri arkadaşlardan gelsin ve paylaşalım bence.

Alıntıları Göster
    hımm ben de tlf yenileyeceğim,peki dış görünüşü nasıldır bunların??? kocaman değil demi??? çantama sığmazsa almam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

hımm ben de tlf yenileyeceğim,peki dış görünüşü nasıldır bunların??? kocaman değil demi??? çantama sığmazsa almam :)

Alıntıları Göster
    Böyle bişey tırtılcık sığar çantana

!!!!!!!    YERLİ  CEP  TELİ  KAMPANYASI  AÇTIM.   MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN  !!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.