Şimdi Ara

!!!!!!! YERLİ CEP TELİ KAMPANYASI AÇTIM. MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN !!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst konu olsun bu arkadaşlar....Sürekli yukarda tutalım.

Bence karizma bi görüntüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur civcil -- 17 Mart 2006; 8:15:08 >
  • dostum seni sonuna kadar destekliyoruz
  • kesinlikle RAKS adından vaz geçmeliler
  • RAKS yerli mi ya ? Şimdi internet sitesine girdim.Baya güzel bi alet ya

www.raksmobil.com
  • mobilde de yazmıştım ama buraya tekrar belirteyim.

Nokia,SE ve diğer telefonlar ne kadar konuşuluyorsa bu forumda;
    RAKS ve diğer adı geçen yada geçecek markalarında o kadar hakkı vardır konuşulmaya ve tartışılmaya bu forumda.
    Biz ne bir markanın yandaşıyız ne de düşmanı.

Yeterki yapılan tartışmalar seviyesini kaybetmesin ve polemiğe dönüşmesin.

Belki RAKS bu bağlamda ilk olduğu için bu kadar kargaşa oldu ama,
    daha çok Türk firmasının bu sayfalarda olmasını da isteriz tabi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

hımm ben de tlf yenileyeceğim,peki dış görünüşü nasıldır bunların??? kocaman değil demi??? çantama sığmazsa almam :)

Tırtılcık kardeş bunlar çok kibar aletler.r440 ı ben kullanıyorum.bana küçük geliyor.

70 gr. bişi.müzik kısmı çok güzel.kullanıyormusun dersen yok.yeğenim kız eline alınca bırakmıyor.....

NOT: Bu topiği kesinlikle reklam için açmadım.arkadaşlar bunu bilsin.hiç bir özelliğini kullanmadığımız bir çok alete çuvalla para verilen türkiyemde bu konu tartışılsın, seviyeli-düzeyli bir eleştiri topiği olsun istedim.
    ama illaki art niyetliler olabilir.bunu bilmek lazım....çünkü cep teli pazarı çok korkunç büyük bir pazar türkiyede ve dünyada.
    diğer yerli markaları da kesinlikle yazalım burada.zaten ben belirtmişim...lütfen...kaliteli ve gerçekten güzel olan ( insanımızı aptal yerine koymayan) yerli ürün markalarını,teknolojik ağırlıklı olanları burada yazalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 17 Mart 2006; 12:45:01 >

• Dostun niye reklam olsunki kendi malımıza kimse karşı çıkmaz merak etme nasılki yabancı markaları hararetle savunuyorsak bizden birilerini daha sıkı savunuruz sen merak etme
  • Microsofttan wm 2005 olmadı wm 2003 lisansı alıp işletim sistemli bir telefon yaparlarsa piyasayı silip süpürürler. Özellikle camera koymasınlar :D
  • biz azmı başka markaları reklam yaptık bide raksı reklma edelim nolcak yani. bu arada arkdaşlar görüşleriniz çok hoşuma gidiyor dorusu. teşekkürler
    kola turkayı sevmem. tad olarak. hatta rc kola nın ozutunden uretildiginide duydum ama ulkemize kalacak olan miktar dielerinden daha fazla oldugu için colaturka içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 17 Mart 2006; 17:19:33 >
  • Sonuna kadar destekliyorum. Şu an için meşhur Finlandiya markasını kullanıyorum ama değiştirdiğimde alacağım cihaz yerli malı olacaktır. Ben bu kadar iyi cihazlar yapıldığını görmemiştim. Konuyu açana, bilgilendirenlere teşekkürler. Aselsan neden cep telefonu yapmıyor artık bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Microsofttan wm 2005 olmadı wm 2003 lisansı alıp işletim sistemli bir telefon yaparlarsa piyasayı silip süpürürler. Özellikle camera koymasınlar :D

Dostum mikrosofttan o işletim sisitemi satın alıp ta raks teleon yaparsa ben o raksı almam.öbür yanda tübitak+uludağ üni. çalışmalarıyla yapılmış ve günden güne geliştirilen açık kaynak kodlu PARDUS yazılımı var.gidip onlarla işbirliği yapsınlar.çok ta güzel olur eminim......

Bıyıklı kardeşim. Raks bu işe 2001 yılı gibi başladı başına tonla iş geldi.bu işleri açanlarda bizim yerli diyip hergün para yatırdığımız yabancılarla kolkola girmiş,girmesi birşey değil, artık kendi ülkelerinin aleyhine olabilecek her türlü finansal tezgahın içinde olan bankalarımız.düşündürücü olan bu.adamların gümrüklereki ihraç mallarına el koydular.raks o yıllarda 1996-2001 ihracat şampiyonu idi.yurt dışında kendi özgün tasarımı ve markası taklit edilen tek türk firmasıdır....gerisini nasıl söyleyim....
    Aselsan konusuda...isteseler en güzelini yaparlar.ama biizm nüfus çok genç ve yönlendirildi.gösterişe esir edildi.bu işler bence planlı yapıldı ve bu işlerden bu ülkenin tek kuruş menfaati olmadığı gibi, aksine sürekli kaybeden, aksi gösterilmeye çalışılıp gözlerimiz boyansada, bir toplum olduk.....
    Nasıl anlatayım.hepimiz herşeyi biliyoruz aslında........

• quote:

Orjinalden alıntı: daf06

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Microsofttan wm 2005 olmadı wm 2003 lisansı alıp işletim sistemli bir telefon yaparlarsa piyasayı silip süpürürler. Özellikle camera koymasınlar :D

Dostum mikrosofttan o işletim sisitemi satın alıp ta raks teleon yaparsa ben o raksı almam.öbür yanda tübitak+uludağ üni. çalışmalarıyla yapılmış ve günden güne geliştirilen açık kaynak kodlu PARDUS yazılımı var.gidip onlarla işbirliği yapsınlar.çok ta güzel olur eminim......

Bıyıklı kardeşim. Raks bu işe 2001 yılı gibi başladı başına tonla iş geldi.bu işleri açanlarda bizim yerli diyip hergün para yatırdığımız yabancılarla kolkola girmiş,girmesi birşey değil, artık kendi ülkelerinin aleyhine olabilecek her türlü finansal tezgahın içinde olan bankalarımız.düşündürücü olan bu.adamların gümrüklereki ihraç mallarına el koydular.raks o yıllarda 1996-2001 ihracat şampiyonu idi.yurt dışında kendi özgün tasarımı ve markası taklit edilen tek türk firmasıdır....gerisini nasıl söyleyim....
    Aselsan konusuda...isteseler en güzelini yaparlar.ama biizm nüfus çok genç ve yönlendirildi.gösterişe esir edildi.bu işler bence planlı yapıldı ve bu işlerden bu ülkenin tek kuruş menfaati olmadığı gibi, aksine sürekli kaybeden, aksi gösterilmeye çalışılıp gözlerimiz boyansada, bir toplum olduk.....
    Nasıl anlatayım.hepimiz herşeyi biliyoruz aslında........

Seni çok iyi anlıyorum. Düşmanımız çok, düzgün iletişim kuramıyor, doğruları tespit edemiyoruz. Ama şu sanal alem pekçok kişinin gözünü açacaktır. Daha bilinçli bir gençlik yetişecek inşallah birde şu yabancı dil özentiliğinden vazgeçseler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIYIKLI -- 17 Mart 2006; 20:54:02 >

• Teşekkürler konu için ve yaptığın anlamlı yorumlar için @daf06

Cep telefonu bölümünde de görmüştüm sanırım Raks ile ilgili Bir konu

Umarım piyasa da tutunurlar . Telefonumu değiştireceğim zaman düşüneceğim Tek marka Raks olacaktır. R440 modelini oldukça güzel Fiyat- Özellik bakımından
  • 3 gün önce başımdan geçen bir olayı anlatacağım.ben ve arkadaşım arabayla anadolu yakasından karşıya geçcez bu sırada benzin almak için benzinliğe girdik.dedik biraz bisküvi içecek falan alalım ikimizde coca cola içmeyiz.bi baktım dolaba hep coca cola company ürünleri başka hiç bir markada içicek yok.arkadaşa dedim yok dedim hep coca cola ne yapalım.o sırada kasada duran bir orta yaşlı kadın da birden bana dönerek pardon dedi bişey sorabilirmiyim size buyrun dedim.neden coca cola içmiyorsunuz dedi.ben duraksadım böyle bişe beklemediğim için kadının gözlerine baktım yüz ifadesine sosyetik vede burjuva bi tip.bende cevaben siz tv ye ve gazetelere gözleri kapalı bakıyorsunuz heralde dedim.sonra kadın zırvalamaya başladı.falan en sonunda susturdum ağzını kitledim laflarımla.lan manyak karı sanane içmiyom işte sen git ne zıkkım içiyosan iç karışan varmı hey allam ya böleleride gelir hep beni bulur zati.neyse aklıma gelmişken anlatayım dedim.

• Arkadaşlar şu an baktım ............

RAKS lar Teknosalarda da satışta.Evkurlardan sonra teknosalar.gittikçe yaygınlaşacak ve yakında her köşe başındaki telefon bayilerinde de istediğimiz zaman bulabileceğiz.Telefon satıcıları kendi yerli ürünlerine sahip çıkmazlarsa bizde böyle büyük holding mağazalarından alırız artık............
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

3 gün önce başımdan geçen bir olayı anlatacağım.ben ve arkadaşım arabayla anadolu yakasından karşıya geçcez bu sırada benzin almak için benzinliğe girdik.dedik biraz bisküvi içecek falan alalım ikimizde coca cola içmeyiz.bi baktım dolaba hep coca cola company ürünleri başka hiç bir markada içicek yok.arkadaşa dedim yok dedim hep coca cola ne yapalım.o sırada kasada duran bir orta yaşlı kadın da birden bana dönerek pardon dedi bişey sorabilirmiyim size buyrun dedim.neden coca cola içmiyorsunuz dedi.ben duraksadım böyle bişe beklemediğim için kadının gözlerine baktım yüz ifadesine sosyetik vede burjuva bi tip.bende cevaben siz tv ye ve gazetelere gözleri kapalı bakıyorsunuz heralde dedim.sonra kadın zırvalamaya başladı.falan en sonunda susturdum ağzını kitledim laflarımla.lan manyak karı sanane içmiyom işte sen git ne zıkkım içiyosan iç karışan varmı hey allam ya böleleride gelir hep beni bulur zati.neyse aklıma gelmişken anlatayım dedim.

O problemi bende yaşıyorum her yer coca cola ürünleri ile dolu maalesef...

• vatana millete hayırlı olsun ned diyelim..

Dün sabah bu sabah tırtılcık,cesur civcil,bluu wardı buralarda..hepsi mesai yapınca sızmışlar,biri de 2 saat uyku yeter 8 saat uyku da neymiş diyodu...

deliksiz öglene kadar uyurlar artık..
  • Bence telefonların tasarımına daha çok önem vermeliler. Açık söylemek gerekirse üstteki telefonun tipini beğenmedim ,ama özellik bakımından kesinlikle muhteşem.İnşallah devamı gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mufat

Bence telefonların tasarımına daha çok önem vermeliler. Açık söylemek gerekirse üstteki telefonun tipini beğenmedim ,ama özellik bakımından kesinlikle muhteşem.İnşallah devamı gelir

Devamı var.3 mgpks kameralılar eli kulağında.fiyatlarıda öyle uçuk olmayacakmış.yeter daha bizi kazıkladıkları..

Benim anlamadığım bu her köşe başında telefon bayileri var.bu çocuklar bu ülkenin insanları değillermi.hiç mi milli bilinçleri kalmadı.insan , yani ben benim ürünüm yabancıdan hadi kötü diyelim,eksiği var diyelim, ki hiç bir eksiği yok,fazlası var o seviye teller arasında, insan düşünür biraz, geleceği gelmeden görür......
    yok ...yok....
    Benim yaşadığım bi lokma şehirde şu an 3 merkezi yerde satılıyor.büyük şehirleri bilmiyorum....

Ben raks çıların yerinde olayım bu saatten sonra kesinlikle büyük mağazalar dışında mal vermem....
    Telefon ticareti yaparak bir lokma dükkanlarında para kazanmaya çalışan,telciler-abone merkezleri,her şeyin para-menfaat olduğu bu ülkede biraz kafanızı kaldırıp bakın.....bakacak bilinç ve kültürleri yok demekki....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.