Vodafone bayileri ne olduğunu bilmiyor |
Yerli eSIM teknolojisi kullanıma sunuldu: İlk görüşmeler yapıldı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vodafone bayileri her biri kafalarına göre fiyat belirliyordu, sanırım Turkcell ve Telekom ücretsiz verecekmiş.. birde telekomun sitesinde bayiye gitmeden sim profilini yenileyebilme demiş bu çok güzel olmuş..
-
Ne güzel yeni yeni teknolojiler ve sonucunda, bozulmadan, çöpe giden onca elektronik cihaz... Yaşasan teknoloji, sayende dünyamız daha bir kirlendi, ve kirleniyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafman09 -- 25 Aralık 2020; 10:57:27 >
-
Evet birden fazla profil ekleyip dilediginiz zaman o profiller arasindan istediğinizi secip etkinlestirme yapılabiliyor ama bunun sayi siniri var mi? Varsa nedir bilen varsa yazsın -
Yakın zamanda buzdolabı için faturalı hat çıkmazsa iyi. Artık kullandığımız her eşyanın kullanım ücretini öderiz, zaten satın alma ücretleri el yakıyor birde burdan vursalar şaşmam
-
quote:
Orijinalden alıntı: maaart
Esim ve normal sim güvenlik yönünden birebir aynıdır... -
quote:
Orijinalden alıntı: savaskursunVodafone bayileri her biri kafalarına göre fiyat belirliyordu, sanırım Turkcell ve Telekom ücretsiz verecekmiş.. birde telekomun sitesinde bayiye gitmeden sim profilini yenileyebilme demiş bu çok güzel olmuş..
hocam nerede gördünüz link atar mısınız?
reddit'te okumuştum vodafone ingiltere telefon değişikliği vs olunca yeni qr kodu mail ile paylaşıyor diye, vodafone tr'de böyle bir uygulama yok.
geçen telefonumu değiştirdiğim için se'den 12ye geçerken mecbur yeni e-sim aldım boşu boşuna para verdim.
eğer türk telekomda böyle bir uygulama varsa direk hattı oraya taşırım.
-
Umarım xiaomi modellerini de destekler -
İPhone X in hiç bişey desteklememesi ne kadar sıkıcı bi hal almaya başladı
-
quote:
Orijinalden alıntı: th9
ülkede hala internet yok gelmişsin geliştik diyosun,aynen baya geliştik.siha yaptık bum bum be,drone abiii vın vınİnternet yok evet kardeşim, bu mesajı sana ütüden yazıyorum
-
yazık lan,hala bakır kablolara mahkum kalmamıza rağmen savunuyosun. -
Kendi haline bırak onu ya he de geç..
-
şimdi de herkesin 100mbit hız aldığını sanıyosun hahaha .ülkede hala kota diye bir mevzu var haberin olsun "cahil olmayan" kişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 25 Aralık 2020; 23:36:28 > -
E-SIM'miş, n'olacak gelince ? Ne değişecek, ülkede yapılan her iş kalitesiz, buram buram kokuşmuş işlerle dolu. Verdiğim vergileri helal etmiyorum. -
Babam kumarhaneler açıkken bir Motorola kazanmıştı. Telsiz büyüklüğündeydi ve SİM kart bütün kart olarak takiliyordu. Yani kredi kartı büyüklüğünde. Yıl 95 fln olması lazım.
-
Çünkü Apple standartlara uymak değil kendi standartlarını geliştirip kabul ettirme peşinde.
Millet de bayılıyor buna nedense. "Adamlar ne yaptı beee".
Lan adamlar şarj aleti ve kulaklık koymadı kutuya. Az mantığını çalıştır.
Sana demiyorum yanlış anlama olmasın sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Aralık 2020; 11:52:9 > -
Çok fazla Amerikan dizisi izliyorsunuz sanırım, telefon kapatılınca olay bitiyor, esimin teknoloji olarak hiç bir farkı yok, cihaza gömülü sim kart, her sefer hat değişiminde sim kart değişmiyor, esimin id numarası operatöre aktarılıyor, internet olamadan eklenmeme sebebi budur, bu tiplerin yerli milli dediğide bu basit yazılım... -
quote:
Orijinalden alıntı: maaart
Çok fazla Amerikan dizisi izliyorsunuz sanırım, telefon kapatılınca olay bitiyor, esimin teknoloji olarak hiç bir farkı yok, cihaza gömülü sim kart, her sefer hat değişiminde sim kart değişmiyor, esimin id numarası operatöre aktarılıyor, internet olamadan eklenmeme sebebi budur, bu tiplerin yerli milli dediğide bu basit yazılım...Koyduğum bir fotoğraftı, bilmem fark ettin mi. Fotoğrafta bir haber sitesindendi. Yani senin boş yorumun yerine haber içeriklerini tercih ediyorum.
-
Afferin bende hemen e sim iktidarsızlık yapıyormuş diye bir haber yapıyorum, hemen atla paylaş onuda...
Tıklanma almak için yapılan abuk subuk haberlere itibar et sen, buradaki yıllarını teknolojiye vermiş uzmanların yorumlarına itibar etme...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X