Şimdi Ara

Yerli eSIM teknolojisi kullanıma sunuldu: İlk görüşmeler yapıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstihbarat tarafından izlenmeyi niye kafama takayım ki? İllegal işlerle uğraşanlar düşünsün. Kimseye verilmeyecek hesabım yok çok şükür, Allahtan başka tabi.

Aksine devletim beni adam yerine koyuyor diye daha çok hoşuma gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Afferin bende hemen e sim iktidarsızlık yapıyormuş diye bir haber yapıyorum, hemen atla paylaş onuda...

Tıklanma almak için yapılan abuk subuk haberlere itibar et sen, buradaki yıllarını teknolojiye vermiş uzmanların yorumlarına itibar etme...

Hahahaha yıllarını teknolojiye vermiş uzman sen mi oluyorsun? Abuk subuk haber dediğin haber linkini hürriyetten aldım. Paşam bundan sonra haberleri değil, senin dediklerini dinleriz.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/yerli-ve-milli-e-sim-ile-yuksek-guvenlik-41697785

• Evet ben ve forumudaki bir sürü üye olarak forum ailemiz olarak biz oluyoruz, saçma sapan teknik hiç bir detayı olmayan haberler ile sana mutlu mesut günler dilerim...

Habere bak daha güvenliymiş, görende mevcut simler güvensiz hergün kırılıp hattına giriliyor sanacak, bari oradan uyan laf olsun torba dolsun haber olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 26 Aralık 2020; 14:2:14 >
  • ne e-simmiş arkadaş resmen olay oldu,tamam bunu yerli üretim yapmak iyide keşke bunları çalıştırcak cihazların yerlisini yapmayada çalışsak...

• S20 fe e sim desteği yokki hocam,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.