|
Bildirim
? teknolojide ilerdeyiz filan zannediyosun galiba
|
Şu bayiye gitme ya da devlet kurumuna uğrama zorunlulukları da günümüzde artık çok komik geliyor bana. E sim bulmuşsn ama bayiye gel diyorsun.
|
Acaba nasıl bir kulp taksam. buldum saman ithal ediyoruz
|
uffffffff bi bitmediniz ya telefon uretemeyen adama bak la.. e sim yabdık |
Evet. Her yerde 5G full cekecek. Hatta telefonun garantisi süresini de uzatacak. E sim olan telefonlar 4 yıl garantili olacak.
|
bunlar bitmez, tipik "aya yol yaptik" deseler inanacak model... |
Ulan manyak mısınız acaba, ülkece geri de sayılmayız. Ne pis aşağılık kompleksiniz var ya. Çapımıza göre teknoloji geliştirmeye çalışan bir ülke haline geldik son 10-15 yılda yapılan işlerle. Kabul edin etmeyin bu böyle. Silah sanayiinin geldiği durum ortada, şimdi yine devlet katalizör olarak otomobil, tüketici elektroniği gibi alanlarda da birşeyler yapmaya çalışıyoruz, neyin ezikliği nedir bu herşeye b.k atıyorsunuz. kendi e-sim altyapısına sahip 4 ülkeden biri olmuşsun, yine Ulak ile kendi baz istasyonu teknolojisine sahip nadir ülkelerden birisin bu konuda dünyadaki ülkelerin %90'ından net şekilde gelişmiş durumdayız demek bu. Neyini algılayamıyorsunuz acaba???
|
şimdi de herkesin 100mbit hız aldığını sanıyosun hahaha .ülkede hala kota diye bir mevzu var haberin olsun "cahil olmayan" kişi
|
ülkede hala internet yok gelmişsin geliştik diyosun,aynen baya geliştik.siha yaptık bum bum be,drone abiii vın vın
|
|
|
|
|
Bu e sim teknolojisinin avantajları nelerdir ? Artık çekim problemi yaşamayacak mıyız ? |
|
|
Arkadaşım, Tüm dünya ABD nin kölesidir. köle olduğumu kabul ediyorum ve bu gibi adımların köleliğime son noktayı koymadığını da biliyorum. köleliğe isyan ettiğim için en küçük bağımsızlık adımları bile ruhumu okşuyor. hepsi bu |
|
yazık kafana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 24 Aralık 2020; 17:47:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 24 Aralık 2020; 17:54:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 24 Aralık 2020; 18:0:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 24 Aralık 2020; 17:9:29 > |
|
|
Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |