|
Bildirim
ben bundan elde edilecek kârdan payımı isterim, benim vergilerimle yapılıyo ne de olsa.
ha, pay vermeyeceklerse vergileri sıfırlasınlar |
Ödediğim her kuruş haram zıkkım zehir olsun bunlara.
|
Türk dizilerinin anlamsız derecede fazla izleyicisi var yurtdışında. Yurtdışında iş yapma potansiyeli hayli yüksek.
|
AkpTv daha uygun bir isim olurdu..
|
Yeşil Deniz.
|
Hiç dizi izlemeyen ben bir zamanlar sadece Trt dizilerini zevk alarak izliyordum.Seksenler-Yeşil deniz-Baba Candır-Zengin kız fakir oğlan-Filinta.Şimdi hep aynı içi boş diziler yok uyanış yok barboros vs...
|
Çok saçma bir isim çok saçma bir logo
|
Hür başlamamış, bazı diziler sadece buraya ait. Ben beğendim. Altay ve Hür listemde. Şebekeye baktım izlenebilir duruyor. Çocuk filmleri güzele bence arada izlemek lazım :)) |
Fıtrata uygun lgbt içermeyen içeriklere ihtiyacı var dünyanın. Hristiyanlar Yahudiler de izler, sürükleyici dizi yapmak Türklerin uzmanlık alanı.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wenxaus -- 8 Mayıs 2023; 14:57:29 > |
|
|
|
|
|
Hür başlamamış, bazı diziler sadece buraya ait. Ben beğendim. Altay ve Hür listemde. Şebekeye baktım izlenebilir duruyor. Çocuk filmleri güzele bence arada izlemek lazım :)) |
|
Leyla ile Mecnun'a son verdiklerinden beri önlerinden geçmem! |
|
|
|
Aslında yıllarca sorunsuz devam eden diziydi hatta yapımcısı bile 100 bölümü geçtik artık yetmişti falan diyordu. Biraz diziyi bitirmek için bahane gibi oldu. Yinede trt'yi herşeye rağmen takdir ediyorum çünkü kamu kanalı olmasına rağmen güzel içerikler çıkarabiliyor. Belgeselleri bile iyi yani. Bu yaptıkları tabii platformuda çok önemli çünkü bu çağda netflix, prime gibi platformlar birer ulusal dışilişki aracı aynı zamanda |
|
|
|
|
|