Şimdi Ara

Yerli eSIM Türk Telekom’da (sektörel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turk telekomdan beklenmedik hareketler. Data hatti kullandigim icin online islemler sifresi vermiyor yanliz bu cok guzel hareketi yapan operator :)
  • Bir saat kadar önce, Türk Telekom eSIM uygulamasına geçtim. Teknik bir problem yok. 15 lira eSIM için ödedim. Bankacılık uygulamasında sorun yaşamadım, sim kart değişikliği nedeniyle sim kart bloke olmadı.
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. 2 sorum var:

1. Online işlemlerde, sistemden mi yaptınız? Yoksa bayiye mi gittiniz?
    2. Hattınız faturalı mı faturasız mı?

Teşekkürler.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Bizzat bayiye gittim. Cevahir AVM Türk Telekom. Bu işlemi yaptıran ikinci müşteri olduğumu söylediler.

Faturalı hat.
  • Kare kodunu bastıkları kağıt yerli evet.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Kağıt vermediler, ekrandaki karekodu okuttular.
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt

Bunu yapmışlarsa gerçekten bravo. Çünkü Turkcell'de de turkcell.com.tr üzerinden bir form dolduruluyor ama sadece ön talep formu o. Muhakkak mağazaya gitmelisiniz diyor, Vodafone da muhakkak mağazaya gitmelisiniz diyor.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben denemiştim onu. eSIM imei numarasını tanıtmaya çalışınca, “imei no bulunamadı” uyarısı verdi. Belki bir defa eSIM tanıtınca, ihtiyaç halinde(cihazı sıfırlama gibi), tekrar tanımlamak içindir.
  • Benim iphoneun e sim kayıtlı değil  4 ay sonra bam

• türk telekom internet üzerinden e sime geçince normal sim iptal mi oluyor. Geri dönebiliyor muyuz ?

• Normal sim iptal oluyor internetten muhtemelen teslim edildiğinde oluyordur.
  • Teşekkür ederim o zaman vodafone hattımı e sim ettireyim ben. Türk telekom hattımı eski telefonuma da takıyorum çünkü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.