https://medya.turktelekom.com.tr/yerli-esim-turk-telekomda// @sis651 Hocam Telekom Esim alıp bölgenizi test eder misiniz? @ö1f1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Aralık 2020; 16:3:22 > |
Yerli eSIM Türk Telekom’da (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geleceğin Teknolojisi hoş gelmiş. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir telefona birden fazla esim profili tanimlayip diledigimiz zaman birini diledigimiz zaman digerini aktif etme gibi bir durum oluyor mu acaba? -
Aman hocam, Turk Telekom deyince bir sinirlerim bozuluyor.
Yapsam iyi olabilir ama para kazandırmak istemiyorum o firmaya.
Şimdilik Vodafone'a yapabilirim diye düşünüyorum.
-
Merhaba. Bu sorunun cevabını bilmiyorum hocam maalesef. @ö1f1 hocamıza soralım. Yardımcı olur musunuz hocam? @ö1f1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Aralık 2020; 18:13:1 > -
O da olur hocam.
-
Telekom bayiisine gittim sisteme dusmus ama daha ellerine karekodlu kartlar gelmemis -
Ne zaman gelecekmiş hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Ne zaman gelecekmiş hocam?telekomun reklamlara başlayacagını soylediler ondan sonra filan dedi. zamanı sordum ama sallamasyon soyledi bence. Afaki olarak 2-3 haftaya gelir dedi. Bence bildiğinden soylemedi. Ayrıca 2 turkcell bayii var bizim burda sabah birine gittim bi bayan arkadas denk geldi sordum durumdan bi haber gibiydi daha bize gelmedi filan dedi. Telekoma gitmişken diğer turkcelle de ugradım ordaki arkadasın durumu daha vahim esim nedir daha biz bilmiyoruz ne işe yarıyor ki dedi :) yani hiç bir eğitim verilmediği cok belli bu arkadaslara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 25 Aralık 2020; 18:49:41 > -
Nasıl yerli esim yapılmış olabilir ki cihazların içine o donanımı koymadıktan sonra?
Herhalde esim bilgilerinin yazılı olduğu plastik kağıt yerli.
-
Yaygınlaştıkça öğrenir herkes hocam :) -
orası oyle ama bunlar bayii çalışanı yani bir zahmet konuyu bilsinler bari :)
-
Haklısınız pek tabi hocam, siz de baya dolaşmışsınız maşallah.
-
Bilgi alabilirseniz buradan da paylaşırsanız çok sevinirim hocam. -
Valla ilgilendigimiz konular olunca insan istahla gidiyor aslikda :) -
Tabii ki yazarim. Bir telekom bayiisi daha var daha var hafta basi ona da bi ugrucam bakalim -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Aman hocam, Turk Telekom deyince bir sinirlerim bozuluyor.
Yapsam iyi olabilir ama para kazandırmak istemiyorum o firmaya.
Şimdilik Vodafone'a yapabilirim diye düşünüyorum.
Internet lazım değilse Vodafone olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam. :)
Olur hocam tamamdır. :) -
E-sim telefonun içinde var zaten neyi üretmişler anlamadım. -
Esas hattımda İnternet olacak zaten. Vodafone alırsam test için uydurmalık paketler yüklerim. Maksat kapsama testi. :D
Benzer içerikler
- türk telekom şebeke sorunu
- internet 04 ne demek
- numara taşıma sonrası eski operatör fatura
- bimcell internet ayarları
- benim numaramdan mesaj atılmış
- gizli numaradan arama
- özel numara bulma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone servis yok hatası
- vodafone mobil imza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X