Şimdi Ara

Yerli Fantasik Bir Kitap: Yedi Büyücü Divanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün, birkaç gün önce Kitapyurdunda denk geldiğim ve merak edip satın aldığım kitabı yarıladım sayılır ve beklentilerimi tatmin eden, gayet hoş bir kitapla karşılaştım. Hem de kitabı yazanın Türk olması beni ayrı mutlu etti. 400 civarı sayfa sayısı olmasına rağmen sürükleyiciliği nedeni ile hızlıca yarıladım diyebilirim. Konusu, anlatış biçimi ve cümlelerin kullanımı yeni bir yazara göre gayet ustaca yapılmış ve alışılagelmiş fantastik türünün ötesine geçen yaratıcı bir hikayesi var. Emre Pala'nın kaleminden çıkan ve Büyücü Avı serisinin ilk kitabını kesinlikle hepinize öneririm. Devamı gelecek gibi umarım da gelir ve devamı geldikçe ülkenmizdeki fantastik edebiyat açlığını biraz da olsa dindireceğini düşünüyorum. Herkese şimdiden iyi okumalar kitabı ayrıca tavsiye ederim.

Eğer merak eden olursa
    www.kitapyurdu.com
    Yedi Büyücü Divanı / Büyücü Avı 1 - Emre Pala | kitapyurdu.com
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/yedi-buyucu-divani--buyucu-avi-1/528827.html
    buradan satın aldım sanırım birkaç sitede daha satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rheora -- 24 Ocak 2020; 1:6:42 >

• Hocam içerik yetişkin birini tatmin eder mi? Kapaktaki betimlenmiş resim fazla ilgimi çekmedi.
  • kalfatt kullanıcısına yanıt
    Geldiğim yere kadar beni tatmin etti sizi de tatmin edeceğini düşünüyorum ayrıca dediğiniz gibi kapağa ben de biraz ön yargılı yaklaşmıştım çocuk kitabı gibi duruyordu ama kitab gayet tatminkar
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ekliyorum hemen
  • Rheora R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. :)
  • Kitabı aldım ben de, 100 sayfa kadar okudum bugün. Edebi olarak çok başarılı bir dili var. Konusu da ilgi çekici. Min yaş 16 diyebilirim. 24 yaşındayım ve beni sardı en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.