Şimdi Ara

Yerli futbolculardan , hakemlerden , td lerden yerli spor camiasından nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter arkadaş bıktırdınız ya bi çekin elin ayağınızı şu futboldan.

1-)Türkiye'nin en iyi demiyorum fakat en popüler TD'leri kim? Fatih Terim , Şenol Güneş vs. Biri FB maçında küfürler eder diğeri tazminat peşinde koşar nerede adamlık? Adam gibi adam dediğiniz adamlar nerede?

2-)TR'nin en iyi oyuncuları dediğiniz oyuncular kim? Şişirme balonlar son 2-3 yıla bakıyoruz Arda Turan noldu lan bayrampasalınıza?
    Hani dünya devine gitmişti hani efsaneydi ne oldu? Adamı şişirdiniz şişirdiniz peygamber ilan ettiniz şimdi k*çıyla gülüyor size.
    Barça da anladı ne m*l oldugunu oynatmıyor adamı kadroya bile almıyor. Burak'a adam diyen vardı ne oldu anlara çine gönderdiğimiz için bile pişmanlık duyan garip insan toplulugu vardı ne oldu ona TS'de 2 gol atınca yine bi ara piyasaya çıktılar boş adam.
    Gökhan Töre'yi Bale ilan edenler vardı ne oldu onlara? Ozan Tufan zidane dı alper potuk messiydi.. OOLUM ÖVMEYİN SU ADAMLARI sonu hepsi Yasin gibi selfie çektirmekle bitiyor.

TÜRKİYE'DEN OYUNCU , TD , YÖNETİCİ CIKAMAZZZZZZZZZZZZZZ!!!

Çözüm yabancı kısıtlaması mı?
    Bakınız Beşiktaş'a 2-3 sene önce küme düşmemeye oynuyordu şimdi deplasmanda portoyu deviriyor bunlar 2-3 sene öncesinde takımda yerli sürüsü vardı şimdi taliscalı , pepeli BJK var! Portoya karsı efsane oynayanlar : Atiba , Pepe , Babel.. Aynı topu oynayacak yerli söyleyin bana. Yabancı ksııtlaması olsa pepe yerine 7-8 milyon euro verdiğin ahmet calıklar serdar azizler oynayacak.

Bakın güzel bir örnek dün milli takımda iyi baslayan bir seyler yapmaya calısan oyunculardan biri Cenk tosundu adam babel li taliascalı kadroda nasıl oynuyor milli takımda nasıl oynuyor gördünüz mü ADAM OYNAYAMIYOR Ki!!!!

Bize ya siz yerli düsmanısınız sürekli yabancıları seviyorsunuz deniyor.
    Al kardeşim bak beşiktaşa TS macında dünya yıldızlarından biri negredo oyundan cıktı cenk tosun girdi tüm taraftar heyecanlandı alkısladı ? ne oldu yıldız cıktı yerli girdi herkes sevindi OYNAYAN ADAM HER TURLU BELLİ EDER KENDİNİ!!!

Tarık camdal , ozan tufan daha nice anadolu cöpleri babel , fernando , gomis , belhanda , mariano , atiba , valbuena bunlardan 10 kat daha pahalıya geldiğini hepimiz biliyoruz. Nerede abi bunlar g*t göbek büyütmekten selfie çekmekten baska ne yapıyor?

Yerli futbolcuyu savunanlar kim?
    Burak Yılmaz , Arda Turan , Anadolu çöpleri , Gökhan gönül , mehmet topal , caner erkin Nerede abi bunlar yabancı futbolcudan dolayı oynayamadıklarını söylüyorlar bunlar sürekli oynayan tayfa hani nerede gelistirmisler mi kendilerini ?

BIRAKINIZ ABİCİM YERLİYİ SAVUNAN DA DESTEKLEYEN DE BENIM DUSMANIMDIR.

• sinirden elim ayagım titriyor siz destekleyin hala bunları!! Ben gomisi belhandayı marianoyu izlemek istiyorum babeli taliscayı izlemek istiyorum valbueana , souzayı izlemek istiyorum caneriniz ardanız burakınız sizin olsun basınıza calın!
  • 2 sene önce küme düşmemeye mi oynuyordu olm adam gibi yazı yazıyorsunuz arada elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz ironi yapıyor desem ters ironi mi yapıyorsun amaç ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

sinirden elim ayagım titriyor siz destekleyin hala bunları!! Ben gomisi belhandayı marianoyu izlemek istiyorum babeli taliscayı izlemek istiyorum valbueana , souzayı izlemek istiyorum caneriniz ardanız burakınız sizin olsun basınıza calın!

"Bakınız Beşiktaş'a 2-3 sene önce küme düşmemeye oynuyordu"

Peki Bjk küme düşmemeye oynadıysa Gs ne yaptı bu süre zarfında????????

O nefret ettiğin Burak ı bir zamanlar göklere çıkarıp ŞL de CR7 ile kıyaslandığınızda, Selçuk u Xavi ve Messi ile kıyaslandığınızda, Arda yı söylemeyim artık.

İlk başta niye kendinden nefret etmekle başlamıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerli taraftarlardan da nefret ediyor musun?
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    olm o örneklerden biriydi.

GEçen senede gs rezaletti.. burak'ı selcuk'u kötüledim zaten okumadan gelmissin zırvalıyorsun hay ben senin kafana ya.. valla yazık. önce bi okumayı ögren.
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    destekleyenlerden evet senin gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

GEçen senede gs rezaletti.. burak'ı selcuk'u kötüledim zaten okumadan gelmissin zırvalıyorsun hay ben senin kafana ya.. valla yazık. önce bi okumayı ögren.

Okumada ve anlamada senden iyi olduğum verdiğin cevapla belli oluyor zaten. Burda kötülemen geçmişte övdüğünüzü gizlemiyor. Bir zamanlar kendinizi Real Madrid le kıyaslamanızı buralara dökersem forum çalkalanır.

İlk başta tırnak içinde alıntı yaptığım yer bile senin ilk başta kendinden nefret etmen gerektiğinı çok iyi gözler önüne seriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Okumada ve anlamada senden iyi olduğum verdiğin cevapla belli oluyor zaten. Burda kötülemen geçmişte övdüğünüzü gizlemiyor. Bir zamanlar kendinizi Real Madrid le kıyaslamanızı buralara dökersem forum çalkalanır.

İlk başta tırnak içinde alıntı yaptığım yer bile senin ilk başta kendinden nefret etmen gerektiğinı çok iyi gözler önüne seriyor

Kendimizi Real'le kıyaslıyorduk çünkü Real'li, Juve'li gruplardan çıkıyorduk, sizin gibi çöp çöp gruplarda iki maç kazanınca Avrupa Fatihiyiz demiyorduk. Cımbızla laf seçip şov yapma. Terim gitsin diyen çıldıran zaten başta siz Bjklilersiniz, neymiş sizden oyuncu almıyormuş. Alın size Lucescu, içine etti işte her şeyin. Tepe tepe kullanın. Sizin şampiyon olduğunuz dönemde çıksa çıksa böyle milli takım çıkar işte.

• quote:

destekleyenlerden evet senin gibi

bence sende saydığın gruptasın.. kendini dışarıda görmeye çalışabilirsin ama bu ailenin ferdisin..Türk futbolunun en büyük ve esaslı sorunu taraftar sorunudur. Suçu başkalarına atan taraftar sorunu.. Çözüme oradan başlamak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

Kendimizi Real'le kıyaslıyorduk çünkü Real'li, Juve'li gruplardan çıkıyorduk, sizin gibi çöp çöp gruplarda iki maç kazanınca Avrupa Fatihiyiz demiyorduk. Cımbızla laf seçip şov yapma. Terim gitsin diyen çıldıran zaten başta siz Bjklilersiniz, neymiş sizden oyuncu almıyormuş. Alın size Lucescu, içine etti işte her şeyin. Tepe tepe kullanın. Sizin şampiyon olduğunuz dönemde çıksa çıksa böyle milli takım çıkar işte.

Al işte buyur buradan yak. Konu sahibinin coğu cümlesi falsolu, kendi bile inanmıyor söylediklerine ama ille de Bjk ye laf sokmadan duramayacak. Klasik Gs tarafını bildiğim için bunları yazıyorum. İlk başta kendi yaptığı şeyleri başkalarına yüklemeyecek. Allah bilir geçen sene Gs taraftarlığını askıya bile almıştır

Terim'in gitmesini en çok Galatasaraylılar istiyordu. İmPARAtor diye biz yazmıyorduk. Ama yoooook sizlerin "Gs iyiyse milli takımda eyidirrr yeeaaaa" gibi çürümüş feodal bir düşünceye sahip düşünceniz bunları görmenizi engelliyor malesef

• Küfüre niye bu kadar takıyorsunuz ya? Futbol sinir stres işi zaten. Ağzından kaçabilir, abartmadıkça sorun yok.
  • Taraftar kendisini yırtsada fayda etmez bütün spor camiası , bütün olmasada %90'ı değişmemeli demesine rağmen halkın ne isteğinin onlar için bir önemi olmadığı bu siyasi güruh
    kafasına koyduğunu yapıyor. Çünkü yerli oyuncudan rant sağlayan eli uzun olanlarla baya samimi durumdalar.

Hala gelip burada MİLLİ TAKIMIN KÖTÜ OLMASI YERLİ İLE NE ALAQASI VAR BLA BLA... diyenler var.
  • Beşiktaş 2-3 yıl önce küme düşmemeye mi oynuyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

He anasını satayım he. Milli takım başarıdan başarıya koşuyordu da Beşiktaşın şampiyonluğu döneminde sekteye uğradı
    2011 den beri en çok şampiyon olan takım Galatasaray. Hani başarı?

• F.Terim'i kovdular kardeş adam tabi tazminat peşinde koşacak.İstifa edicem dediğinde, yapacak çok işimiz var diyen tüpçüdür.
  • alex ferguson da küfür ederdi.

edit: ayrıca tüpçüyle anlaşamayan del bosque de tazminatla süründürmüştü beşiktaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 10 Ekim 2017; 14:13:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.