Şimdi Ara

YERLİ KRANK MİLLERİ İÇİN GÖRÜŞLERİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sivasta yaşıyorum.ve evet estaş burada bir dünya şirketi kurmuş.kam mili fabrikası.zamanında her tarafta işçi servislerini görüyordum simdi pek rastlamıyorum.
    36 ülkeye ihracat yapıyormuş.
    ben size sitesinden yaptığım alıntıyı aktarayım.

YERLİ KRANK MİLLERİ İÇİN GÖRÜŞLERİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcow165 -- 21 Mart 2014; 9:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Firmayı araştırmak lazım. Orjinal ürünlerde türkiye üretimi olabilir.
    Rulman, somun v.s. çok kaliteli üretime sahip ve dünyaca bilindik markalara üretim yapan firmalarımız var.

Hatta bir firma bizim tanklara krank üretiyordu şimdi altay tankları içinde üretecekti yanlış hatırlamıyorsam. Yani çok kaliteli işler yapanlar var önemli olan onları bulabilmek.
  • Acaba hangi araçlar için satıyoruz yurt dışına yada bilmeden kullanıyor olabilirmiyiz yeni araçlarda
  • Babam parçacı ve dediğine göre Türkiye'de bütün parçalar üretiliyor ve de İstenilse araba yapmak 2 3 seneyi geçmez
  • Klasik DH Otomobil Genel. Yine sidik yarışına dönmüş konu.
  • Bizim ureticiler gercekten hangi markalara parca sagliyorlar merak ettim

• Bir uretim videosu.

• Genmotun malları iyidir. OEM üreticidir. konyada AYD ile otomotivin başını çekerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

İyi günler,

Bu forum içerisinde sizin sorunuza cevap verebilecek bir kitle mevcut değildir.
    Burayı 15-20 yaş arası ergenlerin ya da ergen olma yolunda ilerleyenlerin tartıştığı bir platform olarak görün.
    Naçizane tavsiyem bu yöndedir.

(Not: İnternet adabına göre BÜYÜK HARF bağırmak anlamına gelir.)

Guzel yorum.Yaz geliyor 15-18 yas arasi ehliyetini yeni alan veya babasinin arabasini kacirip kendini buyuk adam olarak goren ergenius homo eractuslarda otomobil genelde buyuk artis var.Saygideger forum uyelerimiz ozellikle teknik bilgisi ust duzey olanlar teker teker sacma sapan sebeplerle banlandi,ben asil buna yanarim. (taner gode,liontech,shadowgeist...)

saygilar

Güzel ve doğru bir yorum.

• bazilari sallama olabilir ama fazlasida vardir. Uretimi atla deve olmayan parcalar bir cogu zaten.Belirli kaliteyi uygun fiyata saglarsan alirlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.