Şimdi Ara

Yerli otomobil fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen oturup mililetin ne güzel arabası var diyebilirsin bu dusunceyle anca . 300 binden fiyat vermeleri gülünç yerli dicen 300 bin fiyat cekcen peh :d
    Araç guzel Allah var beğendim ama benim gibiler için böyle kalır alamazlar memur kesim işçi kesim bunu alamadiktan sonra ne yzar zaten adamın 300 bin tlsi olsa gider daire alır.
    Bu araba bu fiyat bandından girerse ancak zenginlerin oyuncağı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim siz zenginsiniz heralde.Almanyada ,avrupa ulkelerinde cogunluk boyle araclara binebiliyor bizim insanimiz niye binmesin.sokaklarda 3-5 degil onlarca olsun nolur sanki.zenginle fakir arasindaki ucurum kapansin,milli gelir artsin,nefret azalsin.insanlar kari koca namuslari ile calisip gecip derdi olmadan insanca yasasin.tiyatroya,sinemaya gitsin disarida yemek yesin,sifir otomobile binsin,

Soyleyecek cok sey var aslinda ama kelimeler kifayetsiz kaliyor.Bu ulke bu ulke insani daha iyilerine layik.
    Insanlar 2300 tl ile gecim derdinde bu ulkede kari koca calissanda yine ayni.
    Luks bir yerli otomobil ozellikle alamadiktan sonra benim icin bir sey ifade etmiyor.Yapilmasin mi yapilsin elbet.Ama vatandasa gorede bir model b segmenti halk otomobilide uretilseydi gonul isterdi.

Meydanlarda milletim diyenler niye bu milletin de alabilecegi otomobil konsepti tanitmadilar bu gun.saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı 150k'ya verirlerse millet 2'şer 3'er alır. 250-300k altı zor bence.
  • mılletın kanal gazını almak ıcın yapılmıs manıplasyon ıste bunu hep yapıyorlar hep de yedırıyorlar ya ona acıyorum ,hanı nerde ucak nerde elekırıtlı traktor hep hava cıva 1 hafta da bunu konusur toplum sankı cebınde 300 k nakıtı varda su arabayı alacak ekonomı cok ıyıye gıdıy hele askerı de lıbyaya gonderdınızmı ekonomı 2022 de sahlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkostu

Kardesim siz zenginsiniz heralde.Almanyada ,avrupa ulkelerinde cogunluk boyle araclara binebiliyor bizim insanimiz niye binmesin.sokaklarda 3-5 degil onlarca olsun nolur sanki.zenginle fakir arasindaki ucurum kapansin,milli gelir artsin,nefret azalsin.insanlar kari koca namuslari ile calisip gecip derdi olmadan insanca yasasin.tiyatroya,sinemaya gitsin disarida yemek yesin,sifir otomobile binsin,

Soyleyecek cok sey var aslinda ama kelimeler kifayetsiz kaliyor.Bu ulke bu ulke insani daha iyilerine layik.
    Insanlar 2300 tl ile gecim derdinde bu ulkede kari koca calissanda yine ayni.
    Luks bir yerli otomobil ozellikle alamadiktan sonra benim icin bir sey ifade etmiyor.Yapilmasin mi yapilsin elbet.Ama vatandasa gorede bir model b segmenti halk otomobilide uretilseydi gonul isterdi.

Meydanlarda milletim diyenler niye bu milletin de alabilecegi otomobil konsepti tanitmadilar bu gun.saygilar
    Yoo zengin değilim.En azından şimdilik değilim Söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum.Alım gücü artmalı,insanlar daha rahat yaşamalılar vs. vs. ama benim bahsettiğim bu degil
    B segmenti araçta yapılsın,herkesin ulaşabileceği araçlarda olsun fakat ben şahsen alacak olsam herkesin sahip olduğu bir araç istemem.Sadece buydu söylemek istediğim.Tabi bu TOGG adlı kurumun ticari bir kurum olduğunu unutmamak lazım

• Millete ödemede kolaylık sağlamaları lazım. 100 Bin peşin gerisi 5 yıl taksit gibi vs.

• batarya fiyatlarını piyasadaki 18650 lerin fiyatına göre baz almayın onlar KDV li vergili fiyatlar.
    Unutmayın teşviklerden biri gelecek parçalardan gümrük kdv vs hiçbir vergi alınmayacağı buda demek oluyorki bir kaliteli batarya 2 doların altına rahatlıkla gelebilir oda 10 lira civarı yapar. 4000 adet koysalar batarya maliyeti 40.000 bilemedin 50.000 lirayi geçmez. bu aracın ederi max 200bin dir fazlası diğer herkesin dediği gibi zengin oyuncağı olur ki zaten bu araç çıkana kadar VW gibi büyük firmalar tüm elektrikli araçlarını piyasaya çıkarmış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

JAGUAR I-PACE S
    MOTOR SEÇENEĞİ:
    400BG AWD Tamamen Elektrikli
    GÖVDE RENGİ:
    Metalik Koyu Gri / Corris Grey

DÖŞEME RENGİ:
    L.Oyster / Ebony-L.Oyster (Grained Deri)

TAHMİNİ TESLİMAT SÜRESİ/TARİHİ:
    Mart 2020
    LİSTE FİYATI:
    681.572 TL
    ONLINE ÖZEL FİYAT:
    661.325 TL
    Aralık 2019’da online satış platformu üzerinden ön ödemesi yapılan ve teslimatı 2020 yılında gerçekleşecek Jaguar araç alımlarında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarda artış yapılmayacaktır.
    Herşey muadili ölçüsünde bakılır.

Eminim bu araç piyssaya şu an çıksa diyelim minumum en iyi tahmini 500k eder. Bildiğin premium concept tarzı bir araç. Seri üretime geçme şansı çok az. Yılda en az 100k tane 500k dan satsa bunca teşvik ve yabancılara verilen paralar anca çıkar.

Ülkemizde 100k satılırmı kesinlikle hayır. %70 i ihraç olsa 30k yurt içi satar mı? Kamunun gücü ile zorlanır ama satılır. Zaten gidin yandaşlara bile sorun ilk hedef 20 30k satış der. Asıl soru yurt dışında satılır mı bu araç? Satılır ama tesla gibi rakipleri 3 yılda tuş eder bizi. Araba gider reklamı kalır. Uzun soluklu bakıldığında 350 dolar asgari ücrete sahip ülkenin max. 35k dolara satılan bir ürün koymasını beklerdim.
    Bemim tecrübelerime göre bir ürünün üretirken ilk başta pahalı olanı değil ucuzunu kaliteli üretip muadillerinden ucuza satarsınız ki pazara giriş yapın.

Amaç burada reklamdı çok iyi yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Yerli otomobil en fazla 80 Bin liralık bir araç olacaktı yani bir Honda Civic gibi modern görünümlü bir araç bugün tanıtılsaydı heyecan uyarırdı!
    Bu prototipler uçuk kaçık, pahalı, büyük araçlar ve belli ki pahalı olacak, millete faydası yok yani, sadece taksiciler alır sıfır vergiyle onlar da 70 bin kişi.
    Türkiyede toplam taksi sayısı 30k imiş geçen habertürk te söylendi. Yılda en fazla %20 si değiştirse 6k eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Türkiyede toplam taksi sayısı 30k imiş geçen habertürk te söylendi. Yılda en fazla %20 si değiştirse 6k eder.

Alıntıları Göster
    Federasyona bağlı Türkiye'deki ticari taksi sayısı ise yaklaşık 97 bin dir
    www.taksiduraklari.net
    TÜRKİYEDE KAÇ ADET TAKSİ DURAĞI VAR , NE KADAR TİCARİ TAKSİ VAR
    http://www.taksiduraklari.net/taksi_haberleri.asp?taksihaber=117

İstanbullu taksiciler: 17 bin yerli otomobil için talibiz
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    İstanbullu taksiciler: 17 bin yerli otomobil için talibiz! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/istanbullu-taksiciler-17-bin-yerli-otomobil-talibiz

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bugün'ün fiyatlarına göre yazıyorum.

KDV ÖTV alınmazsa en iyi ihtimal 160 - 180 olur.

KDV ÖTV alınırsa 250'den aşağı olması çok zor.

Not: Bu araçların fabrika kurulup da seri üretime geçileciğine inanmıyorum. Umarım yanılırım.
    Gümrük Birliği anlaşmasının ihlal edilmemesi için seve seve ÖTV / KDV tarhiyatı yapılacak. Öyle yerli araç yaptım ama vergisiz satarım diyemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Aralık 2019; 21:25:21 >
  • Prototip araçlar yarın satışa çıksın en düşük fiyatı 500 bin lira olur. 20 inç jantlı diğer markalara bir bakın bakalım kaç liraya satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Aralık 2019; 21:26:33 >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    B sınıfı araç da gelecek zaten,çıkışı lüks modellerle yapmışlar normal olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acik ve net soyluyorum 400bg 0-100 4.2 sn 4x4 bir suv full elektrikli bir araci 600.000 tl den asagi vermezler.

• 2022 de piyasaya sürüleceği nerden çıkıyor? Daha fabrika yok. 12 yıl fabrika süreci, 6.5 yılda uzatma hakkıyla üretilecek deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Federasyona bağlı Türkiye'deki ticari taksi sayısı ise yaklaşık 97 bin dir
    http://www.taksiduraklari.net/taksi_haberleri.asp?taksihaber=117

İstanbullu taksiciler: 17 bin yerli otomobil için talibiz
    https://shiftdelete.net/istanbullu-taksiciler-17-bin-yerli-otomobil-talibiz

Alıntıları Göster
    Hocam habertürk te yetkili abimizin demesi

İstanbulda 17k civarı ülke toplamında 30k bile yokmuş. Ben yuvarladım

Zaten ist de 17k varsa ülke genelinde 97 k olması bana saçma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Hocam habertürk te yetkili abimizin demesi

İstanbulda 17k civarı ülke toplamında 30k bile yokmuş. Ben yuvarladım

Zaten ist de 17k varsa ülke genelinde 97 k olması bana saçma geliyor.

Alıntıları Göster
    Daha bunun federasyona kayıtlı olmayanları, çift plakalı olanı, korsanı ve kiralık olupta taksi gibi şöförlü çalışanları, kendi arabasıyla taşıyıcılık yapanları da sayarsan 300 bin civarı taksi gibi çalışanı vardır!

• doğmamış çocuğa don biçilmez
    en erken 2022-2023 gibi tahminleri varken (her şey mükemmel giderse) şimdiden kaç tl.ye satılır demek mümkün değil ,çünkü o zamanki şartlar ne olacak bilen var mı ?

bu iş bir ucundan et,baharat vs. koyup diğer taraftan sucuk çıkması işine benzemez ,üretim aşamasında ve sonrasında neler yaşanacak şimdiden kim bile bilir ?
  • Araba bugün çıksaydı fiyati 400-750 bin arasında çıkardı. Gürcan Karakaş muadillerine bakıp öyle konumlandıracaz açıklaması yapmış. Benim fiyat avantajı olacağı ümidim pek yok.

İ3 bile 300bin üstünde. Bizim arabanın fiyatı herkesin ulaşacağı araba olmayacak ilk etapta. Ağzınızın suyunu şimdilik silin. 2030 da falan anca alınabilir fiyatlara iner bu.

• İşin ilginci tahmini 200 bin olması düşünülen bu araca en çok sevinen fakir ve orta direk kesim . Adam 90 bine satılan egea yı alamıyor 200 binlik arabaya umut bağlıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.