Şimdi Ara

YERLI OTOMOBIL Subat´ta tanitiliyormus. MADE in CORUM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
8.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: findnewdreams

Arkadaslar derindere ist toyota bayisidir ayni zamanda farkindaysaniz temsili resimle reklamin kralini yapmakta

Aslında reklam gibi gözükmekte.Ancak bu bilgi ve duyumu basına yansıtanın
    kendileri olmadığı yönünde basın açıklamaları var..

http://www.otometre.com/2012/12/derinderenin-elektrikli-otomobil.html

• öyle bi aklı varki bizim milletin, yerli denilince vidasına kadar herşey türkiyede üretilince o zaman yerli oluyor sanıyorlar.kardeşim,, tabiiki ne kadar çok parçası türk olursa o kadar iyi olr ama dışardan alınıyor diyede yerli değil gibi bişey denilmez.global dünyada yerli anlayışı patent ve marka üzerine kuruludur.akıllı adamın yapacağı işte budur. eğer senden 3 e alıp, 2 harcayıp 7 ye satabiliyorsam,, helal olsun bana! şimdi nokia samsung mercedes volvo(volvoyu sonradan çinliler aldı o ayrı mesele ona laf uzatmayın bide.)... çine fabrika açtı orda üretim yapıyor tedarikçileri oralarda diye onların hepsi çin malı mı oldu ? devir kafa devri beyin devri. küçücük ülkeler nasıl zengin oluyor sanıyorsunuz ? israil japonya isveç. bunların hepsi tüm üretimlerini kendi toprakları içnde bile yapmıyorlar çoğu kez.
  • Bekliyoruz...

• Komutan Kangal kullanıcısına yanıt

hocam yıl belirtmemişler.

geçmiş zaman bi şirkette çalışıyorum. şirket maddi sıkıntıda, maaşlar geç ödeniyor felan, bize dediler ki Aralıkta düzeleceğiz.

biz de sormadık hangi aralık diye, eylülde firma battı. alacaklarımıza da soğuk su içtik.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Haklısın. O şubatta muhtemelen 30 şubat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.