ülkemin aydınlarının ne b.k olduğunu açılım sürecinde gördük o yüzden aydın diye hakaret etmezseniz sevinirim. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (22. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrmillette özel sektör uzaya çıkıyor, uzaya turist götürmeyi düşünüyor, marsı kafasına takıyor siz otomobil üretmeyi vizyon mu sanıyorsunuz?
Alıntıları GösterYukarıda yazdığım gibi benim için vizyon olarak çekirdek çitleyen eşek yeter seviyedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hâlâ bu aracın sıfır kmsini alabileceğini zannedenler var . Benzinli düşük vergi dilimindeki benzinli C Suv lar 500 bin TL oldu. Bu aracın 800-900 binden aşağı olması imkansız . O kadar parayı da denek olmak için harcayacak kaç kişi çıkar bilemiyorum .
İlk fotoğraf, orta sağ. Ekran bütünleşmiş.
BU TOGG BİZİM YERLİ ARACIMIZ MADEM. BMW DE ALMANYANIN YERLİ ARACI. BMW NİN İX ELEKTRİKLİ JEEP ARACI ALMANYA DA 85 BİN EURO İSE BİZİM DE YERLİ ARACIMIZ EN FAZLA 85 BİN TL OLMALI. DAHA ÜSTÜNÜ KABUL ETMEM.
-
O fiyata alip filo yaparsin artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue28
O fiyata alip filo yaparsin artikOLUR.
-
Keşke başlangıç olarak şöyle C MPV tarzı yapsalardı. Aile için çok uygun. 40 bin dolar, 10 bin dolar teşvik, elektrikli 500 km menzil, %0-80 şarj 25 dk, 8 hava yastığı, bağımsız havalı süspansiyon, çift motor 300 beygir güç, AWD, 7 koltuk seçeneği ...
Hayaller, hayaller.
En az 2 tane daha markamız olmalı.
Çin neymis oyle galaksi gibi olmuş :))
O zamanlar için haklı isyan ama fabrika yapılıyorken, Gürcan Bey ve girişimde ki ekibin kalitesi ortadayken dalga geçmek komik duruma düşmektir. Ülkemizin katma değerli bir marka çıkarması gerekli. Bunun için hükümet işin içinde diye sözüm meclisten dışarı "asfa sassf çıkmaz" demek aşağılık kompleksini gösterir.quote:
Orijinalden alıntı: hoksi2012 yılında da çok inanıp dalga geçen bizleri milli olmamakla suçlamışlardı.Ne güzel gazete. Detaylara falan bajk jahsfjahsfjas f
Unutmamak gerekir Togg hükümet destekli bir girişim.
Geçen yine Facebook ta Ordinaryüs Profesör Yardımcı Doç. Prof Dr. Ların yorumlarını okuyunca ekipte olsam "alın ülkenizi başınıza çalın" der ekibi terk ederdim. Vatan sevgim buna engel oluyor.
İnanmıyorsanız gem vurmayın. Sürece bırakın.
Yerli uçak havada asfa asfa sassf çok komik ve aşırı itici ifadeler.
Halk birlik olmazsa daha çok dolar yüksek, vergi yüksek ekonomi bitmiş deriz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Tiyatrocu siyasilerin değil.
Üretmekle ekonomi düzelir Z partisi iktidara gelince değil.
Üretim,üretim,üretim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 3 Eylül 2021; 14:13:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bekliyoruz bakalım. Fiyat, özellikler, opsiyonlar, donanımlar... 2022 Yaz her şeyi belli olur.
Togg, teknofest'te olacak arkadaşlar görmek isteyenler gidebilir 🙂
Ülkede yerli ve milli malı savunan goygoyunu yapanları topla bi yere, YouTube daki amca gibi çıkar telefonu de çoğunda Apple ya da Samsung çıkar
Eeer paşam hani yerli ve milli sevdalısıydın sen, hani nerde Vestel Venüs telefonun ???
3.000 TL lik telefon için bile yerli markayı seçmeyen millet +500 bin TL fiyatlara yerli aracı mı seçecek güldürmeyin milleti.
Aynı paraya gider Spo alır, kablosuz şarj özelliği ile İphone12’sini aracından şarj edip sonra vayyy yerli üretimi destekliyoruz goygoyu yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 21 Eylül 2021; 18:33:7 >
Geldi yine memleketini asagilayan adamlardan biri.
Senin ne vizyonun nede paran var anlasilan. Merak ettiysen bende de alacak para yok, parasi cok olan alsin, biz alabildigimizi aliriz.
Bir yerlerden baslasinlar gerekirse batirsinlar, bu memleket uretim yapmadan yillarca fabrikalarin, kurumlarin zararinin yükünü cekmedi mi sanki.
Neyse kina yakarsiniz belki cikmazsa :)
Hehhh geldi yine bi goygoy profesörü…
Asıl parası çok olan adam almaz bunu….
Sen Range Rover Phev kullanan adamın hadi bi de Togg alayım diyeceğini mi düşünüyorsun…
Bu ülkenin çarçur edeceği parası yok hacı abi, yerli otomobil boşa harcanan vakit ve nakittir. Kendi ülkende bile satmakta zorlanacağın aracı yurt dışı hayalleri ile süslemek komik olur…
Senin capin ne ki milyarlar harcayan para babalarina akil veriyorsun.
Adamlar ucuz yapmayacagiz diyor zaten, sen alamayacaksan yada bir cogumuz alamayacak diye yapmasinlar mi. Parasi olan cok yalaka var onlar siraya girdi bile.
Biri suan erken diye ortaklikdan cekilmis, sen şimdi o örneği verisin. Zamaninda elon musj a da guluyorlardir senin gibiler, bak simdi teknolojiye yon veriyor.
Çin zamaninda teknolojisi yokken ucuz is gucu ve ucuz ham madde sayesinde butun teknolojik uretimi uzerine aldi, simdi oradan ogrendikleri ile teknolojiye yon veriyor.
Bir yerden baslamazsan milletin yaptigi teknolojiyi kullanmaya devam edersin.
Neyse sana laf anlatmak deveye hendek misali. Sen bildigin yolda devam et.
Bugün birkaç resim geldim araca tekrar aşık oldum.
-
Gördük senin çapını da …
Hadi git ötede oyna… Boş yapma buralarda
Sen kendi coplugune git bence, burayi begenmiyorsan sen gitmelisin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X