Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: verso , drmert
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
14.014
Cevap
332
Favori
600.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lego’yu birleştirme işlemi…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor kullanıcısına yanıt
    Togg'a özel vergi yapamazlar yani dediğiniz pek mümkün değil. Piyasadaki diğer araçlara göre vergi konusunda ciddi bir avantaj getirilirse Türkiye rekabet kanunlarına aykırı davrandığı için ceza ile karşı karşıya kalır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 sonuna tarih veriyorlar seri üretimle, satış için. Sadece 13 ay var.

Ön satış rezervasyonu önümüzdeki Mayıs açılır bence. Opsiyonlar, donanımlar ve fiyat Ağustosta ortaya konur.

Kesinlikle makyaj geçirmeli. 2019 sonu ile 2022 sonu arasında 3 senelik görüntü eskimesi var. Şöyle daha keskin hatlı olmalı araç.

Ekran gördüğüm kadarıyla iki parça olmuş. Bir sürücü için dijital gösterge ekranı, bir ortak eğlence medya ekranı.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Araç hafif bir makyaj geçirmiş zaten. Buradan gözüken ekran ve koltuklar değişmiş. Dıştan far, kaput ve aynalar değişmiş. Altaylının dediğine göre aks mesafesi uzamış. Bu da D segmentine göz kırpan bir boyut olacak

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUYerli ve Milli Üretimtwitter
    “Yerli ve milli otomobilimiz TOGG üretim tesisleri inşaatında son durum. #YerliveMilliSanayi”
    https://twitter.com/yerlimilli_tr/status/1458324185701355520

• fiyat 1 milyon diyorlar.şu an için tabiki bu fiyat döviz ve vergiler dahada artarsa dahada yükselir. YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 11 Kasım 2021; 9:38:33 >
  • Bimde indirimde diye 5 litre sıvı yağ sırasında kavga eden , mesela pastırma onun için lüks olan ,bir koli yumurtayı 40 liradan sütün litresini 10+ liradan alan,hatta sıcak firsatlarda tuvalet kağıdı konusu kovalayan,memlekette yetişen Antep fistigini ve fındığını gramla alan,içindeki tek yerli şeyi lastik havası olacak olan Yerli,milli arabayı ucuza alıp yetmeyip eşine falan da alacağına inanlara çok gülüyordum şimdi 1.milyona kaynana görümcenede alırsın artık... Bu gurubun kullandığı arabalarda şunlar yanlış olmasın jdjskslsjsks

Mesela sosyoloji mi okuyorsunuz ? Halk kültüründe doktora mi yapacaksınız ? Mitolojide yüksek lisans öğrencisi misiniz? Alın elinize bir kamera ve mikrofon bu kalabalıkla Togg konusunda röportaj yapın...Geçtiniz. hayırlı olsun. Hadi yine iyisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 12 Aralık 2021; 12:17:53 >

YENİ GELİŞMELER /

Üstteki renderlar Togg C-SEDAN tasarımıymış. Üstünde yeni logoda var. Ces fuarında tanıtılacak. Liftback tasarım var. Panjurun iç çevresinde Led ışıklandırma var.

Kişisel düşüncem. Ben çok beğendim. Liftback Türk halkının en seveceği sedan türü.

güzel olmuş ama ön tarafı biraz kısa duruyor sanki. ayrıca az daha zorlasalar daha güzel ön tasarım çıkabilirdi, uzakdoğu araçlarını andırmış biraz. keşke suv e de şöyle bir makyaj yapsalardı, aksine çirkinleştirdiler suv nin tamponunu vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 15 Aralık 2021; 20:54:25 >
  • Sedan far kismi corolla, ön izgara ise octavia ya benzemis gibi. Arkasi lifback olursa cok daha sevilir.

Fiyatlar normal olsada alabilsek.

Tescili yapılmış logo bu. Ces fuarında tanıtılacak logo.

Bence ne güzel, ne çirkin. Orta.

Logo nun mantigini çözemedim. Ay yildiz felan koyulsa olmaz zaten daha global olmaliydi.

Bu da beyazlar ok ucu gibi ortasi baklava dilimi, bana pek çarpıcı gelmedi.

Ornekleri vardir muhtemelen ama dogustan elektirikli markanin elektirik ile ilgili bir seyi simgelemeside hos olabilirdi.

Ekleme: logo ile ilgili sabah sabah aklima ok isaretlerinin yönü olan dogu ve bati yi simgeleyen, sentezleyen sembol olabilir diye düşündüm. Ortada olusan baklava dilimi de Türkiye olabilir.

Bekleyip göreceğiz bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 16 Aralık 2021; 9:27:25 >
  • Dolar 17, Euro 19 lira oldu. Bu araç ölü doğdu. Belki doğmayacak bile. 1 milyon oldu fiyat derken 2 milyona dayandı. Teşekkürler AKP artık bizde kendi lüks aracımızı üretiyoruz.

14.30 da bulusalim demisler. Yazilardan anlasilan logo tanitimi yapilacak.

Logo nun anlami ile de ust mesajdaki tahminim dogru cikti denebilir. Dogu bati diye de nota yazmislar. Isaretlerde zaten orayi simgeliyor ama pek isinamadim acikcasi.

• virtue28 kullanıcısına yanıt

Resmî olarak tanıtıldı büyük oranda söylediğiniz mantıkla hazırlanmış. Umarım başarılı olur.

• TOGG, logosunu bugün tanıttı.

• Gördüğüm en güzel logo tasarımı, Togg için.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUCahit Özkantwitter
    “Açıklanan resmi logoyu görünce dayanamadım. Bu da benim #Togg konsept logo tasarımım. İsterseniz ücretsiz olarak kullanabilirsiniz @TOGG2022”
    https://twitter.com/cburkanozkan/status/1472481813583089667?s=20

O logo biraz gladyator kaskina benzemis  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Yanliz bu da guzel olmuş. Elektirik simgesini biraz degistirerek dogustan elektirikli oldugunu simgelemis olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 28 Aralık 2021; 19:39:43 >
  • Ahahahah çok zevkli bir konu ya hergun bambaska R görüyoruz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.