Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: :: weLee :: , seyhgalip
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.472
Cevap
337
Favori
624.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 18.2.2025)
Giriş

Bildiğim kadarıyla Nissan Ariya da panaromik açılır sunroof var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayucuz kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç biri açılmaz demiyorum zaten elbette açılan modeller var ama o zaman tam anlamıyla panaromik olmuyor. Aynı boyutlarda değil yani.

Açılanlarda da boyut daha küçük motor vs mekanizmalar gerekiyor. Bunlarda ekstra sorun ve özellikle elektrikli araçlar için ekstra ağırlık demek. Tavan daha basık oluyor özellikle arka kısımda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Hocam örnek istemişsin,buyur aynı segment de bir araç C-Suv Tiguanda panaromik açılır cam tavan var.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 3 Nisan 2023; 12:41:35 >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    “aynı segmentte aynı büyüklükte” demiştim.

Camın boyutlarını da paylaşır mısın, aynı boyutlarda mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 3 Nisan 2023; 12:47:27 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

Sattırmamanın ötesinde parasını kıvırıp münasip bir hesabına geri verip ferrari gibi arabayı geri alabilirler , ek olarak ticari para cezaları vs. de cabası. YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 3 Nisan 2023; 13:2:29 >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Hocam tiguanla baktım aynı boyuttalar.

• 6400 sıra numarası ile tüm opsiyonları ekleyerek uzun menzilli asil listedeyim.Şimdi anlamadığım olay seçtiğim aracın teslimatları nisan itibari ile başlıyor.Aracın fiyatı şuan için 1milyon290binTL.Bize aracın teslim tarihi ile alakalı neden hala bir duyuru yapılmadı? Sorduğum zaman insanların seçtiği araç konfigürasyonlarına göre teslim tarihleri belirlenecek diye hazır bir cevap alıyorum.Tamam da çekiliş biteli kaç gün oldu.Kazanan insan sayısı ve seçtikleri konfigürasyonlar belli. Hangi konfigürasyondaki araç banttan kaç günde iniyor bunun hesabınında bilindiğini düşünüyorum. Hala neden insanlara tarih konusunda bilgi vermiyorlar. Kenarda paramız var vadeliye yatıramıyoruz soru işaretiyle bekliyoruz. Ha diyince parayı cebimizden çıkarıp vermeyeceğimize göre bu anormal değilmi sizcede? İnsanlar arabalarını satacak togg için hala bilmiyorlar tarihlerini.

• togiksk T kullanıcısına yanıt

hocam ortada araba yok. Fabrika henüz çalışmıyor da olabilir.

Şuan size tahmini teslim tarihi falan bilgi vermeleri lazım yani az çok bilgi vermeleri gerekirdi planlama proje yapmadı mı bu adamlar ?

Dua edin çok geç tarihe çıkmasın çünkü zam gelirse siz de etkileneceksiniz.

En geç bu hafta içi açıklama yapılır bence. Takvime uygun gidiyor her şey.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Diğer otomobil markalarında olduğu gibi teslim tarihinde fiyat değişirse bu durumda pek diyecek sözümüz yok , doğal olarak kabulleneceğiz. Fakat yani matematik ortada. Çekiliş bitti. 20bin asil talihli ve 20bin tane hangi opsiyon ve hangi motor seçeneği ve renk tercih edildiyse listede belli olan otomobil var. Bu tesisin en full araçtan günde kaç tane üretebildiğinin sayısı bellidir. Bu kadar basit bir matematik mevcut iken kazananlara hala en ufak bir düzgün yanıt ve teslim tarihi verememelerini anlayamıyorum gerçekten. Bu kadar plansız olamazlar.

• çıkan arkadaşlara hayırlı olsun da

biz paramızı nasıl alacağız, cüzdana ön sipariş bedeli gelmiş, havale ile göndermiştim, iade al'a basıyorum hata veriyor

parasını geri alabilen oldu mu?

• 76erss kullanıcısına yanıt

Umarım öyle olur hocam. Kenardaki birikimimizi uzun vadeli mevduata yatırıp enflasyonun altında daha az ezilmesini sağlamak varken , bu soru işaretinden dolayı kısa vadeli mevduatta zarar ediyoruz açıkçası.

Bakış açısına bağlı hocam. 200bin kişinin girdiği bir çekilişte kazanıp biraz beklemek, bence mevduattan alacağın küçük bir farktan daha güzel bir şey. Zaten isterseniz iptal etme şansınız hala baki.

Haddime değil ama bana sorarsanız biraz daha bekleyin stres yapmadan. Sonuç çok güzel olacak.🙂

• 76erss kullanıcısına yanıt

Estağfurullah iyi niyetli yanıtınız için teşekkür ederim. Durum itibari ile seçeneğimiz olmadığı için el mecbur beklemedeyiz :) Umarım herşey kazanan tüm arkadaşlar için iyi olur.

• Sonunda durum değişti,sipariş alındı yazıyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Bugün yarın otomatik olarak hesabınıza iade olacak. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.

• Yerli Otomobil dedigin her ailenin alabilecegi bir arac olmasi lazim , sedan veya b segment falan birsey ...neyse , ülke adina hayirli olsun

• Çekilişte çıkmayanlardan para iadesini alabilen oldu mu?

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.