Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: austun1975 , SillySam
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
14.472
Cevap
337
Favori
624.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 18.2.2025)
Giriş
    Bir hata olmasın.bavsuruda 3226 yazıyordu  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg T10X 6 aylık MTV tek motorlu 3,226 TL, çift motorlu 11,590 TL. Yıllık 6,452 TL ve 23,180 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 3 Nisan 2023; 20:17:26 >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Tanıtımda güvenlik gereği elektirikli suv araçlarda acılır yapmadık demişlerdi. Tavanda kullanılan cam ise ısıyı kesen özellikte bu yüzden perde kalınlığı sorun olmaz düşüncesindeyim. Citroen kaktüs 2015 aracın cam tavanı insanı kavururken bmw 1.116 2020 model araçta güneşli havada bile perdeyi kapatmıyordum camın yapısından dolayı diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Onlara verilen 4 çeker modeli büyük ihtimal ile , o model daha satışa çıkmadı. YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 3 Nisan 2023; 21:18:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanın aracı 2 motorlu versiyon. 436 beygir olandan. Onun satışına yıl sonunda başlanacağı açıklanmıştı.

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• Burayada siyaseti sokmayin kardesim herkez neyi hakettiyse onu yasiyacak bu kadar basit.
    Sabirsizlik goruyorum kazanan arkadaslar da hak veriyorum heyecaniniza bende yedeklerdeyim icim icimi yiyiyor ama biraz metanetli olmak laZim isler yolunda Gurcan karakas cok tecrubeli bir yonetici ona guvenmek lazim gecmisini biliyoruz adamin bos bos konusan provakoterlein agzina bakmamak lazim.

• bu togg olayından sonra neden dışarıdaki hızlı şarj üniteleri süreye göre ücret belirleme yerine kW başına ücret belirleme durumuna geçti acaba? sebebini bilen varmi niye böyle bir değişiklik oldu hızlı sarj tarifesinde?

• 8 sene sonra TOGG alanlar ile görüşelim pil değiştirme masrafı ne kadar olacak :)

Yurtdışında tesla aracı pil değiştirme masrafı yüzünden dinamitle patlatanlar varmış.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

ısrarla togg a basvurmadım diyorsunuz ama forumdan cıkamıyorsun ve özellikle arabayı kötüleme sevdan bitmedi.yukarda arkadas pil konusunu guzel özetlemiş bilmiyorsanız nette bir kaç video ile pil durumunu öğrenebilirsiniz ilerde zaten pil masrafları daha düşecek teknoloji gelişiyor.1mılyona şu anda içi boş duster egea crosslar satılıyor bu araba için 1milyon kısa ve 1290 uzun için bedava.parası yetene tabi.

• fbiber F kullanıcısına yanıt
    1. Gerçekleri söylemek kötülemek mi oluyor ?
    2. Ben 12 yıldır bu forumdayım. Togg projesi ve troller olmadan önce bu forumdaydım.
    3. Türkiye de hiç bir şeyin maliyeti düşmez aksine daha da yükselir.

Togg ile ilgili değil ama Kimileri bebeğine mamasını zor alır kimileri için 1 trilyon 290 bin tl bedava olur bilemedim. ADALET nerede yazık çok yazık.

Halk 1 kg kıyma alamazken sizlerin BEDAVA kelimesini kullanması hoş değil. Bakın araç ucuz pahalı bu beni ilgilendirmiyor. Bu ülkede insanlar ET'i geç KIYMA bile tüketemez duruma geldiler.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Batarya 8 yılda bitmiyor. Milyon kilometre giden ve performansı sadece 100de 10 düşen araçlar var. Kaldı ki düşen performans hücre tamiri ile çözülüyor. İçten yanmalı motorda yakıt pompası değişimi gibi düşünebilirsiniz. Yanlış anlamayın bunu sadece örnek olması için yazdım. Ama elektrikli araçların bakım maliyeti dizel ve benzinli den çok daha düşük.

• Bizim siparişte asıl ve yedeklere giremedik. Ama sipariş ekranında halen çekiliş devam ediyor yazıyor. E-Cuzdana da sipariş bedeli iade edilmedi. Halen böyle yazan var mı yoksa bize has bir durum mu?

• 76erss kullanıcısına yanıt

hocam anlamak istemiyor arkadas ne yapsak boş araba bu fiyata bedava ama 1mılyon bulmak tabıkı cok zor ne dediğimi anlıyor ama neyse alanlara alacaklara sımdıden hayırlı kazasız belasız sürüşler

• NEWEST kullanıcısına yanıt
    Bende de aynıları yazıyor. Son gün başvurabilmiştim. Herhalde iade sırası hala gelmedi bize.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt

4- Altı üstü C segmenti. Neden açılmasın? Tesla'nınki ön camla bütünleşik arkaya kadar devam ediyor. Bambaşka bir yapı. DAha büyük ve ucuzlarının videosunu koydum zaten.

5- O bir hata ve her marka yapabilir. Çoğu yeni modellerinde düzeltti artık yapmıyor. Sera etkisiyle ilgisi yok, kaliteyle ilgisi var. İlerde belki Togg da düzeltir, iyileştirir. İlk kez çıkıyor 4 4lük olacak diye birşey yok, gelen geri bildirimlere göre daha iyisi yapılabilir. Körü körüne savunmayın.

Fluence Z yapılırken Tesla daha fikri yoktu. Biyerlerden başlamak diyorsunuz ya hep. Başlanmıştı işte. Dünyada seri üretim başka elk araç yoktu zaten. İlki Bursa'da üretiliyordu.

600 bin km pili hiç aşınmayan ve bu kadar garanti veren marka varsa ben bulamadım. Belki siz yardımcı olursunuz?

• Asil listede olduğum siparişimin bugün uygulamada durumu güncellendi. Çok yakında size aracınızı teslim alacağınız kesin tarihi bildireceğiz yazıyor. Hadi hayırlısı bakalım. Bu hafta tahminimce bir tarih duyururlar gibi.

• togiksk T kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yazıyor siealam 4880 ama temmuz öncesi teslim edeceklerini sanmıyorum.sizin sıralama kaç ?

• suleyman727272 S kullanıcısına yanıt

Özel mesaj gönderdim hocam.

• 2600 küsuruncu sıradayım ben de uzun menzilli üst paket için. Seçimden sonraya kalır mı acaba teslimat?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.