Ben de arabayı ilk aldığımda arka kamera donmuştu 😀 bidahada olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (630. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 13.1.2025)
-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah bizde de böyle olacak ,Togg yolu açtı ,şimdi Habaş aldığı Honda fabrikasında binek araç üretmeye başlayacak bakalım onlarınki nasıl olacak ,reeder da ufak bir modelle başlayacak , Amperino da geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 22 Aralık 2024; 17:18:3 > -
hocam sizde eğer kış paketi varsa ön cam buğu yaptığında sadece ön cam ısıtıcıyı kullanarak hızlı şekilde buğuyu cözebiliyor musunuz ? arka cam buğu çözücü öne göre çok daha iyi iş görüyor bende, acaba ön tarafın buğusunu çözmek için havalandirma sisteminden destek mi almak gerekiyor ben mi birseyleri yanlis yapiyorum anlamadım.
sadece kış paketinde yer alan ön cam ısıtıcıyı kullanarak buğuyu çözebiliyor musunuz ?
Ön cam ısıtıcı sadece buz çözmede etkili olur. Buğu için klima kullanılmalı. Ben Buğu olduğu zaman kısa süreli AC açıyorum, sonra sadece havalandırma ile devam.
anladim hocam tam olarak merak ettiğim buydu teşekkürler
Yarın aracı teslim alıcam, arayan kişi teslimattan bir gün önce araç bilgilendirme maili gelcek dedi ancak bana hala mail gelmedi. Bu maili alan kişi bana gönderebilir mi? Teslimat zamanı çok kalabalık olacağından tanıtım falan yok muhtemelen, orda zorlanmayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alt kısım bende olduğu gibi açık. Klima çalışınca şu ses kimlerde var kimlerde yok merak ettim.
-
Klimada su akış sesleri bende de geliyor. Normal mi bilemiyorum. Sanki sürahi sürahi s içen insanın midesi gibi
-
O şekilde hiç denemedim
sol alttaki hızlı buğu çözmeye basıyorum anında tüm buğu yan camlar dahil gidiyor , arka cam içinde arka rezistansı açınca onda arka rezistans ,yan ayna ısıtma ve ön cam ısıtma çalışıyor , hızlı üfleme ve A/C açmıyor
en iyisi güneş yok ise biner binmez havalandırmayı 2. kademe cam ve ayaklara şeklinde çalıştırın hiç buğu olmuyor ,A/C off olacak
-
Arka cam rezistans ile yan ayna ısıtma aktif olur genelde, ön cam ısıtıcının çalıştığına emin miyiz ? :)
-
göstergede ortadaki ön cam rezistans aktif ti maviydi ,koltuk ısıtmaların ortasındaki rezistans işareti ön cam rezistansı değil mi ,o maviydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 22 Aralık 2024; 20:7:33 > -
13bini geçtim.
Kışınıda tecrübe ediyoruz aracın.
Anlayamadığım konulardan birisi, AC on yapmadan yani kompresör çalıştırmadan sadece fan neden çalışmaz araçta😡😔😢
Fazla enerji harcamadan, ısıtma soğutma yapmadan direk fan olsa çok işe yarardı🤷🏼♂️
Bende ac on yapmadan çalışıyor hocam. Yağışlı havalarda camlar buğu yapınca ac on yapıyorum.
İnip tekrar bakayım🤔
Kafam karıştı.
Kastettiğim PTC ısıtıcı çalışmadan AC çalışmadan sadece ve sadece fanı çalıştırmak.
İnip bakayım bi, hem hal hatır sorayım😁
bugün ayrı kaldıydık🤷🏼♂️😁
PTC ısıtıcı ve AC çalışmadan da fan çalışır. Bunun için dereceyi en düşüğe almanız lazım.
-
Evet, dediğiniz doğru. Az da olsa devreye girecektir ptc ısıtıcı.
A/C on yapmadan havalandırma on çalışıyor abi ama dediğin gibi bu sefer de ısıtma çalışıyor,bende aynı fikirdeyim sadece hava üflese buğu gider ama bu seçenek yok
Havalandırma açılırsa ısıtma, klima açılırsa soğutma çalışıyor
Şu yapılabiliyor dışarısı 8-10 derece havalandırma açıp,derece 22-24 olursa neredeyse çalışmıyor gibi
Ama kesinlikle sırf fan seçeneği olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X