Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (630. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.557
Cevap
327
Favori
580.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2025)
Giriş

Ben de arabayı ilk aldığımda arka kamera donmuştu 😀 bidahada olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt

İnşallah bizde de böyle olacak ,Togg yolu açtı ,şimdi Habaş aldığı Honda fabrikasında binek araç üretmeye başlayacak bakalım onlarınki nasıl olacak ,reeder da ufak bir modelle başlayacak , Amperino da geliyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 22 Aralık 2024; 17:18:3 >
    hocam sizde eğer kış paketi varsa ön cam buğu yaptığında sadece ön cam ısıtıcıyı kullanarak hızlı şekilde buğuyu cözebiliyor musunuz ? arka cam buğu çözücü öne göre çok daha iyi iş görüyor bende, acaba ön tarafın buğusunu çözmek için havalandirma sisteminden destek mi almak gerekiyor ben mi birseyleri yanlis yapiyorum anlamadım.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    sadece kış paketinde yer alan ön cam ısıtıcıyı kullanarak buğuyu çözebiliyor musunuz ?

• xxl3346 X kullanıcısına yanıt
    Ön cam ısıtıcı sadece buz çözmede etkili olur. Buğu için klima kullanılmalı. Ben Buğu olduğu zaman kısa süreli AC açıyorum, sonra sadece havalandırma ile devam.

• famer F kullanıcısına yanıt
    anladim hocam tam olarak merak ettiğim buydu teşekkürler

• Yarın aracı teslim alıcam, arayan kişi teslimattan bir gün önce araç bilgilendirme maili gelcek dedi ancak bana hala mail gelmedi. Bu maili alan kişi bana gönderebilir mi? Teslimat zamanı çok kalabalık olacağından tanıtım falan yok muhtemelen, orda zorlanmayalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

Alt kısım bende olduğu gibi açık. Klima çalışınca şu ses kimlerde var kimlerde yok merak ettim.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Klimada su akış sesleri bende de geliyor. Normal mi bilemiyorum. Sanki sürahi sürahi s içen insanın midesi gibi  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• xxl3346 X kullanıcısına yanıt

O şekilde hiç denemedim

sol alttaki hızlı buğu çözmeye basıyorum anında tüm buğu yan camlar dahil gidiyor , arka cam içinde arka rezistansı açınca onda arka rezistans ,yan ayna ısıtma ve ön cam ısıtma çalışıyor , hızlı üfleme ve A/C açmıyor

en iyisi güneş yok ise biner binmez havalandırmayı 2. kademe cam ve ayaklara şeklinde çalıştırın hiç buğu olmuyor ,A/C off olacak

Arka cam rezistans ile yan ayna ısıtma aktif olur genelde, ön cam ısıtıcının çalıştığına emin miyiz ? :)

• greentooth kullanıcısına yanıt

göstergede ortadaki ön cam rezistans aktif ti maviydi ,koltuk ısıtmaların ortasındaki rezistans işareti ön cam rezistansı değil mi ,o maviydi  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 22 Aralık 2024; 20:7:33 >
    13bini geçtim.
    Kışınıda tecrübe ediyoruz aracın.
    Anlayamadığım konulardan birisi, AC on yapmadan yani kompresör çalıştırmadan sadece fan neden çalışmaz araçta😡😔😢
    Fazla enerji harcamadan, ısıtma soğutma yapmadan direk fan olsa çok işe yarardı🤷🏼‍♂️

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt
    Bende ac on yapmadan çalışıyor hocam. Yağışlı havalarda camlar buğu yapınca ac on yapıyorum.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    İnip tekrar bakayım🤔
    Kafam karıştı.
    Kastettiğim PTC ısıtıcı çalışmadan AC çalışmadan sadece ve sadece fanı çalıştırmak.

İnip bakayım bi, hem hal hatır sorayım😁
    bugün ayrı kaldıydık🤷🏼‍♂️😁

PTC ısıtıcı ve AC çalışmadan da fan çalışır. Bunun için dereceyi en düşüğe almanız lazım.

• famer F kullanıcısına yanıt
    Dışarısı 9 derece, en düşükte çalıştırdığımda PTC devreye giriyor 15 derece yapmak için🤷🏼‍♂️ az çalışıyor az harcıyor ama PTC çalışıyor. Çalışmama seçeneği olması lazım. En eski nesil klimalarda var olan özellik bizde yok🤷🏼‍♂️
    Hiç devreye girmeden sadece fan çalışmıyor🤷🏼‍♂️
    Üst satırda AC vs devreye girmeden sadece fan şiddeti ayarlanıp açılabilmesi iyi olurdu🤷🏼‍♂️

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 22 Aralık 2024; 21:40:47 >

Evet, dediğiniz doğru. Az da olsa devreye girecektir ptc ısıtıcı.

A/C on yapmadan havalandırma on çalışıyor abi ama dediğin gibi bu sefer de ısıtma çalışıyor,bende aynı fikirdeyim sadece hava üflese buğu gider ama bu seçenek yok

Havalandırma açılırsa ısıtma, klima açılırsa soğutma çalışıyor

Şu yapılabiliyor dışarısı 8-10 derece havalandırma açıp,derece 22-24 olursa neredeyse çalışmıyor gibi

Ama kesinlikle sırf fan seçeneği olmalı  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.