< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (674. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Benim şasi 335XX Haziran sonu beni de çağırdılar güncelleme için İstanbul AHL salı günü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi hayırlısı üstadım. Adas çok iyi. Özellikle dur kalk olması efsane.
Dün biz de ortağın arabasının silecek yazılımı için gittik. 10 da verdikleri randevuya 11.30 da aldılar. 1 dk sürmedi yüklemesi. Sonra yolda giderken navigasyon kapanıp tekrar açıldı. Aldığımızdan beri hiç yapmamıştı . 1.5 le çözüldü demiştik ama. İnşallah bir daha yapmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın
Hayırlı olsun
Valla şase numarasına göre demişlerdi ama şase numarasına göre ilerlemiyorlar. Önceden sadece ahl idi şimdi ihl yi de dahil ettiklerine göre bakalım ne yapacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TOGG ile aynı paraya Clio alan var. Clio binene desen TOGG beğenmez.
Muhtemelen kamera sorunsuz aktifleştirip geçecekler yoksa mantığı yokquote:
Orijinalden alıntı: VethekBKValla şase numarasına göre demişlerdi ama şase numarasına göre ilerlemiyorlar. Önceden sadece ahl idi şimdi ihl yi de dahil ettiklerine göre bakalım ne yapacaklar
Sağol Tuncerquote:
Orijinalden alıntı: Tuncer YAMAN
Günaydın
Hayırlı olsun
Hocam ppf i yüzyılın dolandırıcılık icadı olarak görüyorum :) Ama adamlara helal olsun bir kafa karıştırıyorlar, PR süper sektörde. Önceden seramik kaplama için yaparlardı bunu şimdi seramik beş para etmez diyorlar çünkü ppf acayip karlı iş.
İnsanı o kadar mal düşkünü yapıyor ki, sokağa park ettiğin araba da çizik bile olmayacak! Kaza yapınca işe yaramıyor fakat ufak tefek sürtmelere karşı koruduğu doğrudur.
Tabi asıl sökerken dert, alttan ne çıkacağı belli değil. Benim cam filmi yaptırdığım yer firmalar ne derse desin altından sökerken ne çıkacağı belli değil, ben iki yıldan daha uzun sğre için garanti vermiyorum dedi.
Bir de kısmi hasarlarda o bölümün değişmesi gerekiyor ona da yerine göre 5-10 bin istiyorlar.
Bizim arabayı aldığımızın 15. Günü birisi kapı ile arka çamurluğa gamze yapmış, dedim şükür kusursuzluk bozuldu.
Son olarak mantık olarak kasko primi bile aracın değerinin %1 - 1.5 civarındadır. 2 milyonluk arabaya 20-30 bin aralığında kasko primi normaldir. 2 milyonluk arabaya 50-100 bin aralığında ppf yaptırmak bence mantıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşım togg u nnereden şarj edeceğim ? Benim olduğum yerde şarj istasyonu yok. Evden de şarj etme imkanım yok. Bana en yakın şarj istasyonu ÇİNÇİN tarafında var 10-15 km uzakta aracı oraya 2-3 saat nasıl bırakıyım ? Adamın götünden kan alırlar araca zarar verirler.
Togg gibi elektrikli bir garabeti evinde ve evinin yakınında şarj istasyonu olmayan alıp başına bela mı etsin ? Clio alır adam keyfine bakar ben mesela 10-15 km gidip ÇİN ÇİN de aracı şarj edemem can ve mal güvenliği yok
-
Çok geçmiş olsun togg'dakilere. Önden kazalarda togg a sütunu çok kuvvetli ve yaşam kabinini başarıyla koruyor. ze kör nokta oluçtursa da görevini yapmış. Çarpmanın çkk kuvvetli, ikş araç 100 km saat şle gitse 200 km ile çarpışma olmuş. Çok şiddetli, ağır yaralanmışlar Allah şifa versin inşallah.
Clio ya intihar ediyor ya fena uyuşturucu etkisinde. Yolun kenarından ters gideni gördüm ama orta şeritten gideni, hele de dümdüz gideni hiç görmemiştim.
Gözü yoldan 1 sn ayırmamak lazım, karşıdan ne geleceğini tahmin etmek mümkün değil
Ben bu yüzden saffet üçüncü'den soğudum, bütün arabalar mükemmel hele doğul'un distribütör oldukları şaheser. Tanıtımında da hiç bir kusur gözğnden kaçmıyor demez mi! Gördüğüm saniye kapatıyorum.
Tamam para kazanıyorsunuz bu şşten ama bğtün yoytube videoları reklama döndü, bir araba için de eleştirel konuşun, yok. Fiziksel tul isterdim ama böyle de çok güzel. Lan nesi güzel, sade ekran oldu arabalar, ses açma tuşu, klima tuşu yok gözünü yoldan ayırmadan kumanda edemiyorsun. Hepsi ekranda.
Sinan koç eqs videsou izledim, bildiğin reklam araba satmıyor. S klas kullanıcısı almaz o arabayı, oyuncak gibi 140 cm tek parça T şeklinde ekran koymuşlar.
Doğan kabak da yanlıyor arada, tam kaybetmedik henüz de o da sınırda dolaşıyor. İnsanları aptal sanıyorlar
Gözün aydın hocam, ne kötü sıralama bu ya
Fasit bir dairede yaşıyorsunuz galiba, hiç avm'ye insan içine bir yere gitmiyor musunuz? Köftecinin önünde, marketin önünde, benzin istasyonu, hastane bahçesi, otoparklar yer gök şarj istasyonu. İşini görürken 15 dk şarj etsen 150 km menzil verir, kış soğuk hava şartlarında bile 30 dk şarj ile %40 dan 80 e çıkıyor batarya.
Benim kullanımıma uygun değil deyin anlarım da, boş argüman bunlar.
Aynen öyle... Ne evimde şarj imkanım var ne de evimin yakınında sarj istasyonu var buna karşı şarj konusunda hiç bir sorun yaşamıyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah 6 da evden çıkıp akşam işten 6 da çıkıyorum. İş çıkışı şarj etme imkanım yok çevremde 10-15 km içinde şarj istasyonu yok en yakın çin çin de var.
Market önlerinde benzinlikler de vs yok yani, AVM falan da gidecek hiç vaktim yok alışverişi de internetten yaptığım için 10-15 yıldır AVM ye gitmiyorum.
-
Aracı aldığımdan beri artisiyla eksisiyle genel olarak almadan önceki beklentilerimden çok farklı bir şeyle karşılaşmadım. Ama DC istasyonlardaki şarj hızı büyük hayal kırıklığı yarattı. Kasım kampanyasıyla aldığımdan sadece trugodan şarj ediyorum diğerlerini deneyimlemedim o yüzden ama sehrimdeki 3-4 farklı yerde şarj ettim. Geneli 70-80kw veriyor trugoların. Dün Aksaray'da 12 tane trugonun olduğu shelle geldim. Benle beraber togg ve tesla 6-7 araç vardı. 70le şarj etti herkes. Şarj hizim maksimum 90 kw olacaksa eğer 180 falan diye reklam yapmasalarmış boşuna. 15 dakika mola vereceğime 45 dakika duruyorum az buz bi fark değil kullanım konforu açısından
180 likler şarjı 2 ye bölüyor sanırım bölmemesi lazım aslında yanında bir araç takılı olmasa ama 90 ı hiç geçmedi benim de. Bende şarj hediyeli aldığım için trugolar dışında henüz denemedim 180 liklerde denedim hep veya bu trugoya özel de olabilir bilmiyorum başka firma denemedim hiç. 300 lük bir istasyonda deneyeceğim yakın zamanda denk getirirsem o zaman tam olarak anlamış olacağım. Eğer böyleyse ve 300 lüklerde 140 150 alınabilirse, 180 kurmalarının hiçbir anlamı yok bence. Astor mesela yeni girdi piyasaya sadece 300kw lık kuruyor dünya kadar kurmuş şu ana kadar çoğu yerde var. Trugonun 300 lüğü çok az yerde var. Denk getirirsem bi 300 lük trugoda deneyip kıyas yapacağım olmadı Başka firma istasyonunda deneme yapacağım.
Yaninda araç olsun olmasın değişmiyor. Sadece aracı ilk aldığımda Ankara Konya yolunda shell trugoda 130la şarj etmiştim. Bir daha nasip olmadı o hızı görmek. Evimin hemen yanında olan bir yer vardı. Alırken düzenli oradan şarj ederim diye planlanmıştım ama orası 60'ı geçmiyor. Shelllerdeki trugolar biraz daha hızlı en azından normal trugo istasyonlarina göre gördüğüm kadarıyla. Trugoya bağlı olmasam evimin 1 km etrafında 10dan fazla şarj yeri var. 1 sene sonra daha rahat olacak kafam büyük ihtimalle
Aramalar şasi numarasına göre değil akıllı cihaz kaydı aracın güncellik durumuna göre falan filan dediler. süreci hızlı bitecek olanları erkenden çağırıp halledip sonra diğerlerine odaklanıcaklarmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X