TOGG sipariş açılmış. Akıllı Destek paketi diye bir paket eklenmiş. Seçilirse %10 ÖTV dilimini geçiyor. Full paket 2.477.455 e çıkıyor. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (672. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
-
-
-
Çocuk tesbit ve otomatik park var o pakette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 17 Ocak 2025; 16:17:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla gibi yapılır yazılımla gelen paketleri sonradan alınır yaparsın olur biter
ÖTV dilimine takılmadan tescilden sonra alınır
-
Aynen sonradan alım şeyine sokarlar veya togga göre hareket ederler ötv yi 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%10 ötv geçeceği için. Sonradan alma işini psikolojik olarak hazırlıyorlar. ADA sistemlerini satacaklar ya sonradan oluyor böyle bir şey togg için diye alt yapı hazırlığı bence.
-
Cam tavanı ya da meridianı çıkartınca çok da alınacak birşey olmuyor o zaman gider v1 alırım zaten boş olur. Bence bütün sistemleri paralıya çevirecekler alan alacak ve o fiyattan 2.elde değerlenecek araç. 2024 full alanlar kâr'a geçti. Hem full araç hazır sistemleri tam. İkinci elde fiyatı yükselir.
Çocuk tespit sistemi alınmayabilir. bendr zaten sigortası sökük şekilde duruyor. saçmalık şu arkada cocuk koltugu bağlı ve sistem gece iklimlendirmeyi açıyor bataryayı bitiriypr 😁 bu sorunu çözemedikleri için kimse almasın diye böyle birşey yapmış bile olabilirler…
Hayırlı olsun, bugün Erciyes dönüşü, şarj yerinde sıfır Ayder denk geldi, bir iki şey sordular, navigasyona adres girince, Kayseri yazdık kendi listesinden seçtim,geçersiz rota diyordu, çözemedim 😃 nereyi seçersen seç hatalı rota diyordu.
Ve navigasyonu ekrandan kaldıramıyorsun sabit, sırf bu yüzden hiç 1.5 yükleyesim yok, inşallah bize gelene kadar bunu düzeltirler
Evet olabilir ancak akıllı sistemler büyük ihtimal artık paralı olacak. Teker teker alınmak istenirse bile 2.elde v2 full önceden alınmışları fiyatı yükselecek. Çünkü hepsi aldı güncellemeleri
Bugün Erciyes den zirveden -2 dereceden Ankara ya geldim,22 ortalama, Elmadağ da geçmediğim araç kalmadı yokuş yukarı biraz eğlence 130 la çıktım en sol hep bendeydi
İlk başta 4 koltuk ısıtma, normal ısıtma hep açıktı,hatta hi da çalıştırıp sonra 24 e aldım içide sıcacıktı
Araç bir hafta Erciyes zirvede kaldı,🧿 maşallah, Allah'a şükür, sorunsuz gittik geldik
Kırşehir de trugo da diğer markaları beklemek zorunda kaldım e şarj boş ama neden boş daha pahalı, hepsi trugoya bağlıyor, Volvo xc40e vardı yazık montla oturuyordu arabada acıdım ,80 yapıp çıkarım dedi 90 a kadar bekledik.napsin aracı fazla gidemiyor belli
Esarja eqb geldi %18lerde şarja 40 la başladı, çok yavaş ben beklememe rağmen pil soğuduğu hâlde 90la başladım
Şimdi diğer dandik elektriklileri görüyorum Volvo mercedes ...Togg gerçekten iyi iş çıkarmış, bugün ki uzun yolda çok konforlu çok zevkliydi 🤗
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Full Togg 1930 olmuş V2 uzun menzil, meridyen+ cam tavan fiyat değişmemiş sadece evcil hayvan ve çocuk sensörü ile otomatik park ilave ücretli zaten kullanılmayan özellikler ,belki otomatik park
Hala Togg un fiyatı çok cazip 1.930 a ,ses sistemi ve cam tavan dahil,fiyat değişmemiş neredeyse
Şimdi juniper bekleyenler düşünsün, Togg fiyatı sabit tutarak iyi hamle yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 17 Ocak 2025; 19:4:33 >
Lastikleri bayadır kullanıyorsunuz. Yol tutuşu ve performansı nasıl şuanda
Evet indirim yapıyorlar, öyle olunca özel servis ile arada cüzi bir fark oluyor. Kurumsal bir muhattap için kğçğk bir farka yetkili servise yaptırmaya değer bence.
Yukarıda anlatmıştım c200d motor problemini. Bugün 1 tl sandık motor faturası geldi, tamamını garantiye sokmuşlar. Yetkili servise gitmenin faydası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 17 Ocak 2025; 21:14:25 >
Kia bölümüne cevap yazmayı unutmuşum :)
Carviser ve "sempatik" eşi almışlar ev9, videolarımı izledim araçtan iki kere soğudum. Şahsen tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmak istemiyorum ama çizgi film karakteri gibi geliyorlar bana. Ev9, eqs ve hatta eqe hiç satmayan araçlar, bunlara (youtube tedt tayfası) verip ancak gündemde tutmaya çalışıyorlar. Ev9 yılda 100 tane satmayacak eminim. Bir de böyle Türkiye'ye özel bakım aralığı belirleyen "uyanık" markalara da mesafeli durmak gerek diye düşünüyorum.
Ben evdeki kimseye haber vermeden sipariş vermiş, bayramdan önce gelmez belki üzülürler diye de teslim gününe kadar kimseye söylemiştim. Bayram öncesi almak nasip olmuştu çok şükür.
Her şeyde hayır vardır, sizi de aramalarının eli kulağındadır. Allah keyifle binmek nasip etsin inşallah :)
Gündüz böyleydi de düzelttiler şimdi. Paketi kaldırdılar fiyat aynı
Amin kardeşim.
Kazasız belasız, keyifle🙋🏻♂️🧿
Yazılım çok stabil değil gez'de fakat dün yine beni enfes bir rotadan köprü trafiğinden kurtardı. Bu araç ve yazılım bana mı kıyak geçiyor bilmiyorum
İstanbul'da trafikten kaçınma rotaları harika. Köprü trafiğinde sabit duruken Üsküdar Kısıklı çıkışına yönlendirdi, önce -1 dk dediği için girmedim. Tam sapakta -7 dk deyince daldım hemen. Kısıklıya inen yokuştan son girişten körpüye soktu, valla helal olsun dedim. Versiyon 156 olmuş, her gün ilerliyor.
Bugünkü bayide satışa hazır, ppf kaplanmış iki adet EV9 teslimatı bekliyordu.
'Çok görmüyorum trafikte' deyince 'fiyattan ötürü biraz yavaş satıyor' dedi satış temsilcisi, pebble grey (carviser'ın renk) hazır araç sordum ellerinde yoktu distribütöre sordular orada da çıkmadı, mavi renk bulabildiler. Nisan'da 2025 modelleri gelecekmiş.
Ülkeye özel bir durum herhalde elektrikli araçları içten yanmalı gibi her yıl bakıma sokmak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X