Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (763. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mmuhendisimben , dusunur71 , sadays , astala_61
4 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
15.290
Cevap
352
Favori
667.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2025)
Giriş
  • intikam91 haklı %10 ötvli olsa içten yanmalılar pek kimse çekmez kahrını elektriklilerin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kredi duzenlemesini isin acigi ben 4 cekeri gelecek seklinde yorumlamistim. Normal model icin 2 uzeri fiyatlardan ben de alici bulamayacagi kanaatindeyim ki mevcut fiyatta bile faizsiz kredilerle ayakta duran satis rakamlari var. 400 bin zam gibi bir hatayi tekrar yapmazlar diye umuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • togg sedanın menzili uzun olursa ve şarj süresi kısalırsa rekabet yaratabilir

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Mesela benim eski araç tucson turbo benzinliydi şehir içi 12 -13 en az yakıyordu. Km de 5 - 6 TL. Şu an Togg ile evde şarj edince 50 - 60 kuruş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar kablosuz CarPlay veya android auto’lu cihazları destekliyor mu ekrana görüntü verebiliyor mu Togg kullanan var mı ?

• gun kullanıcısına yanıt
    Sistemde CarPlay yok hocam

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    CarPlay olmadığını biliyorum zaten. USB cihazlar ile ekranı kontrol edip CarPlay yansıtmak mümkün mü ?

• sadays S kullanıcısına yanıt

Elektrikli tercihi ayrı tartışma konusu , ona lafım yok , arkadaş şunu diyor toggun fiyatı %10 luk dilimde olduğu için ucuz , ondan tercih ediliyor ,Kaliteli olduğu için değil

Bende diyorum %10 luk dilimde MG4 gibi ,MG Zes gibi ,VW ID4 gibi kaliteside fena olmayan 1.600 lük dilimde araçlar varken ,togg V2 uzun menzil 1.900 e onların kaç katı talep görüyor , kaliteli olmasa tercih diğer araçlara kayar , atto 3 bile ortada ,EV3 satışları ortada üstelik bunlar B-Suv .T8X bunların ayarında olacak

Toggun fiyatının ne kadar uygun olduğunun diğer ıspatı VW Tiguan fiyatları , Vergisiz fiyatları Togg V2 ile aynı ,tiguanda batarya yok ,akıllı araç bilgisayarı yok ,standart araç

Togg uzun menzil V2 eşidi donanım Tiguan R-Line ,Togg büyük ve kaliteli pahalı batarya kullanmasına rağmen 218hp 350nm güç sunmasına rağmen ,ondan çok daha sessiz olmasına rağmen ,togg un alttakımı yürüyeni ondan çok daha maliyetli olmasına rağmen (bağımsız döküm taşıma kolları,kalın diskler ,2,1 ton destekleyecek altyapı) , bağlanabilirlik , ADAS, yoğun trafik gibi özellikleri olmasına rağmen, tiguanda bunlar olmamasına rağmen vw tiguan r-line ile full togg V2 uzun menzil fabrika çıkış fiyatları aynı

tiguanın vergisiz ne kadar pahalı ne kadar kazık fiyata satıldığı ortada ,bataryasız ,ucuz içten yanmalı motor ve akıllı özelliklerin ekranların olmamasına rağmen çıkış fiyatları aynı ,şimdi togg pahalı mı ?

ya kısa menzil V1 togg ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 18 Mart 2025; 21:30:16 >

• fatih-8 F kullanıcısına yanıt

Katılıyorum , kredinin o kadar yükseltilmesinin bir sebebide 4x4 versiyonlar olabilir , 4x4 3 milyon olsa 2.5 milyon kredi yine cazip yapar

Mart satışları ne kadar oldu da kampanya kısa tutuldu ben en çok mart satışlarını merak ediyorum ,şuan kredisiz bile iyi sattığını düşünüyorum ,diğer sayfalarda soran ilgilenen sayısı epey arttı  

şu an kredisiz satsa zaten zam yapmış gibi kazançlı olacak   çünkü kredinin belli kısmını togg karşılıyor diye biliyoruz

Bu yıl ortasında T8X inde prototipi gösterilecekti bakalım o ne zaman ortaya çıkacak.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Carplay olmasa da carlinkit gibi cihazları araca bağlayınca aracın ekranı android tablete dönüşebiliyor. Arkadaş onu sormuş.

• alfa-x kullanıcısına yanıt

T8X muhtemelen CES 2026 da gösterilecektir bu sene Togg CES e katılmamıştı belki yeni platform tanıtımı da yapar motorda eskidi mesela bosch un yeni 210kW lık motorları kullansa aslında daha verimli olur her anlamda yenilik şart B segmentten sonra bir üst segment tanıtsa fena olmaz aslında D segment daha premium bir araç 4.8 mt boyutunda daha geniş

• alfa-x kullanıcısına yanıt

muazzam analiz abi, bravo  

bu sektörde papazlaşmış markalar yıllarca iyi sömürdü ülkemizin vatandaşlarını. boş paket araçları, saçma motor-şanzıman kombinasyonlarını getirip durdular. gövde rengi kapı kolunu opsiyon diye sattılar, vw'nin araçları yıllarca tek hava yastığıyla geldi baz paketlerde, renk seçiminden bile ek ücret aldılar. küçücük multimedya ekranlarına mahkum ettiler, üstelik hiçbir özelliği de yoktu o ekranların.

elektrikli araçların yaptığı en büyük devrim bu alanda oldu ülkemizde. birçok EV modeli donanım açısından dopdolu geliyor. elektrikli bagaj, koltuk ısıtma, ön cam ısıtıcı gibi eskiden dolu paketlerde bile opsiyon olarak satılan özellikler standart oldu neredeyse. multimedya ekranları da hem büyük hem de çok özellikli. hele Togg ve Tesla gibi bağlantılı araçlar farkı iyice açmış durumda. sessizliğini, atikliğini, torkunu, ekonomikliğini de ekleyince standart kullanıcı için EV'ler aşırı mantıklı oluyor. o yüzden elektrikli kullananlar bir daha içten yanmalıya dönmem diyor.

benizinlisinden dizeline, Alman'ından Fransız'ına çeşit çeşit araba kullandım, ben de Allah'tan bir şey gelmezse bir daha içten yanmalıya dönmem diyorum. hatta arada şöyle 4-5 sene sonra 600-700 km menzilli T12X çıksa da alsam diyorum kendi kendime  

Hocam işletim sisteminin içinde carplay uygulaması yok.

• ftftftftftft F kullanıcısına yanıt

Saol kardeşim  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

aynen avrupa sömürüsü bitti , istedikleri donanımı lutfetme dönemi bitti

Bende mecbur kalmadıkça bir daha içten yanmalıya dönmem ,bu kaliteyi konforu bırakıp bu fiyata başka arabada bulamam zaten ,T12X ileride belki olabilirde ,700-800km menziller 3-5 sene içinde farasis ortaklığı devam ederse gelir  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

USB desteği yok.

Carplay yok ve gelmeyecek de dedi servis gorevlisi. Sistemin disariya kapali olmasiyla ilgiliymis. Trumore gez veya telefon tutacagi ile idare edilecek yani :)
    İleride root vs ile aktif olabilir orasi ayri
    Olumlu tarafi herkes mecburen toggun kendi haritasini kullandigindan trafikteki butun togglar aslinda Türkiye haritasini cikariyor 1.5 surumu ile gez uygulamasi kapatilamiyor da mecburen kesif ekibi olarak bir nevi sahada calisiyor musteriler :)
    Togg bunu gelire de cevirebilir haritaya reklamli isletme alabilir yol uzeri yemek tesisi onerebilir sponsorlu oldugunu belirterek buradan bir gelir modeli olusturulabilir.
    Google gibi urunden degil ekosistemden para kazanabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

bazen forumda bakın elektrikli ile gayet az yakabiliyoruz diyoruz. adamın biri gelip benim corsa da o kadar yakıyor! diyor  

ben kullandığım tucson ile kıyaslıyorum haliyle, 9 litre benzin 10 litre lpg yakıyordu 100km de. almayı düşündüğüm evoque ya da infiniti fx serileri 12 litre benzin yakacaktı alsam. km de 6 lira yerine 1.5 lira yakıyorum. cücük kadar korsa ile kıyaslamanın mantığını anlamadığım için cevap da vermiyorum pek haliyle.

• İlanlarda 2024 modeller 2023 modellerden bariz fiyat farkı var. Neden bu kadar çok farklı aynı paket olmasına rağmen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    anlamak istemiyorlar çünkü hocam yıldım. twitter da böyle anlamsız başı boş yorumlar dolu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.