Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (761. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.362
Cevap
352
Favori
669.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2025)
Giriş
    Vestel cihazı 11kw ve 22kw olarak kurum yapılıyor acaba sizinki 11 kw mı ayarlandı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Protez Bacaklı Çekirge kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    TOGG %80 ÖTV ile satılırsa fiyatı nekadar olur hiç hesap ettiniz mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu şöyle güzel bir kampanya togg için almak istiyorum. Sipariş geçsem nisan diyor. Nisanda fiyat değişir mi? Birşeyler olur mu? Kampanya falan

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Hızı tek tek arttıramıyor muyuz ? Direkt azami hıza mı yükseltiyor yukarı tıklayınca ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SFXYZ S kullanıcısına yanıt

Aynen sanırım öyle bir karışıklık oldu.

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

o uyarı 5 saniye sonra geçiyor. uyarı geçtikten sonra tek tek artar hocam.

uyarının geçmesini bekliyoruz tek tek arttırmak için.

• Arkadaşlar 2. El Togg almayı düşünüyoruz bir galeriden bulduk ancak galerilere hiç güvenmiyoruz araba boyasız hatasız diyor sadece arka tampon boyalıymış o da eksperde çıkmaz dedi sizce bir sorun olur mu ? Bir de bu araçlarda km düşürme var mı ayrıca plakasını attı plakadan servis geçmişini sorgulayabilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jester61 kullanıcısına yanıt

100-200 daha verip ilk sahibinden alırdım ben olsaydım.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Hocam 100-200 çok kolaymış gibi diyorsunuz ama son bütçemiz 1.650 daha üstüne çıkamıyoruz istesekte malesef kimse aracına toz kondurmuyor 1690 yazmış 50 diyoruz tersliyorlar abuk sabuk konuşuyorlar vs artık şahışlar piyasadan bir haber ondan mecbur bu fiyatlarda galeriye kalıyoruz zaten 100-200 arttırsak sıfır alırız ama olmuyor malesef

Haklısınız. Bende 0 istiyorum elimde 2020 passat var max 1350 hadi 1400 gitse elimde birikmiş 300 var eder 1600_700 valla aracada acaip yükseldim en doluya. Test sürüşü yaptım. Şimdi tanıdık galeri bile güven vermiyor. İlanlara bakıyorum ama herkezin arabası güzel güzelde kafalarına göre fiyat yazan çok. 1900 yazanda var aynı araca 1600 de.

O yüzden banka falan zorlayıp 200 300 max zorlayabilir miyim 2 haftadır kampanya falan onu zorluyorum

Biri çıkıp gel sana al togg ver parayla passatı valla vereceğim

• Kredi faiz oranları hala yüksek ancak alabiliyorsanız uzun vadeli kredi çekmeyi düşünebilirsiniz arkadaşlar. Merkez bankası en son yıl sonu enflasyonu yine revize edip 24 seviyesine çekmişti. Tekrar revize edecekler bu hedefler tutmayacak. İyi ihtimalle 35 ile kapatacağız bu gidişle. Mevcut 3-4 yıllık krediler ile kendi hesabınızı yapabilirsiniz. Fikir vermesi açısından nacizane paylaşmış olayım :) Krediye ödenen faiz miktarı 1-2 yıla yine pul parası olacak.

• err_ryn E kullanıcısına yanıt
    Valla ben mümkün olduğunca faize bulaşmak istemiyorum ama bu aracı istiyorum. Şartlar malesef olsada direk peşin alsak. Şuan kırmızı renk v2 uzun menzil içi siyah t10x sipariş veemiş bulunmaktayım. 60bini kartla ödedim. Paramı bozamam hiç :) bakalım süreç nasıl işleyecek

• intikam91 kullanıcısına yanıt

sen togg u %80 ile mi alıyorsun ?? Togg şu an en avantajlı araç %10 luk dilimde , devlet destek oluyor

Vatandaş mercedes kalitesine dacia fiyatına hatta daha ucuza Togg alabiliyor ,daha ne olsun ???

megane da %10 luk dilimde ,B suv ,kısa menzil ,üstelik 2024 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 17 Mart 2025; 22:3:36 >

• Toggu aramış arkadaşlar Nisanda zam kesin diyorlarmış

2400 tl filan diyorlar yine 60.000 euroya sabitleyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Mart 2025; 22:14:47 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

1.5.0 yazılım, adas sistemi, üstüne de digital anahtar aktif olursa Togg'u artık 1900'e satmazlar bence.

Bende ikinci el olarak aldım. 2023 model aldım içindeki donanımlar ücretsiz adas vs den dolayı. Söylediklerinizi yapma şansları yok. Çünkü daha yeni nir araç. Arızalar hemen hemen hepsinde var. Bende de vardı serviste düzeltildi. Aracı alın sürün singal kolu, orta konsoldaki yuvarlak zımbırtıyı sağa çekme orta dikiz aynasının arkasında ses var mı yok mu ambiyanslar yanıyor mu. Bunları kontrol edin. Bunlarda sorun yoksa vrya varsa ına göre serviste hallettirirsiniz. Nisandan önce alın ama. Yoksa zamla 1.9 a çıkartırlar ikinci ellerini. 2.3 falan konuşuluyor.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    İnşallah zamlanmaz bir kaç ay daha. Bugün sipariş verdim. Eğer yettiremezsem ikinci ele yöneliceğim. Tabi onlarda artmazsa

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    Ben genel olarak 2023 ler mimlendi diye 24 üretimli bakıyorum 23 ler çok daha uyguna düşük kmler var sizce çok büyük farkları var mı ?

• resistancemetal kullanıcısına yanıt

Hocam kullanma klavuzunda öyle bir yer bulamadım ama kesin var mı o konu ?

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.