< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 22 Mart 2025; 2:55:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (769. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 21.3.2025)
-
-
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler 😀quote:
Orijinalden alıntı: ftftftftftftabi sizi togg'u savunurken gördüm ya, gözlerim dolu dolu oldu şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimdeki aracı hızlıca satabilseydim bende hazır araçladı kesiyordum açıkçası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg aracımla ile 6 aylık süreçte 7 defa servis kaydı oluşturdum. Araç toplamda 19 gün serviste kaldı ve fakat hiç bir sorunum da çözülmedi.
Herkes Tesla ile Togg un arasında yazılım farkına işaret ediyor. Ancak Tesla yazılımda zaten 15/20 yıl kadar önce ve Togg dan daha iyi olması anlaşılabilir. Fakat benim asıl sıkıntım aracın yazılımından ziyade donanımı ya da parçaları ile ilgiliydi. Araçta sürekli bir zıplama ve sarsıntı söz konusuydu. Ancak servis bu konuda ne yapacağını bilemiyordu. Zaten forumdaki geçmiş yazıları okursanız sağa çekme problemlerinin çokça olduğunu ve çoğu kişinin sanayide rot/balans ayarları yaptırarak kendince çözümler ürettiğini görebilirsiniz.
Diğer taraftan Teslayı alalı yaklaşık 4,5 ay oldu ve araç sadece bir defa 10 saniyeliğine çalışmadı. Başka da bir hata almadım.
Tesla nın içine biniyorsunuz ve bir defada çalıştırıp devam ediyorsunuz. Togg da bekleme modu, aksesuar modu, ekran açılması vs anlamsız bir süreç içinde debelenip duruyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben sinir hastası oldum togg sayesinde. Dayanamadım. Zaten servis de gidin davanızı açın isteğiniz yere dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa153 -- 22 Mart 2025; 11:34:54 >
Anladım hocam eyvallah. Elektrikli araç düşünüyorum. Togg ve Hyundai ev3 arasında gidip geliyordum. Uzun menzil ev3 alacam bu gidişle. Menzili çok cezbediyor beni. Senede bir defa 1200 km uzun yola gidiyorum. Anca onun menzili ona dayanabilir. Onun dışında geri kalan yüzde 99 kullanımım hep İstanbul şehiriçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam kart için gibi duruyor. Benim gözlük girmedi oraya. Temudan sipariş verdim bende.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muadil araçlar değil sadece menzil için ise t10f'i bekleyin biraz yukarı çıkabilirseniz VW ID7
-
Merhabalar kaputu acinca silecek suyu deposundan haric hem sag hem solda sogutma suyu deposu ve kapaklari mevcut. Bunlarin hangisi nedir bilen var mi. Kullanim kilavuzunda yazar muhtemelen de kilavuzu bulamadim hep kisa olan var trumore da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri yüksek sıcaklık biri düşük sıcaklık diye biliyorum.
ne yapacaksın ki? çizgini altında ise servise götüreceksin manuel su eklemeyi tavsiye etmiyorlardı telegramda
-
Ev 3 güzel bir menzil sunuyor ama aracı incelediğinizde biraz içi boş gelebilir. İoniq 5 düşünebilirsiniz. Menzili yüksek ve kaliteli bir araç. Trafikte de çok görmeye başladım.
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: sadaysne yapacaksın ki? çizgini altında ise servise götüreceksin manuel su eklemeyi tavsiye etmiyorlardı telegramda
Öyle birşey mi varmış? Yeni öğrendim bakayım benimki çizginin neresinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 22 Mart 2025; 17:1:45 > -
Su eklemesi için serviste 1 hafta falan bekletirler şimdi 😂😂😂😂
Ya zaten dava uzun süren bir süreç. Bende aracı aldığımda mesela hataları vardı. Hata saatleri vs görseller ıvır zıvır sonunda düzelttiler. Benim çok daha fazla kaldı serviste aracım. Servistekiler tırt. Yazılım tırt. Çünkü servistekiler anlamıyorlar hep fabrikanın yönlendirmesi ile hareket ediyorlar. Zaten o kadar çok araç var ki. Beyinleri yanmış vaziyette. Birde üretim standardı yok. Camı şişecamdan alıyor. Adamın camı patlıyor. Şişecamdan cam gelmesi 1 ay. Ciddi stoksuzluk falan yaşadıkları oluyor. Halbuki türkiyede üretilen bir cam diyorsunuz mesela.
-
Ben beğenmedim
Geçen gün Togg ile Kia EV3 yanyanaydı , ev3 ün B sınıfı olduğu yanayana gelince belli oluyor , togg ile epey boyut farkı var , EV3 fena durmuyor ancak daha küçük
Aceleniz yoksa T10F i bekleyin uzun yol için bagajı da büyük , D sedan boyutlarında
menzilide T10X den daha iyi , ancak T10X in SUV olması yüksekte oturmakta ayrı keyif , kolaylık
aynı gün togg ile ev3 ü test edin karar vermek çok daha kolay olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 22 Mart 2025; 18:54:17 > -
Benim arkadaşım ev3 uzun menzil full almış yazık şu Togg'un hali aslanı kediye boğduruyor😪
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X