Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (766. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: verso , boras06
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.402
Cevap
357
Favori
672.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2025)
Giriş

Sitelerin önemi yok Ama her sitenin haber değeri vardır.

Sen yalan yada inandırıcı bulmazsan bakmazsın bu tür sitelere.

İlk çıktığında mutlaka çok satılması için 12 ay 0 faizli yada 24 aylık değişik kampanyalar yapılacaktır.

Halihazırda satılan TOGG içinde bir çok kampanya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 21 Mart 2025; 0:24:47 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

ısı pompası ve 800v mimari ve 0.21 cd sürtünme katsayısı 35kw pil eksiğini kapatır.

• emk7 kullanıcısına yanıt

Hepsi iş görür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba hala sipariş alındı da bekliyorum nisanı. Birşey sormak idtiyorum. Sarı sitede düşük km olup sıfır fiyatlarda v2 uzun menzil 2024 ilanlar var. Fakat bir o kadarda aynı durumda 1.5k 1.6k ilan çok. Bu ilanlar sizce doğru mu? Arada böyle fark olması aracın iphone gibi pili biraz şarj oldu verimi düştü o yüzden mi? Km 30bin olunca araç ömrü mü etkileniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 21 Mart 2025; 6:14:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Hatanız V1 ile SR yi karşılaştırmanız. SR'nin karşılığı V2'dir. SR'nin V2 ile neredeyse aynı menzili. V1'in ise 2 katı. Batarya kapasitesine bakarsanız yanılırsınız. Togg güzel araba ama daha yolu var. Togg 3000km öteden gelen araç ile aynı fiyata (ki o araç daha iyi şuanda) satılmamalı. Bu ülkede 1.8'e Tesla için pahalı diyen çarpılır.

• kiral61 K kullanıcısına yanıt

Kişiye göre değişir o kısım. Aslında değişmez de, size göre öyleymiş demek ki derim.

Bence kapatmaz. 35kw batarya demek 220-235 km menzil demek şehir içinde, benim için. Bunu kapatacak bir donanım daha icat edilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Mart 2025; 10:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tEmh@ kullanıcısına yanıt

tesladan togga geçenler oh be menzilim arttı diye seviniriken sizin bu yorum biraz absürt olmuş kusura bakmayın o teslanın iddiası benim wltpim şöyle böyle uzun menzil togg ile alakası yok tüm kullananlar söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Mart 2025; 11:38:26 >

hatanız 2 katı demek sizin de. togg sr 315km, tesla sr 630 km menzil mi veriyor yani? yok artık  

100km de 9kw tüketmesi gerekir bunun için.

tesla ile togg karşılaştıranlar bakın togg 20 yaktı tesla 17 yaktı, bakın bakın tesla daha az yakıyor diye övüyor. batarya farkından dolayı uzun menzil togg yüzde 20 fazla yaksa bile yüzde 53 fazladan bataryası var UM T10x in. hiç bir şekilde yanına yaklaşamaması lazım sr teslanın menzil olarak.

tesla sr ancak sr togg u geçebilir. fazladan yüzde 9 bataryası var, yüzde 20 de az yaksa en fazla 100-120km fazla gidebilir. sr togg şehir içinde 350 gitse sr tesla da 450 gider. uzun menzil togg 600 km ye kadar gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Mart 2025; 11:58:12 >
  • Her iki arabada birbirine göre üst özellikleri elbette var. Ama bana göre tesla bir togg etmez. Bunu her iki aracıda deneyimleyen ve togg alan biri olarak söylüyorum. Togg un evet daha çok yolu var. Ama başlangıç için bence gayet iyi bir araç.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    28.03.2024 tarihinde Togg t10x aldım. Ankara’da teslim edildiği gün başlayan sorunlar (elektrikli koltuk çalışmıyordu😢) 6 ay boyunca hiç bitmedi. Yeni bir araç olduğu için sürekli olumlu düşünmeye çalıştım. Ancak aracın servis hizmeti ve müşteri hizmetlerinin olmaması nedeniyle 300.000 TL zarar ile satmak zorunda kaldım. Çoğu premium markada olduğu gibi Togg’un da hataları ya da sorunları olacaktır. Ancak servis hizmeti olmaması ve satıştan sonra muhatap bulamamak bu markanın en büyük eksikliği. Yakın zamanda Togg dan teslaya geçtim. Çok memnunum. Çevremdeki herkesi de, eski bir Togg kullanıcısı olarak Tesla ya yönlendiriyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

Neden tesla bir togg etmez.? deneyimlerinizin ayrıntılarını paylaşırsanız. otomobil forumu olarak sizi anlayabiliriz merak etmeyin...

togg un başlangıç seviyesinde olması mazur görülmesini mi gerektirir? rakipleri ile kıyaslarken eksileri göz ardı etmek mi gerekir? neden? (yerlilik hariç)

• emk7 kullanıcısına yanıt

Ben de yok diyordum ama varmış aslında gözlük yeri iki tane.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU tabi gözlük yeri değil de kart yeri orası aslında daha çok ama gözlük de duruyor takınca.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Mart 2025; 22:42:53 >

Katalog değil kullanıcı verileri ile konuşalım. V1 en iyi 200, Tesla sr en iyi 350-400, V2 en iyi 400-450km gidiyor benim gözlemlediğim. Aksi bir iddianız var ise verilerle paylaşırsanız bilgilenelim.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Kendi değerlerimi paylaşıp konuyu saptırmak istemem. Demek istediğim V2 SR'den en fazla yüzde 15 fazla gidiyor yüzde 60 büyük bataryaya rağmen. V1 ise SR'nin yarısı neredeyse. Burada V2 yerine V1 ile kıyaslanıyor ama. Yanlış dediğim bu.

Hiç dikkat etmemiştim hocam. Orada asabilmemiz için yer mi varmış. Akşam bakacağım mutlaka🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

poşet bile zamlandı togg yerinde sayıyor

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Amaç bu aracın ucuz olması değil mi? Yerli üretim gayet iyi fiyatı para kazanmak isteyen borsaya  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

yazın wltp üstündeyiz 523-550 arası normal kullanım eko moda alanlar 600 gidiyor

tesla Sr nasıl bilmiyorum yani denk filan değiller sanki v1-v2 arasına konumlanmış gibi tesla sr

• sadays S kullanıcısına yanıt

WLTP verisinin yüzde 15 üzeri bir veri çok iyiymiş. Gelince deneyeceğim, merak içindeyim.

SR şuan yaklaşık 400km. Yazın ne olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 21 Mart 2025; 16:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Katalog değil kullanıcı verileri ile konuşalım. V1 en iyi 200, Tesla sr en iyi 350-400, V2 en iyi 400-450km gidiyor benim gözlemlediğim. Aksi bir iddianız var ise verilerle paylaşırsanız bilgilenelim.

Şehir içi verisi mi Tesla Sr 350-400 ¿

Ben 99% şarj 599 gördüm. Ortalama tüketim son birkaç hafta 15.1 ki bunun içinde arada bir köye gidiş de var şehir merkezi dışında köyümüz.

600km menzil örneğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Mart 2025; 17:4:0 >

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.