< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerli otomobil Togg'un bu yıl Almanya'da satışa çıkması bekleniyor (3. sayfa)
-
-
Ötvsiz satacaklar tabi araç + kdv + varsa diğer vergiler derken yarı fiyatına satılır.😀😃😄😁😆😅🤣😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani kisaca yerli ve milli aracimizin, baska ulkelerden bizden ucuza satilmasi normal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya yani avrupada satışa çıkacaksa ISI POMPASI olacaktır.
Birde bizim ülkemizdeki togglara ısı pompası eklenirse togg un ısı pompasız olanın ikinci eli dibi görür. Alıcısıda olmaz.
-
İstanbulda 300 kişinin çalıştığı şirkette orta düzey yöneticilik statüsünde çalışıyorum, yurt dışı misafirleri ve şehir içi ulaşım için bitane tog aldılar 2024'ün mart veya nisanında.
113 defa servis kaydı var.
Sen git almanyada bunu yap, ödeyeceğin tazminatları çekirdek kola yapalım izleyelim.
-
Araç yerli ve milli de hükümet yerli ve milli olmayınca fiyat böyle oluyor.
Araç üreticisi ne yapsın???
Sen şimdi burada 50k maaş alırken Almanyaya gidip 80k maaş alınca burda sen mi kötü oluyorsun yoksa sana 50k veren hükümet mi?
Biz "buranın yerlisi bir Türk gidip Almanyada burdan daha fazla maaş alıyor" diyerek seni kötüleyelim mi?
Bu da aynı öyle.
Çok basit anlattım anlayasın diye, umarım anlamışsındır.
-
Elin alaman gavuru yerli ve milli togg’a daha ucuza binecek öyle mi?
neden vergi burada “illaki” daha fazla diye sorabilirsek bir gün belki ortak düşmana odaklanabiliriz;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cooq bosot onlotttom onloyosonnn doyyooo... Sevsinler eziklemeni.
Saçmaladığın kısma cevap bile vermiyorum yani durum o kadar vahim.
-
Tüh, bunu da anlamamışsın.
Gavur daha ucuza binecek. Bu başka bir konu togg un sorunu değil akp nin kazığı
Alman markaları, Çinde sattığı araçları kendi ülkelerinden çok daha ucuza satıyor.
Pazar stratejisi diye birşey var.
Türkiye'deki montaj sanayii bitmedikçe, yerini her şeyini bizim ürettiğimiz yerli üreticiler almadıkça ne vergi biter ne yoksulluk ne enflasyon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X