Şimdi Ara

Yerli otomobil Togg'un bu yıl Almanya'da satışa çıkması bekleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Togg Türkiye'de 49 bin Euro dan değil, 39 bin Euro'dan başlıyor en alt paketi.

Ayrıca Togg'u benzinli araçla kıyaslamak çok saçma.

Togg'un rakibi Audi'de Q4 e-tron diyebiliriz. O da 53 Bin Eurodan başlıyor.

ÖTV falanda yok orada TOGG orada ÖTV'siz fiyattan satılacak başlangıç fiyatı 35bin bin Euro gibi birşey olmaması için bir sebep yok.

Bir Alman 35-39 Bin Euro ya Elektirkli Togg mu alır? Yoksa 53 Bin Euro'ya Elektrikli Audi mi?

Togg'un sınavı bu olacak.

Uygun fiyatlı araba satmak Avrupada çok önemli hale geldi. Alım güçleri düştü.

Avrupada en çok satan arabanın Dacia olması tesadüf değil.

Togg için çok önemli bir pazar fırsatı var önünde.

• Alman menseili araçlara Türkiyede uygulanan yüksek vergilerin aynısını Almanya'da uygulama hakkına sahip olur, togg un fiyatı böylece iki katına çıkarsa çok satamaz.....

• İnşAllah önce Almanya'da sonra global anlamda Togg dünya pazarlarına açılır

• Türkiye'de satılan arabalarda yaşanan sorunlar orada da yaşanırsa bayağı kötü olur. Ayrıca burada servis ağı çok yetersiz iken Almanya'da bunu nasıl halledeceler, o da ayrı bir sorun.

• Bedavadan biraz daha pahallıya satılırsa belki alan birilerini bulurlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılı olmamaları için hiçbir sebep yok.

Bir tane ısı pompası, birkaç kaliteli güncelleme ile yeni Sedan ve B sınıfı üretimi için yeterli fonuda toplarlar.

Malesef TR'de 2 milyona yakın fiyatı ile araç çok pahalı.

Neden 1.5 milyona satmıyorlar uzun menzili anlamıyorum. Teşvikleri de var diye biliyorum.

Keşke kamu başından beri samimi olsaydı da Alman araçlarını Togg ile değiştirselerdi.

Güzel bir fiyatlandırma, yeni sınıf araçlar ve hükümete yakınlık algısını kırarlarsa daha iyi yerlerde görürüz Togg'u.

• bakalım vatan millet edebiyat aşki yapanlar alacakmi yada almanyayı eleştiren sahte vatanseverler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt

Araç sektöründe hükümet büyük vurgun yapıyor. Halkta umursamıyor. Ben alamıyorsam kimse alamasın modunda millet. Nede olsa kredi kartlarımızdan yıllık 750 lira alamayacaklar hamdolsun (!). Çünkü o hepimizi etkiliyordu..... Herif bir araba alırken ne kadar soyulduğunu bilmiyor sanırım. Ses çıkaran yok.

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

1) Audinin boş pakedi Toggun dolu pakedinden üstün

2) Q4 e-ton fersah fersah ileride bir araba. Karşılaştırma yapmak akıl tutulması olur

3) Biz niye o kadar ötv ödüyoruz demek yerine avrupanın ötvsiz togg alacak olmasına sevinmek çılgınlıktan başka bişey değil

4) Togg alacak olanların %95i Türkler olacak avrupalılar yüzüne bakmaz

5) Profili gizli her akpli trole yaptığım gibi seni de blokluyorum

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Togg LR vergisiz fiyatı 35.000 eur civarında olması lazım. Biz 50k Euro’ya alıyoruz ama Almanya’da 40k Euro’ya satılırsa bir şansı olabilir. Türkiye’de Türk vatandaşını düşünen kimse olmadığı için bizlik bir durum olmayacak yine

• önce makyaj yer. zamanı geldi geçti yüzü çok eskidi. teknolojisi de geri kalıyor. bu haliyle zor. fiyatı da ayrı mesele tabi arabanın anavatanında işi çok zor. pek bir şey beklememek lazım.

Orada epey daha ucuz olacaktır. Bizdeki ucube vergi sistemi, akılsız yatırımlar, ballı ihaleler vb. dünyaya açıldıkça daha çok sırıtacak. Tabi dünyaya açılmayı tercih edersek, değilse kendi kendimize takılmaya ve kandırmaya devam....

• Hadi bakalım vatan millet sakarya diyen gurbetçi kardeşler hepiniz birer tane alıp vatanına sahip çık pamuk eller cebe

• Ben Euro Ncap sonuclarini merak ediyorum. Umarim guzel puanlar alir ve satisi da Avrupa'ya yayilir

• Xloud X kullanıcısına yanıt

Trden giden raki efes bira vs daha ucuza satiliyor. Bunda da oyle olmamasi icin bir engel yok  

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Ne audi si audi mi kaldı, vw komple batışda, avrupayı çinliler ele geçirdi. Togg asıl çinlilerle mücadele edecek orda. Gurbetçiler dışında talep olacağını sanmıyorum. Zaten o yüzden sadece Almanyada satıyorlar

Eqb350 350km menzil 58bin € almanya satış fiyatı

Togg boş paket, 350km menzil 1.4 milyon desek 40bin $ tr sarış fiyatı ( ki vergi burada illaki daha fazla ve 1.4m den aşağı heralde)

Atla deveyi karşılayacak kadar nâdân bu forumda kolay kolay bulunmaz. Sırf akp düşmanlığı için togg a laf atmaya gerek yok.

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

profili gizli bi trolü sadece not ekler bloklarım

• Zaten satılıyor bu arada yani şöyle Türkiye'den ithalat yapıp araba getirenleri gördüm Dortmund plakalıydı sanırım. Burda tutması pek mümkün değil zira elektrikli ucuz otomobil işini çinliler ele geçirmiş durumda, yanlış bir yatırım olur gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.