Şimdi Ara

Yerli otomobilin iki boyutlu çizimleri tamamlandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
16.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımhaber iyice komik olmaya başladı, artık Zaytung niyetine girip okuyorum
  • 2023 de 3 boyutlu resim hazır olur artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

2023 de 3 boyutlu resim hazır olur artık...
    Adamlar yapmış

Yerli otomobilin iki boyutlu çizimleri tamamlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 24 Mayıs 2019; 9:36:55 >

• esas problem satmak. üretmek değil. 50 yıl önce devrim otomobilini üretmişiz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Mayıs 2019; 9:38:19 >
  • Yerli otomobilin iki boyutlu çizimleri tamamlandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Yalan oldu.

• Amma tantana yaptınız ha.. Aracın kendisi de 2 boyutlu olacakmış çizimler o yüzden 2 boyutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yıldır zaten bize biniyorlar bizim binmemizi isterlermi
    keşke imamoğlu bunuda deseydi arabayı üretecem belki çalıp hemen yaparlardı
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    İçerisine yakıt koymayarak bu araba olmamış diyenler yüzünden atalarınız mezara girdi göremeden bir kaç kelamda onlara edecek misin? İnsanın aklı ile oynanan bu zamanlar hakkında bilginiz mi yok? Bilgi edinecek imkanınız mı yok? Forum da yazdığına göre bir bilgisayar ve bir internete sahipsiniz diye anlıyorum :) Bunun cezasını kimse ödemez. Ödeseydi eğer Celal Bayar öderdi, Demirel öderdi, Kenan evrenler öderdi. akp denen parti yerine kimi getirirsen getir aynı şeyler olacak. Bunun cezasını size ödeteceğiz gibi keskin kelimeler anca sizi keser.
  • Yıl sonunda prezervatifi yapılacak bu sefer olacak ben inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

İçerisine yakıt koymayarak bu araba olmamış diyenler yüzünden atalarınız mezara girdi göremeden bir kaç kelamda onlara edecek misin? İnsanın aklı ile oynanan bu zamanlar hakkında bilginiz mi yok? Bilgi edinecek imkanınız mı yok? Forum da yazdığına göre bir bilgisayar ve bir internete sahipsiniz diye anlıyorum :) Bunun cezasını kimse ödemez. Ödeseydi eğer Celal Bayar öderdi, Demirel öderdi, Kenan evrenler öderdi. akp denen parti yerine kimi getirirsen getir aynı şeyler olacak. Bunun cezasını size ödeteceğiz gibi keskin kelimeler anca sizi keser.
    yerine kim gelirse onuda eleştiririz. geçmişteki kimse benı ılgılendımiyor. ben kimseye ait değilim. geçmiştekiler hesabını sormaması beni bağlamaz ama ben sorarım. elimin altında her türlü teknolojide var merak etme bu yeni araba haberlerini 10 yıldır hepsini okudum ben senden daha cok bu konuda tecrübem var merak etme. favorilerime ekleyıp 3 4 sene sonra araba konularını zıplatanda benım.

suanki yapmıyorsa gerekeni söylerim.

Yeni gelen yapmıyorsa onada iki katı söylerim. kimse Allah değil gözümde herkes konumunu yerini bilecek.

Şuanki pozisyon tamamen beceriksizlik, vizyonsuzluk ve halkı kandırmadır. bunun hiç bir savunulur tarafıda yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Eleştirmene lafım yok. Hesabını soracağız gibi alakasız çıkışlarınıza gerek yok. Eleştirmeyen toplumlar asalak toplumlardır zaten. Benden daha çok tecrüben olduğu kanısına kapılmanı yorumlamıyorum bile. Ben daha farklı yaklaşıyorum. Senin gibi bu şekilde geçmişim beni alakadar etmez diyenler var oldukça daha çok masal dinlersiniz. Geçmiştekilerin hesap sormaması yüzünden kaçan tren arkasından küfür ederseniz sadece rüzgarla size geri döner diyorum.
  • Donanımhabere bu haber hiç yakışmıyor.

• 3 boyutlu proje basına sızdırılmış!

Yerli otomobilin iki boyutlu çizimleri tamamlandı
  • Yıllardır otomotiv sektöründeyim. OEM firmalarla çalışıyoruz. Ben kariyerim boyunca böyle absürt bir açıklama görmedim. Bir arabada 3D çizimler bitmeden 2D çizimler oluşturulmaz. 2D resim demek toleranslar ve koşulları dile getirmek demek. bu ise tasarımın son aşamasıdır.

Ben bu adamların bu işten anladığına gram inanmıyorum.
  • Merak edip bu çizimleri kim yapacak diye araştırınca buldum.
    https://www.instagram.com/soyalcreative/

Önce bir bakın yaptıklarına çok çok kısa bir süre.

Sonra buraya yazmaya devam. Eğleşelim , şakalar, komiklikler..
  • yerli otomobilimiz göklerde şakası yapıldı mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

Merak edip bu çizimleri kim yapacak diye araştırınca buldum.
    https://www.instagram.com/soyalcreative/

Önce bir bakın yaptıklarına çok çok kısa bir süre.

Sonra buraya yazmaya devam. Eğleşelim , şakalar, komiklikler..
    israyil zangır zangır titriyor hocam, dünya bizi kıskanıyor. islam şahlanıyor allahın izniynen, avrupada insanlar akın akın islama geçiyor. sen o gastelere inanma reis amarigayı dize getirdi.
  • ulan bundan 2 sene önce cadillac çakması prototip görsellerini paylaşılmadı mı vatandaş ile ? Ne resmi çiziyor bunlar yine ? bu paraları nerelerinize sokuyorsunuz anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.