Şimdi Ara

### YERLİ PSP SİTELERİNE NELER OLUYOR? ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ### YERLİ PSP SİTELERİNE NELER OLUYOR? ###

Arkadaşlar pspturkeyden sonrawww.nextpsp.com siteside hacklenmiş ve çok zarara uğramış...

Neden böyle yardım amaçlı kurulmuş yerli sitelere saldırıyolar?

yani iki sitede toplam 5.000 üye varsa, bu 5.000 üye bu saldırıyı yapanların anasına, babasına küfür ediyodur. Neden böyle küfürleri üstleniyodur ki bu insanlar!...

Gidip yabancı siteleri hacklesinler madem hackten zevk alıyolar..

Kusra bakmayın keyfim kaçtı, sinirlerim bozuldu, ne üzel psp için bişeyler yapıyodum

• Bunlar tamamen çekememezlikden dolayı, oralarda sadece site sahiplerinin değil Foruma katılan herkesin emeği vardır. Çünkü PSP konusu paylaşıma çok açık, herkes bişeyler paylaşıyordu ama böyle oluyor işte ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 14 Nisan 2006; 19:21:53 >
  • Hackleyen elemanın işi yaptıktan hemen sonraki mesajını görenlerdenim,yaptığı işin siteyle alakası yokmuş,psp ile ilgili olan her türlü site her zaman hedefim olacak demiş,nick'i de Sars...
  • DS ci o zaman bu eleman
  • Yav bunlar hepten tırlatmış ne işleri var paylaşımı mı çekemiyorlar ne??
  • İnsanların elinden geldiğince yararlı birşeyler yapmasını hangi zihniyet hackler?

Yazık diyorum başka birşeyde demiyorum
  • emege yazık ama hacklayen adam ın bır gerekcesı varıdr herhalde kımse durduk yere emege saygısızlık yapmaz ... kımbılır belkı sony den atılmış bır bılgısaya rmuhebdısıdır
  • XBOX'ın ya da Microsoft'un diğer ürünlerinin hemen hacklenmesinin sebebi de bunun gibi zaten,Microsoft'a olan tepkilerini ürünlerin maddiyatıyla ilgili olumsuzluk yaparak engellemeye çalışıyorlar,XBOX ve PS2 kimbilir kopya oyunlardan ne zarar etmiştir...

Bu Sars nickli eleman birçok ülkede aktif sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Hackleyen elemanın işi yaptıktan hemen sonraki mesajını görenlerdenim,yaptığı işin siteyle alakası yokmuş,psp ile ilgili olan her türlü site her zaman hedefim olacak demiş,nick'i de Sars...

heralde elemanın psp si 2.01 yediremiyor milletin kopya oyun oynamasını

olm sars siteleri hackleyeceğine otur 2.01 psp leri ekle hadi canım hadi yavrum
  • angut sars ı canı gönülden kutluyorum

işin gücün mu yok bari adam gibi bi yeri hacklede bi işe yara

gereksiz tosbaaa
  • çok yazık gerçekten .elimizdeki en iyi kaynaklara saldırdılar. neyse pspturkey biraz kurtardı
  • sony karşıtı hareketler bunlar fake
  • www.nextpsp.com da düzeldi umarım bidaha bu sorunları yaşamaz...
  • Abi bu siteler hacklenince büssrürü yerli psp siteleri çılmaya başladı HI
  • Yapılanın makul bir tarafı olduğunu düşünemiyorum, ne diyim paylaşım sitelerine bulaşanlar allahından bulsunlar
  • allah bilir eğlence olsun die hacklemişlerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.