|
Bildirim
tokatlama devri başladı... osmanlı tokadı... hemde kendi milletine...
|
8.500 tl'lik X'i verip bin tl olan Reeder almak muhteşem bir kampanya bence hemen deniyorum
|
arkadaşa yazmışsın ama ben de cevap verebilirim buna. ben ne mi yaptım ? her ay maaşımın %30 35 ini vergi olarak verdim, o yetmedi kalan kısıma aldığım sakız için vergi verdim, kıyafet aldım vergi verdim, ev aldım araba aldım vergi verdim hem de arabadan daha çok. sonra öldüm, verdiğim vergilerden arta kalanları çocuklarıma torunlarıma bıraktım, bil bakalım ne oldu ? onun için de vergi aldılar.
ihracat yapanlar ne yaptı ? bana 3 e sattığını yabancı devlette 2 ye sattı. bulgaristan efes pilsen birayı bizim yarı fiyatına içiyor. sonra mı ne oldu ? zor durumdayım dediler destek aldılar, vergi borçlarımız var dediler vergi borçları silindi. üstelik hani o benim sakızda verdiğim 3*5 kuruş ta değil, binlerce hatta bazen milyonlarca tl af aldılar. dolar arttı zarar etmesinler diye bütün dolar farkını bana kitlediler, dolar düştü ama fiyatlar düşmedi vs vs sonra vay efendim, yurt dışından ürün alırsak cari açık artıyormuş, hadi ya ciddi misin ? ayrıca tabiri caizse otu boku ithal etmeye başladık, neden cari açığın suçlusu ben oluyormuşum ? saman ithal ediyoruz saman. hani şu buğdayın başından arta kalan şey. |
Reeder üretici falan değil.
Çin'de yaptırdığı ürünlere marka basan merdiven altı firması. Üstelik 0 iş ahlakı en önemli özellikleri. Şikayet var, ekşi sözlük v.b platformlarda yaşananları okuyabilirsiniz. |
Yorum yapanlara bakıyorum gerçekten iPhone verip de reeder alacaklarmis gibi düşünüp kiziyorlar. Adamlar reklam yapmış ve gayet başarılı olmuş. Adı Türkçe değil diyen zirtapozlar Türkçe olsa bu seferde Türkçe isimle global marka olunmaz diyecekler. Siz zavallı güruhun en büyük problemi kronik olarak muhalefet etmeye çalışmak. Adamlar Çin'den alıp burda markalayip satıyor.samsung da zamanında Nokia nin Sony nin patentlerini menülerini kullanıyordu. Yorumu kızgınlıkla değil mantıkla yapın bir işe yarasın .son olarak Ben şahsen reeder tablet kullanmaya çalıştım çok kötü bir deneyim olmuştu.zamanla inşallah gelişirler.
|
keriz silkeleme
|
Yerli "ÜRETİCİ"?
Kafalar güzel demek ki. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 15 Ağustos 2018; 19:21:27 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |