Bildirim
yerli üretim endler & melek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
melek balıkları çok güzel ancak malesef şu anda akvaryumla uğraşmıyorum :( fiyatı ne kadardı -
satış boyu 1 tl normal madeni 1 tl düşünün gönderim yapıyorum mesaj atabilirsiniz istedigin zaman :) -
quote:
Orijinalden alıntı: muratpalio16
satış boyu 1 tl normal madeni 1 tl düşünün gönderim yapıyorum mesaj atabilirsiniz istedigin zaman :)
hocam siz balıktan anlıyorsunuz sanırım.benim balıklarım her seferinde öldü.ölümleri hep şöyle oldu:önce balığın hareketi yavaşladı,artık bir süre sonra hiç yüzemez hale geldi ve öldü.sizce bunun sebebi nedir? -
ben üreticiyim melek ve lepistes haftalık su değişimi yapın ayrıca yerli üretim balık almanızını tavsiye ederim yurt dışından gelen balıklarda sorun oluyor yemlemeyi az sıcaklığı sabit olsun sıkıntı olmaz -
Merhaba eğer elinizde hala endler dişisi ve erkeği kaldıysa satın almak isterim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
endler safkan mı hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X