Şimdi Ara

Yerli yapım Supermarket Simulator, 3 milyon satış rakamına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerli yapım Supermarket Simulator, 3 milyon satış rakamına ulaştı
    Son dönemde oyun dünyasında öne çıkmaya başlayan simülasyon kategorisi ülkemizden yeni bir yıldızın doğmasını sağladı. Yılın başlarında piyasaya çıkan Supermarket Simulator oyunu satış rekorları kırıyor. 

Nokta Games ve Supermarket Simulator

Yusuf Toptan ve eşinin kurduğu Nokta Games, kısa bir zaman zarfında geliştirdiği Supermarket Simulator oyunu ile büyük bir başarıya imza attı. Son anda Steam Next Fest 2024 etkinliğine yetişen oyun 3 milyondan fazla satmış durumda. 

Ayrıca Bkz.PUBG Mobile 2024 büyük finallerine RC Bra katılma hakkı elde etti, Sylas rekor kırdı

Planlama aşamasının uzun sürdüğü Supermarket Simulator standart bir süpermarket işletme deneyiminin yanı sıra mafyaya olan borcun ödenmesi için de oyuncuyu büyük bir baskı altında bırakıyor. 

Disket Kutus kanalının kurucuları Sinan Akkol ve Faruk Akıncı’nın da aralarında olduğu Gamedev.ist platformu, Supermarket Simulator yapımının konsollara uyarlanması için harekete geçmiş durumda. Oyun Steam üzerinde 3.99$ fiyat etiketi ile satılıyor. 

Supermarket Simulator

• Elraen gibiler sağolsun, belli bir ergen kesim var. Birileri neyi paylaşsa hemen ona abanıyorlar.
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten 3 milyon satışın 50k izlenen yayıncıdan mı kaynaklandığını zannediyorsunuz? Veya ülkede rahat rahat oyun oynayabilecek 3 milyon ergen mi var? Biraz araştırın bence, oyun Japonya'da blogda paylaşılmış, Amerika'da yayıncılar oynamış...

Naparsın işte, birileri neyi paylaşsa hemen ona sallıyorlar.
  • Nakit alıp vergi kaçirmayı da eklemişler mi acaba? Merak ettim oyunu.
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Hocam ne 50k izlenmesi, sizin piyasadan haberiniz yok herhalde. 3-5 milyon sadece Elraen izlenmesi var. Rraene, Furkan, Vural,Bakirkertenkele vb. Elemanları da sayarsak minimum 10-15 milyon arası izlenme. Daha twitch canlı yayınlarını ve çoluk çocuğun yaptığı shorts, reels, tiktok vs şeyleri saymıyorum bile.
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Piyasayı senden daha iyi bildiğim kesin ama kanıtlamaya uğraşamam. Konuyla ilgili şunu kanıtlayabilirim:

Oyuna yorum yapan 55k küsür insan var. Bu yorumların 1.8k kadarı Türkçe. Hadi diyelim bi o kadar da İngilizce yorum yapan Türk olsun etti 3.6k. Kalan 52k küsür yorumu yapan yabancılar da bizim yayıncıları izliyorsa Türkiye bu konuda epey ilerlemiş :D

Yerli yapım Supermarket Simulator, 3 milyon satış rakamına ulaştı

• CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Ben Elraen’i sadece Türkiye piyasası üzerinden örnek verdim zaten. Benim anlatmaya çalıştığım oyunun patlama sebebinin Elraen gibi youtubetler olması, diğer ülkelerde de başka youtuberler üzerinden oyunun reklamını yaptılar. Techno Gamerz, Markiplier, Caylus gibi 30-40 milyon takipçili hesaplarda oyunun oynanış videoları paylaşıldı ve şişirildi oyun. Yoksa öyle abartılacak bir oyun değil, anlatmaya çalıştığım o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.