Şimdi Ara

Yersiz kasmalar neden olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk Chrome' u başlattığımda fare kasılarak hareket etmeye başlıyor, birkaç saniye boyunca. Pc' yi bir süre kullandıktan sonra yine anlık farenin donarak hareket etmesi başlıyor. Sebeni nedir, sistemi de yeni kurdum. Özellikler belirttiğim gibidir;

H81M Pro-VD anakart
    G3258 işlemci
    4x2 Kingston ram
    1TB Seagate hdd
    Zalman Z3 Plus 600W kasa
    Msi GTX 750Ti ekran kartı

Sorunu bir süre çözemedim format attım fakat yine aynı sorun oluyor. Yazılımlar güncel, yardımınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: juniorgong

Arkadaşlar merhaba,

İlk Chrome' u başlattığımda fare kasılarak hareket etmeye başlıyor, birkaç saniye boyunca. Pc' yi bir süre kullandıktan sonra yine anlık farenin donarak hareket etmesi başlıyor. Sebeni nedir, sistemi de yeni kurdum. Özellikler belirttiğim gibidir;

H81M Pro-VD anakart
    G3258 işlemci
    4x2 Kingston ram
    1TB Seagate hdd
    Zalman Z3 Plus 600W kasa
    Msi GTX 750Ti ekran kartı

Sorunu bir süre çözemedim format attım fakat yine aynı sorun oluyor. Yazılımlar güncel, yardımınızı bekliyorum.

Aynisini yasiyordum ama benim mausun pili bitiyordu deliye donmustum ahahahha

Eger pilde sorun yoksa ki bence baska pille deneyin

Ramlerdedir sikinti eger mausta degilse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam pili değiştirdim iki kere nolur nolmaz diye :D

Ramlerin yerine değiştirdim etki etmedi, arızalı olabilir mi yeni parçalar daha. Bu arada şuan win7 var daha önce 8.1 vardı. Kasılma anında cpu nun hızlandığını farkettim. İşlemcide sorun olabilir mi? Şuan 40 derecede çalışıyor.
  • Hdtune programıyla hdd'i tarayın. Benzer bir sorun yaşamıştım hdd ölmüş, ssd aldım düzeldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın taratıp yazacağım, hdd de yeni açıkcası.

Edit: bu arada windowsun bellek kontrol uygulaması ram de sorun gormedi tabi ne kadar sağlıklı bir uygulama bilemiyorum

Edit2: biraz araştırma yaptım bios güncellememiştim ondan da kaynaklabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorgong -- 20 Ağustos 2016; 5:05:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.