Mayıs 2007'deki "bahar update" inden sonra rgb-scart kabloyu kullanamaz oldum.ekrana xbox logosu yemyeşil (zemin de yeşil) geliyor,3 saniye kadar dashboard da yeşil olarak gözüküyor ve makine başlıyor devamlı kendi kendini restart etmeye.
Konuyla ilgili görüş ve yorumlarınızı bekler,şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
updati kaldır hdd ye gr ordan bir şifreye gireceksin butun updateleri siler oyle bi dene sorun updateden gozukuyor dur ben sana bulurum o şifreyi şimdi
evet update ile alakalı ama updateleri kaldırırsam herhangi bir oyunu taktığım an update isteyecek ve yapmadan da oynatmayacak,yanlış mı biliyorum?
evet doğru ama update i kaldır sonra bidaha yukle buyuk bi ihtimalde sorun çıkmaz bi denemkte fayda var
hımmmm anladım,yer mi yemez mi bir sormam lazım kendime
+ birşey daha,bu sadece bana olmadı,benden başka aynı sıkıntıyı yaşayanlar da var bildiğim..!
update sırasında hata oluşa biliyor ozellikle back up oyunlarda içindeki uapdateler hatalı yazılırsa sorun çıkar sen bunu bi dene zararı yok
tamam hocam denerim akşam evde , bunu yaptıktan sonra live girip tekrar bütün update'leri alıcam (zaten mecburum) doğru anladım herhalde. ban olayı için risk hakkında ne dersin bunu yapmayla bir alaka kurabilirmisin?
tabiki alakası var olmazmı tabi bu daha kesinleşmedi ama microsoft yeni updatel hakli cbocları tanıyabildiği soyleniyor yani bu updati yapıp hele eski firmware le livea girersen neredeyse %100 banlarsın diye bilirim sanırım ama yeni xtrem le risk daha az ama halen risk devam etmekte ben yeni makinemle hiç girmedim
hocam ilgilendin sağolasın vaktini ayırdın ama ben bu işten vazgeçeyim en iyisi , tırstım açıkçası .kusura bakma
rica ederim sen bilirsin dostum ama bu işin hiç bir riski yokki updateler siliniyor tekrar yukluyorsun bunu oblivion oynarkrnde hile yapa bilmek için yapanlar var yani bu bir risk değil kesinlikle yinede sen bilirsin
harddisk'i olmayan core paket sahipleri nereye yüklüyorlar o zaman update'leri?
memory carda!
kek diye bana derler bu durumda
update memory carda veya harda değil direk çipe yazılıyor.Güzel atmışsınız yeni hard takınca sizden update istemiyorki.Öyle olsa updatei geri almak çok kolay olurdu.Ah az bilgisiyle caka satan froum halkım
quote:
Orjinalden alıntı: myfranco
update memory carda veya harda değil direk çipe yazılıyor.Güzel atmışsınız yeni hard takınca sizden update istemiyorki.Öyle olsa updatei geri almak çok kolay olurdu.Ah az bilgisiyle caka satan froum halkım
dostum bence sen biraz bilgi edinsen daha iyi olur
Title Updates Title updates consist of improvements to specific Xbox 360 games. When a title update is available for a game you're playing, Xbox LIVE stores the update right on your Xbox 360 Hard Drive or Xbox 360 Memory Unit (at least one of which is required for Xbox LIVE play).
The game then loads the update the next time you play. This allows game developers to continually improve their products, and all you have to do is dive in and lose yourself in the ever-improving action.
ki zaten ben update harddiske yazılıyor demedim ki harddisk bolumunden siliniyor dedim(ki ben daha denemedim bunu sedece videosunu izlemiştim arkadaşa da dene dedim BELKİ İŞE YERER dedim.benim core paketten pek bilgim yok bi ihtimal oyledir dedim ama doğruda demişim updateler için harddisk yada memorycard gereklidir ve system update haric butun updateler harddiske ve ya memory carda kayd ediliyor .ama updateler ne olursa olsun silinmek istendiğinde harddisk ve ya memory carda bolumunden linkte verdiğim şifriyi kullanmak gerek.(en azından deneyenler oyle diyor ben daha denemedim tekrar soyluyorum) guzel arkadaşım bence msj ları daha dıkkatlı okumaya çalış ve bilgi hazinene biraz daha bilgi eklemeyi de unutma
quote:
Orjinalden alıntı: myfranco
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme