Şimdi Ara

YEŞİL KUTU===>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bida yeşil kutu kırdırmıcam

http://img412.imageshack.us/img412/5544/aqvt5.jpg

YEŞİL KUTU===>

• zamanında azmı kırdık enion bow :)
    vs vs vs vs
    ama bu aralar cok az iyi item düşüo bende 4 tane kırdım gecen gün 3 ü +1 warrıor shel kolluk birisi +1 md :S
    4 ünü satınca 2 tanenin parası anca cıktı
  • valla kardes bnd kırdrm gold var bna hell braker çıktı uniqe belki şans belkide goldpre den dolayı bilmem ama olsn bu oyun bi zevk bi dhakine kendini üzme
  • benim ilk defa kırdırdığım zaman smite hammer cıktı 1 ay önce felan kırdırdım dol cıktı kafama esti dedim kırdırayım dün aksam pazardan tanesini 125m den 2 tane cektim birinden rogue chitin diğerinden priest shell cıktı
  • :) BNA MAVİ KUTUDAN COK GÜZEL İTEMLER DÜŞÜO GECEN DOL DÜŞÜRDÜM BUGUN FTYİ KACIRMASAYDIM GENE ALIODUM MAVİ KUTUYU
    ASLINDA OKDRDA ÖNEMLİ DİİL KÖTÜ İTEM DÜŞMESİ BENİM NELER NELER GİTTİ SAGLIK OLSUN DEDİM GENE SAGLIK OLSUN DİYORUM :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xblacktigerx

benim ilk defa kırdırdığım zaman smite hammer cıktı 1 ay önce felan kırdırdım dol cıktı kafama esti dedim kırdırayım dün aksam pazardan tanesini 125m den 2 tane cektim birinden rogue chitin diğerinden priest shell cıktı

PARAYLA ALINCA İYİ İTEM DÜŞMÜYOR YAUW FTDEN ALCAN KUTUYU DİREK KIRDIRCAN MİSS
    BİDE PARAYLA ALINCA İÇİN GİDİO KOTU İTEM DÜŞÜNCE AMA FTDEN GELEN KUTU NASIL OLSA BELEŞTEN GELDİ DİYİP KÖTÜ OLMUYORSUN
  • mavi kutuyu alabilyonuz mu oha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

mavi kutuyu alabilyonuz mu oha

ewt alıoz ama aksam 10dakini öğlen 3te cok fazla canawar cıkıyor

taktikte su

kimse hiçbir canawara dalmıyor baron cardinal ve orcbowman hariç

wokeci bi warior tüm canawarları son 5dkya kadar peşinde kosturuyor

son 5dkda kesiyorsun yeni canawar cıkmıyor ve mavi kutu geliyor
  • keyji bide ft ye nasıl girildigini sölersen sevinirim 4.yazı cıktıgında girilmio artık değiştirmişler :P
  • Vy be HB he helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorillas_44

keyji bide ft ye nasıl girildigini sölersen sevinirim 4.yazı cıktıgında girilmio artık değiştirmişler :P

wala bende giremedim son 2 ftye kim biliyor??
    4.nün son karesi die biliyorum ama dün giremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.