Şimdi Ara

Yeşilköy Sahile Nasıl Giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın Yeşilköy sahile gitmek istiyorum kız arkadaşımla ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim toplu ulaşımla..

Bayrampaşa veya Esenlerden nasıl gidebilirim ?
    Ya da metro ile Atatürk Havalimanına gidip oradanda taksiye binsem çok mesafe var mı arada ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeşilköy Sahiline Nasıl Gidilir?

Yeşilköy Sahili'ne ulaşmak için çeşitli toplu taşıma seçeneklerini kullanabilirsiniz. En uygun yöntem, konumunuza ve zaman kısıtlamalarınıza bağlıdır.

Metrobüs ile Ulaşım:

• Mecidiyeköy, Avcılar veya Zincirlikuyu metrobüs istasyonlarından 34A numaralı metrobüse binin.
    • "Yeşilköy Sahili" durağında inin.

Marmaray ile Ulaşım:

• Sirkeci, Yenikapı veya Kazlıçeşme istasyonlarından Marmaray trenine binin.
    • "Yeşilköy" istasyonunda inin.
    • İstasyondan sahile yaklaşık 10 dakika yürüyün.

Şirinevler'den Ulaşım:

• Şirinevler Metro İstasyonu'ndan M1A metrosuna binin.
    • "Yenikapı" istasyonunda inin.
    • Marmaray'a aktarma yapın ve yukarıda belirtilen adımları izleyin.

Yeşilköy Sahiline Yürüyerek Ulaşım:

• Bakırköy'den sahil boyunca yaklaşık 30-45 dakika yürüyebilirsiniz.

Not: Toplu taşıma saatleri ve güzergahları değişiklik gösterebilir. En güncel bilgiler için ilgili ulaşım kurumlarının web sitelerini ziyaret etmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bakırkoy sahılden yuru
  • havalimanına gidip yeşilköye gitsen maks 6-7 tl tutar taksi.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Peki ortam olarak nasıldır neler yapılabilir gittiğimde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Arkadaşlar iyi geceler..
    Yarın Yeşilköy sahile gitmek istiyorum kız arkadaşımla ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim toplu ulaşımla..

Ya da metro ile Atatürk Havalimanına gidip oradanda taksiye binsem çok mesafe var mı arada ?

Metro ile İncirliye gel 72T veya 81e bin sahilin bi üst caddesinde inersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laichzeit -- 24 Ocak 2013; 0:16:32 >
  • incirliye gel ordan aşağı sahile doğru yürüyün aynı deniz nasıl olsa bakırköy meydandan aşağı doğru güzeldir oralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

quote:

Arkadaşlar iyi geceler..

+1.
    Veya Yeşilköy-Bakırköy minibüsleri var onları da kullanabilir. Şahsen ben her gün biniyorum o minibüslere. Konu ilgimi çekti geldim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

Arkadaşlar iyi geceler..

+1.
    Veya Yeşilköy-Bakırköy minibüsleri var onları da kullanabilir. Şahsen ben her gün biniyorum o minibüslere. Konu ilgimi çekti geldim bende

O minibusler hem meydanda-metroya uzak- hem de insan gibi taşımıyorlar. 2 saatte beklesem otobüse binerim hep.

• Birde kaybolmayalım orda

Havalimanından taksi 6-7 lira yazıyorsa öyle yapmak daha mantıklı değilmi ya
  • quote:

Birde kaybolmayalım orda

Havalimanından taksi 6-7 lira yazıyorsa öyle yapmak daha mantıklı değilmi ya

Toplu taşıma yazmışsın ondan öyle yazdım. Takside yapabilirsin.
  • En yakın tren istasyonuna gidip oradan direkt yeşilköy istasyonunda inersen caddeden aşağı doğru yürüyerek sahile gidebilirsin çok yakın.
  • Hep tinerci kaynıyor yerlerde çöp falan var. Serserilerin mekanı orası köpeklerle falan dolaşıyorlar bir çift için uygun olmaz bence daha uygun bir yer bulun.
  • Toplu taşıma derken işte yolculuk fiyatları uçmadıktan sonra problem yok :) O zaman en sağlıklısı havalimanından taksi gibi gözüküyor. Hepinize teker teker teşekkürler :)
    Peki neler yapılır,önerbileceğiniz bir şeyler var mı ? :)
  • Arkadaşlar sık sık gidiyor onların önerisiyle gideyim dedim ama cidden tinerci falan var mıdır yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

Hep tinerci kaynıyor yerlerde çöp falan var. Serserilerin mekanı orası köpeklerle falan dolaşıyorlar bir çift için uygun olmaz bence daha uygun bir yer bulun.

hayatında yeşilköye geldinmi?
  • quote:

Arkadaşlar sık sık gidiyor onların önerisiyle gideyim dedim ama cidden tinerci falan var mıdır yahu ?

yok öyle bişey merak etme :D
  • quote:

Arkadaşlar sık sık gidiyor onların önerisiyle gideyim dedim ama cidden tinerci falan var mıdır yahu ?

Yok bir şey diyen arkadaşlar yazın gitmiş sanırım bu zamanlarda tamda dediğim gibi tinerci kaynıyor kayalıklarda falan. Başka yerler bulabilirsiniz .
  • quote:

Toplu taşıma derken işte yolculuk fiyatları uçmadıktan sonra problem yok :) O zaman en sağlıklısı havalimanından taksi gibi gözüküyor. Hepinize teker teker teşekkürler :)
    Peki neler yapılır,önerbileceğiniz bir şeyler var mı ? :)

Maranta, Tonique felan aklıma geliyor ama alternatif olarak Ataköy Marina'ya da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

Arkadaşlar iyi geceler..

+1.

ucretleri nekadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deniz kenarindan ucaklarin kalktigi tarafa dogru yol al.Bulursun.

Edit:Kim hortlatti la bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruthlesss. -- 31 Temmuz 2015; 15:48:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.