Şimdi Ara

Yetenek olmadan resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resime karşı hiç bir yeteneğim yok ama bu çalışarak öğrenilebilir mi?

• Yeteneğin olmadığını nasıl anladın? Tabii öğrenilir hiç kimse ilk çiziminde profesyonel bir şey çizemez heralde , yavaş yavaş.
  • Yeteneğe gerek yok. 6 ay kara kalem kursuna gitsen öğrenirsin her şeyi.
  • Yeteneğiniz yoksa hiçbir zaman gerçekten başarılı olamazsınız. Başka dallara yönelin derim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resminizi elbette geliştirebilirsiniz, biraz ilgi bunun için yeterli olacaktır.
  • Çalışılırsa yeteneği olan çoğu kişiden daha iyi resim yapılabilir bence.
  • Bence yetenek çalışmaktan bir tık daha üst seviyede.
  • Harbi yetenek çok gerekli mi bu iş için? Uzun zamandır aklımda olan bir şey resim kursuna yazılmak, karakalem çizimler yapmak. Yani, sonuçta, hedefim profesyonel bir ressam olmak değil. Boş zamanlarımda hobi olarak vakit geçireceğim, verdiğim emeklerin karşılığını alabileceğim bir uğraş olsun istiyorum.
  • yetenekliyim diyenlerin bi çoğu aslında üzerinde çalışarak başarılı olmuşlardır bazı şeylerin ama bundan onların bile haberi yoktur. Çünkü onlar zaten severek yaparlar ve gerisini de önemsemezler sende öyle yap. Resim geliştirilebilir bir sanat dalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Harbi yetenek çok gerekli mi bu iş için? Uzun zamandır aklımda olan bir şey resim kursuna yazılmak, karakalem çizimler yapmak. Yani, sonuçta, hedefim profesyonel bir ressam olmak değil. Boş zamanlarımda hobi olarak vakit geçireceğim, verdiğim emeklerin karşılığını alabileceğim bir uğraş olsun istiyorum.

Kesinlikle yazilman gerekir bir kursa hevesliysen hatta d.bktda olsan bizimde vardi resim kursu dövme salonumuz epey yardimci olurdum. Resim yapmak güzeliiştirinsani rahatlatir stresini alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JensenAckles kullanıcısına yanıt
    Tabiki evet ama bir yere kadar gidersin.
  • Yetenek Allah vergisi bir meziyettir, o da herkese mahsus değildir.
  • Bence öğrenilir.Sanki yetenekli olanların ilk çizdiği resimler çok mu müthiş oluyor?
  • sitemizi ziyaret edin lütfenhttp://www.karakalemi.com/
  • http://www.karakalemi.com/cizim-gonder-yayinlansin.html sitemize üye olmadan çizimlerinizi gönderin paylaşalım
  • istemen yeter. yeteneginin olmadıgı sonucuna nasıl vardın ? :D
  • İstiyorsan olabilir. Ama yeteneği olanlardan çok geri kalırsın çok çalışman gerekir.
  • Çalışarak yapamayacağın şey yoktur.
  • Beethoven'in kulağı sağırdı ama piyano çalmadığı zaman geceleri uyuyamıyordu.
  • Bunu bende merak ediyorum son zamanlarda resime aşırı ilgi duymaya başladım ama yetenekli olduğumu düşünmüyorum sizce sonradan kazanılabilir bir yetenek mi çizim yapmak yaratıcı olmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.