Şimdi Ara

Yeteneksizin Tekiyim Ama Plat 2 Oldum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bronz , gümüşler kadar strateji üretmeden , sadece birkaç şampiyonla oynayarak plat 2 oldum. Onları da mükemmel şekilde oynamıyorum genelde shen , seju , garen oynarım. Yaptığım hataları görseniz max. gümüş dersiniz

• trde dia 3 e kadar yetenek olmadan da kolayca çıkılıyor
  • Şu neyse işte oyunda iyi bir hareket yapınca dans falan ediyor kız gibi hareketler yapıyor izlemeyin bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınZiya -- 15 Ağustos 2016; 14:07:14 >
  • Adamsın ziya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takma o kadar şu zamana kadar takım farkına, takımın oyun bilgisinin eksikliği yüzünden o kadar çok oyun verdim ki belli bir yere kadar lig çıkmak için şans yeterli
  • aynı şeyi ben de diamond olunca sormuştum kendime. Ciddi olarak haketmediğimi düşünüyordum. Westte tabi. Hatta çoğu zaman da kötüydü skorlarım. Sonra fark ettim ki Top ta jungler yardımsız 1-3 oynamama rağmen farmda üstündüm, inhibitör kulesine kadar dayanmışım ama her oyunda böyleydi. Birşeyler bulursun yine kendine bakınca seni özel kılan. Dyrus'ta formunun zirvesinde olduğu zamanlarda bile kötü kda ile ve feedleyerek challanger oluyordu adamın vizyonu vardı pickleri sağlamdı topta karşı jungler'ın camplamasına rağmen oyundan düşmüyordu. Gerçi benim stilim de tamamen dyrus ile aynı artık 5 yıldır izliyoruz adamı kapmışız birşeyler.

sözün özü, tr server'ında benim oynadığım zamanlarda pek oyuncu yoktu ve Westten tr ye geçmişti herkes, ilk aylarında işte. O zamanlar seviye gerçekten mükemmel denilecek kadar iyiydi, şuan nasıldır bilemem ama tebrik ederim.

• dia 2'de 6 tane hesap satmıştım s4'te,şu an bana onları hatırlattın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.