Şimdi Ara

yeter artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna her girdiğimde %99 charecter data dan snra oyundan atıo we '' sanal bellek en küçük boyutu cok büyük'' gibi bir hata cıkıo bu hata nasıl düzeltilir her yerde aradım ama bulamadım.bilen warsa lütfen cewap wersin.
    saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi come_claRity93_2 -- 16 Haziran 2007; 14:26:23 >

• hopla yine çekirge zıpla yine cekirge
    (up)
  • Oyunda benide atıyordu bilgisayarı kasabilecek herşeyi kapat sadece oyunu aç sonra gir büyük ihtimal girecekdir...
    sanal bellek olayıda başlattan yardıma gel oraya sanal bellekden falan yardım al orda anlatıyo ordan sanal bellek boyutunu biraz yükselt düüzelecektir
  • C: boşalt
  • Knightla birlikte baska program calıstırma bunun yanında knightonline hangi hardisk bolumunde yukluyse o bolumu tamamen doldurma soele 500mb falan yer kalsın
  • SİL BAŞTAN KUR OYUNU OLAMDI FORMAT:C SONRA KUR KESİN OLUR Bİ ARA BANADA OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majaran

Knightla birlikte baska program calıstırma bunun yanında knightonline hangi hardisk bolumunde yukluyse o bolumu tamamen doldurma soele 500mb falan yer kalsın

c: de 17 gb boş yer war

oyunla birlikte msn we media player da acık ondan oluyor sanırım
  • pc biraz yawaşsa ve knight ta çok doluysa media playerı kapatsan büyük ihtimalle düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.