Şimdi Ara

YETER ARTİK BU CEKTİGİM [ kiz konusu .s.s ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diyorsun degil mi her seferinde ? Neden basarisizim diyorsun, hissedebiliyorum.

bu baslikta dertler paylasilmayacak cunku size dert ettiginiz seylerin asil yuzlerini gosterecegim. bu baslikta degisim olacak. tabi ki hak edenler degisecek. hak etmeyenler konuya saldirip, cesitli laf atma girisimlerinde bulunacak.. umrumda degil. isim onlarla degil, isim seninle...

Mukemmele olan bir yolculuk bu...
    istedigin her seyi elde edebilmek kadar guzel bir duygu yoktur beyler, ben bunu yasatacagim sizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tutmaz,başlık sakat,aynı şeyi yapacağını söyleyen birçok kişi var zaten sanal alemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokkisasurelik

diyorsun degil mi her seferinde ? Neden basarisizim diyorsun, hissedebiliyorum.

bu baslikta dertler paylasilmayacak cunku size dert ettiginiz seylerin asil yuzlerini gosterecegim. bu baslikta degisim olacak. tabi ki hak edenler degisecek. hak etmeyenler konuya saldirip, cesitli laf atma girisimlerinde bulunacak.. umrumda degil. isim onlarla degil, isim seninle...

istedigin her seyi elde edebilmek kadar guzel bir duygu yoktur beyler, ben bunu yasatacagim sizlere.

vercen mi olm napcan? Heyecanlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Çaldık

quote:

Orijinalden alıntı: cokkisasurelik

diyorsun degil mi her seferinde ? Neden basarisizim diyorsun, hissedebiliyorum.

vercen mi olm napcan? Heyecanlandım.

• yine mi sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.