Şimdi Ara

YETER ARTIK İSTEMİYORUZ SİZİ BİZ MEMNUNUZ CEZADAN GİDİN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YETER ALLAHINIZI SEVERSENİZ. GİDİN LANET OLSUN ŞU TAKIMDAN YA GİDİN. DAHA NE MAHKEMESİNE BAŞVURUYORSUNUZ ŞİKE YAPILMIŞ İŞTE. NEYİN DAVASI BU. ALLAH HEPİNİZİN CEZASINI VERECEKTİR AMA ŞU TAKIMDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKİN LANET OLSUN HEPİNİZE DE DAVANIZA DA HAYATTAN SOĞUTTU ŞU TAVIRLARINIZ

• Vallahı yeter ıstıfa edın artık ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla komedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

valla komedi..

VALLA GINA GELDİ ARTIK ELİMİZDEN DE BİRŞEY GELMİYOR. HAPİSTE ÇÜRÜMELERİNİ BEKLEYECEĞİZ BU ŞEREFSİZLERİN. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEBERİP GİDERLER
  • dava tam olarak sonuçlanına kadar A.Y ecelinden ölecek zaten.
  • Dalga geçen Galatasarylı arkadaşlar bizim yaşadıklarımızı yaşasa şimdi %60'ı Trabzonsporlu %20'si Bursasporlu %20'side Diğer takımlı olurdu Gelmişler bide dalga geçiyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_king

Dalga geçen Galatasarylı arkadaşlar bizim yaşadıklarımızı yaşasa şimdi %60'ı Trabzonsporlu %20'si Bursasporlu %20'side Diğer takımlı olurdu Gelmişler bide dalga geçiyolar :D

He la he.

Arsenal yazılı tişörtleri de biz giydik utancımızdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz Ne Zaman Mutlu Olacaz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takımları alt sıralardayken foruma uğramayan, birden "ben futbolla zaten pek ilgilenmem" edaları takınmaya başlayan galatasaraylılara bak sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Takımları alt sıralardayken foruma uğramayan, birden "ben futbolla zaten pek ilgilenmem" edaları takınmaya başlayan galatasaraylılara bak sen.

Forumdan takım kurtarmaya çalışan fenerliye bak sen.

Ne oluyor foruma çok girince?

Hayatınız sanal olmuş yahu.
  • Fener taraftarı toplanıp kendi evinizde oynayacağınız lig maçlarnda tavrınızı koymalısınız. Yoksa o aziz futboldan men edilmediği sürece fenerden yakasını çekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Takımları alt sıralardayken foruma uğramayan, birden "ben futbolla zaten pek ilgilenmem" edaları takınmaya başlayan galatasaraylılara bak sen.

Forumdan takım kurtarmak nedir yahu? Bir tane o yönde mesajımı bul görelim. Ne gereksiz insanlarsınız arkadaş. Diyecek bir şey bulamayınca alakasız bir yerden çaresizce vurmaya çalışıyorsunuz. Niye blokladığıma şaşmamalı. Alıntıladı diye bakayım dedim, pişman oldum.

• valla aziz yıldırım bizim başkanımız olsaydı ki imkansız gibi bir şey, çoktan hastanede olurdu adam. aziz'e birisi rakip olarak çıkıp konuşmazsa daha çok emeğini yer takımın ve taraftarın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Forumdan takım kurtarmak nedir yahu? Bir tane o yönde mesajımı bul görelim. Ne gereksiz insanlarsınız arkadaş. Diyecek bir şey bulamayınca alakasız bir yerden çaresizce vurmaya çalışıyorsunuz. Niye blokladığıma şaşmamalı. Alıntıladı diye bakayım dedim, pişman oldum.

İnan sende bende Galatasaraylılara "ergen , liseli" dediğinden beri bloklusun , ne yazmış bu diye bakayım dedim saçma sapan bir şey yazmışsın yine dayanamadım cevap verdim.

Yazmışsın ya "Takımları alt sıralardayken foruma uğramayan" diye , takımları alt sıradayken foruma uğrayınca ne oluyor onu merak ettim?

• quote:

Dalga geçen Galatasarylı arkadaşlar bizim yaşadıklarımızı yaşasa şimdi %60'ı Trabzonsporlu %20'si Bursasporlu %20'side Diğer takımlı olurdu Gelmişler bide dalga geçiyolar :D

Onlar onu zaten yapıyo GSnin bi zirve yarışından kopmasına bakar hemen Trabzonlu Bursalı olurlar YİNE
  • klasik fenerli cevapları gelmiş. konuya bak adamların yazdıklarına bak. yine gs taraftarına laf atmalar.bunların başkanı neyse bunlar da öyle. size az bile... birazcık gururlu olun istiyoruz. çok bişey değil...sağa sola saldırcağınıza takımınızı kurtarın

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

aziz yıldırım bizim başkanımız olsaydı ki imkansız gibi bir şey

O konuda yd nin de hakkını da yememek lazım
  • Hainler provakatörler her zamanki gibi bizim forumda kol geziyor arkadaşlar şike mike anca böyle geri düşerdik zaten yoksa görürdüm ben geyikleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

quote:

Biz şerefsiz değiliz koçum biz yaşamayız öylee şeyler merak etme

Nasıl yaşamadınız :D 8.Olduğunuz sene yarınız Trabzonlu yarınızda Futbolla ilgilenmiyordu :D

Tek tek gidip saydın herhalde yarısı hangi takımı tukuyor öteki yarısı hangi takımı tutuyor diye?Ben senin yerinde olsam sokağa adım atmam ,Allah böyle lekeyi düşmanıma vermesin..

• quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.