Şimdi Ara

Yeter Artık Valve! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ahahahahh diyorum çünkü konuştuğun şey hakkında bilgi sahibi değilsin. Binlerce insan tarafından kullanılan hatta söylediğine göre vacdan başarılı olan bir yazılımı yazan adamlara "amatör" diyebilecek kadar iyi sanıyorsun kendini hahahaha. Googleda 10 saniyeni harcayarak mac adresinin ne olduğunu öğrenebilir hatta nasıl kolaylıkla değiştirildiğine şahit olabilirsin. Öyle sandığın gibi bir insanı/makinayı oyundan banlayarak hilecileri engellemek mümkün değil.

Şimdi seninle beraber karşılaştırıyoruz. Şu linki açıyoruzhttp://www.vac-ban.com/stats.html . görüyoruz ki bir yıl içerisinde yılbaşı indiriminden dolayı en fazla vac ocak ayında yenmiş. Sayısına bakıyoruz 54k. Bu vac yiyenlerin hepsi cs go dan yemiş olsa(tf2 cod ld gibi bi oyunlar dahil değil bak). Hepsi tekrardan hesap alsa bile toplam kazanç 14*54k/2.8den 270k dolar ediyor tabi kaba tabirle.

Şimdi ise valveın steam pazarından kazandıklarına bakıyoruz.
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2ca7i8/random_info_the_csgo_community_market_earned/
    1 yıl önce 6 ayda 10 milyon euro kazanmış.(ki bu rakam oyuncu sayısı ve skin sayısı sürekli arttığı ve skinler/gambling daha da yaygınlaştığı için büyük ihtimalle artmıştır). Yani o zamanlar ayda en azından 1.6milyon euro kazanıyormuş cs go oyuncularından. Ki oyunu satın alanların diğer harcamalarını yani stickerları giftleri nametagları keyleri operasyonları saymıyoruz bile.
    Şimdi söyle bana hangisi devede kulak kalıyormuş?

Ayrıca valvenin csgoda community serverlara yaklaşımı konusunda sana katılıyorum. Utanmasalar direkt kökünden kazıyacaklar. Nerde o zm serverlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 30 Mayıs 2016; 19:29:44 >

• can_celik kullanıcısına yanıt
    sxe macID değil hwid üzerinden iş yapıyordu. Ayrıca her çıkan kodu eklesinler o ye falan o iş öyle yürümüyor. Hayvani bir insan gücü lazım o olay için. O işte yaş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 30 Mayıs 2016; 19:35:40 >
  • @greencraft
    devede kulak derken neyle neyi karşılaştırdığıma baksaydın iyiydi. hile yüzünden cs:go nun alınıp kullanılmadığı hesap sayısı ile cs:go dan ban yiyen hesap sayısını karşılaştırmıştım ama valvenin gelirinin büyük kısmını hilecilerin aldığı cs:goların oluşturduğunu iddia ediyormuşum gibi bi cevap vermişsin. boşuna yormuşsun kendini belgelerle filan... olayı şahsileştirip bana yönelik yorumlar katan sensin ama anlama kabiliyetini karşılaştıracak olursak seninkini çok daha yetersiz görüyorum bu örnekte.

bu arada, deşifre olmuş hileleri anında banlamayarak topluca ban atıp, ban atılana kadar milletin oyununun p.ç edilmesini valvenin hileye karşı amansız mücadelesi olarak görüyorsun heralde?

spec olayına gelince, olay ''hile olduğunu saklamayan wh'' ise ne spec geçip falan diyosun... yerleri söyledikten sonra ha canlıyken söylemiş ha ölüyken ne fark edecek...

@WesterlandX
    MAC id derken demek istediğim hw id idi evet. yukarda da belirttim OS un kurulu olduğu hdd ye bağlı bir id. ki hesapla donanım arasında hiç bir ilişik kurmayan vac ile caydırıcılık olarak farkı olmadığını iddia eden çıkmaz umarım.

desifre olmus hileyi aninda banlarsa yeni hileyi tekrar desifre etmeye calisacak. hile kodlayanlar hile kodlamayi durdurmayacagina gore mantiken biriktirip banlamasi daha cok kisiyi banlamasi anlamina geliyor. dogru mudur yanlis midir alternatifi var midir tartismaya acik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum bi acayipsin yani ne diyeyim başka bilemedim :D Hani bi yerden başlayıp düzgün bi cevap yazayım anlaman için çaba sarf edeyim diyorum ama yok arkadaş biz anlaşamıyoruz senle.
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Ocak ayı içerisinde bu kadar hesabı banladıklarına göre o kadar da yüksek tutmuyolar bu gecikmeleri. Açtıktan bikaç saat ban yiyenler de yok değil.
  • aynen oyle fakat dedigim gibi bazi private hileleri biriktirip banlamalari daha cok kisiyi banlamalari anlamina geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben senin dediğini gayet anlayıp cevap verdim ama diyeceğin bişey olmayınca ''acayipsin'' he... iyiymiş.
    Bu da trollüğün yeni stili mi ya :D Valla bak bişeyleri açıklamak istiyorum seninle tartışmak istiyorum felan ama yok yani utanıyorum
  • ''utanıyorum'' mu :D :D :D
    Hesapla donanım arasında istediği kadar ilişki kursun. hwid baypass o kadar kolay bir şey ki. Valve tutup da sXe, EAC, UCP tarzı şeyleri zorunlu da kılamaz. Adama götüyle güler millet, koca firmasın bunlara mı düştün gibisinden. Valve hileyle barışık değil. Sadece gücü yetmiyor. Koskoca Valve nasıl gücü yetmiyor demeyin, birisi tek firma, diğeri koskoca open source'un dibine vuran internet kullanıcıları.

Şimdi haliyle bir şirket dolusu adamla bir dünya adam bir değil. İstese de başa çıkamaz. Kim olursa olsun. Bana bir oyun söyleyin tek hilesi olmasın, yok abi öyle bir oyun. Her sistemin bir açığı vardır ve kırmaya, kötüye kullanmaya bu kadar niyetli adam varken hikaye o işler. O kadar akıl almaz yöntemler kullanıyor ki adamlar artık bırak Valve'i kimi getirirsen getir başa çıkamazlar.

Adam csgo hariç herhangi bir .exe ye inject edilebilen hile yapmış. Lifetime 150 Euro demiş bi de. ESEA'dan tut aklına neresi gelirse hile geçiyor. Bi tane de Windowsun power shell'i kullanana denk geldim. Hani kimi getirirsen getir bunları engelleyemez. Ne yapsın sistemin sürekli çalışan .exe'sini mi engellesin oyun? Ya da Windows Media Player'a inject edilmiş hileyi mi bulsun? Çok ama çok zor işler bunlar. Bi kere VAC bildiğin virüs programı gibi tek tek dosyaları taramalı, vac tarasın diye upload edilmeli, hadi Steam içerisinde pc de olsun. Yine eziyet, yine işlemci gücü vs. Şahsen ben olsam hesaba dahi almam.

VAC şaşmayan bir sistem, o yönüyle beğeni toplar. Ama istediğiniz coder'ı getirin tutup da bu hileleri engelleyecek bi sistem yazamaz. Ha ne yapılabilir, Overwatchtan çok daha etkili bir sistem olarak, bir oyuncu adam vurduğunda, veya oyunun tamamen rastgele anlarında Steam kendi kafasına göre belli bir miktarda Screenshot alır, bu da overwatch gibi oyuncuların oylamasına sunulur. Bir overwatch demosu 30-75 mb arası değişiyor. 50 tane 720p screenshot tutsa tutsa 15 mb tutar. Her türlü win olayı var.

Yarın öbür gün biri bi sistem yazar burada hepimiz dediklerimizi yutarız, aradan bi kaç ay geçer o da patlar. Bu işin sonu yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 30 Mayıs 2016; 21:04:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.