Şimdi Ara

Yeter Artık Valve!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar artık gına geldi. Valve in hile politikasından sıkıldım. Hilecileri kara listeye ekle 3 ayda bir ban at. Tam ban wave olduğu sırada cs go %50 indirim yap. Bunu yayıncılar bile söylüyor. Siz düşünüyormusunuz ki VAC nin hileyi oyuna bağladığı anda tespit edemediğini ? Banlanmasının aylar sürmesinin tek nedeni var o da oyun tamamiyle bıraktırmadan bağımlı ederek oyun satmaya çalışıyorlar hilecilere. Ve şundan %100 eminim ki bu oyunu şu anda 100 kişi oynuyorsa bunun 30 u hiledir abi kesin eminim. Ya legal oyuncuların oyun zevkini bir gram düşünmeyen bir şirket olur mu ? Oluyormuş işte. Az önce oyuna girdim adam bana diyorki 14. hesabım ne var oyun sigara parası, 2-3 ayda bir ban yiyorum alıyorum tekrardan reportla problem yok diyor. Yeter lan çıldırıcam artık. Götümde sivilce çıktı hilecilere karşı oyun taşımaya çalışmaktan. Ben bugünden itibaren bırakıyorum abi oynamayı. O kadar ilerlettim kendimi sprayi falan çok iyi derecede yapmaya başladım. Ama artık bu son damla oldu yani çünkü stresten sinir hastası olucam. Siz de bırakın abi oynamayın son 3-4 aydır her oyunumda 1 tane kesin profili kapalı rus hileci oluyor. BIKTIM!! İçimi dökmek için geldim ben bırakıyorum sizin de oynamanızı tavsiye etmem.

• Esea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Esea
    Valvenin çöp serverlarında oynayıp neden kendini yoruyorsunki ? Valve dışında bir sürü platform var hem hilesiz hem adam gibi oyuncularla oynarsın , ping ve tick değerinde iyi olur
  • Stravious kullanıcısına yanıt
    ESEA ya da Faceit oyna -_-
  • mmde son 15 maçta sadece 1 hile geldi o da banlandı. güzel maçlar oluyor. rank supreme. rankın düşükse ve d2 oynuyosan hileyle karşılaşma olasılığın çok fazla. ben d2yi hayatta map listesine koymuyorum. sırf zaman kaybı. ya oyunu bilmeyen adamlar geliyor ya hile. bir oyun için sinir stres sahibi olacaksan hiç oynama. ne gerek var oynamak zorunda değilsin yani:D iyi olmuş bıraktığın

ayrıca
    Siz düşünüyormusunuz ki VAC nin hileyi oyuna bağladığı anda tespit edemediğini ?
    evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 29 Mayıs 2016; 18:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

mmde son 15 maçta sadece 1 hile geldi o da banlandı. güzel maçlar oluyor. rank supreme. rankın düşükse ve d2 oynuyosan hileyle karşılaşma olasılığın çok fazla. ben d2yi hayatta map listesine koymuyorum. sırf zaman kaybı. ya oyunu bilmeyen adamlar geliyor ya hile. bir oyun için sinir stres sahibi olacaksan hiç oynama. ne gerek var oynamak zorunda değilsin yani:D iyi olmuş bıraktığın

ayrıca
    Siz düşünüyormusunuz ki VAC nin hileyi oyuna bağladığı anda tespit edemediğini ?
    evet
    Katılıyorum bu oyununun ucuz olmasından kaynaklı bebe belik troll bok püsür hileci herkez doluşuyor kaliteli oyun vesselam ama bu gibi sebeplerden dolayı oynamayı tercih etmiyorum daha çok para kısmıyla ilgileniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MavıPanda

Katılıyorum bu oyununun ucuz olmasından kaynaklı bebe belik troll bok püsür hileci herkez doluşuyor kaliteli oyun vesselam ama bu gibi sebeplerden dolayı oynamayı tercih etmiyorum daha çok para kısmıyla ilgileniyorum

Alıntıları Göster
    dostum valve bile bile izin veriyor dediğin gibi amaç hilecileri banlamak değil hileye izin veriyor ki ban yiyen hesap sahipleri tekrardan oyun alsın yeni hesap açsın, işin çözümü milyardolarlık firma için şu hileyi engellemektir isteseler çoktan engellerlerdi bukadar paranın döndüğü bir oyunda yazık günah zevk için oynarken küfredip oyuna sövüp bilgisayarı kapatıyoruz bu işin sonu nereye gidiyor belirsiz bariz wh kullanıyor çoğu kullanıcı artık iş çığrından çıktı artık

• Mm oynanmaz zaten git publiclere takıl kafana göre maç yapacak diyorsanda esea faceit gireceksin ha ordada hile yokmu dersen ordada var oğlu var
  • Oyunların asıl amacı eğlendirmek değilmiydi zaten. Bence senin için sıkıntı kaynağına dönüşmüş. Bu saatten sonra ben olsam başka şeylere yönelirdim. Mesajının içeriği oyunu hayatının merkezinde tuttuğunun anlamını veriyor. Faceit geçmen senin için rahatlatıcı olmaz çünkü mm'deki kadar hileci orada da var. Hatta orada oynayanlar ödülleri kovaladığı için çok daha tryhard oynuyorlar. Bütün liglerine bakarsan her hafta Top 10'dan 3-4 kişi hileden banlanıyor zaten, bide bunun alt kısmı var oralara hiç girmemek lazım. Zamanında Master liginde Top 5'in hileden banlandığını gördüğüm için beni pek şaşırtmıyor tabi. Onun dışında Esea'yı öneririm. Hem türk sunucuları açılmış hem de daha sağlam anti hilesi sistemi var.

Ayrıca Valve bu işten daha fazla para kazandığı için engellemiyor ve Vac'ın şu anki hali çok yetersiz zaten. Ban wavelerde banlananları aslında Valve manuel olarak banlıyor diyebiliriz. Anti Cheat ekibi piyasadaki hilelere reverse engineering yapılıp kodlarını çözüyor. Bu sayede de kullananları banlamış oluyorlar. O yüzden yarı private hilelerin bile banlandığı dönemler oldu. Tabi önceden banlanan hilelerin kaynak kodları da kara listeye alınıyor ki copy/paste hilelerde arada kaynıyor bu sayede.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

Oyunların asıl amacı eğlendirmek değilmiydi zaten. Bence senin için sıkıntı kaynağına dönüşmüş. Bu saatten sonra ben olsam başka şeylere yönelirdim. Mesajının içeriği oyunu hayatının merkezinde tuttuğunun anlamını veriyor. Faceit geçmen senin için rahatlatıcı olmaz çünkü mm'deki kadar hileci orada da var. Hatta orada oynayanlar ödülleri kovaladığı için çok daha tryhard oynuyorlar. Bütün liglerine bakarsan her hafta Top 10'dan 3-4 kişi hileden banlanıyor zaten, bide bunun alt kısmı var oralara hiç girmemek lazım. Zamanında Master liginde Top 5'in hileden banlandığını gördüğüm için beni pek şaşırtmıyor tabi. Onun dışında Esea'yı öneririm. Hem türk sunucuları açılmış hem de daha sağlam anti hilesi sistemi var.

Ayrıca Valve bu işten daha fazla para kazandığı için engellemiyor ve Vac'ın şu anki hali çok yetersiz zaten. Ban wavelerde banlananları aslında Valve manuel olarak banlıyor diyebiliriz. Anti Cheat ekibi piyasadaki hilelere reverse engineering yapılıp kodlarını çözüyor. Bu sayede de kullananları banlamış oluyorlar. O yüzden yarı private hilelerin bile banlandığı dönemler oldu. Tabi önceden banlanan hilelerin kaynak kodları da kara listeye alınıyor ki copy/paste hilelerde arada kaynıyor bu sayede.
    Sizce ufak bi kitlenin aldığı 10 tllik kopyalar mı para kazandırır yoksa milyar dolarlık steam pazarı mı? Valve oynayan marketten alışveriş yapan oyuna vakit ayıran oyunculardan asıl parasını kazanıyor. Ben hileyi desteklediklerini sanmıyorum. Client sided anti-cheat inanılmaz zor bi olay nette bununla ilgili bi ton makale bulabilirsiniz.

• Esea oyna faceit oynama Esea
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Sizce ufak bi kitlenin aldığı 10 tllik kopyalar mı para kazandırır yoksa milyar dolarlık steam pazarı mı? Valve oynayan marketten alışveriş yapan oyuna vakit ayıran oyunculardan asıl parasını kazanıyor. Ben hileyi desteklediklerini sanmıyorum. Client sided anti-cheat inanılmaz zor bi olay nette bununla ilgili bi ton makale bulabilirsiniz.

ekmeğe %25 zam gelince ''nolcak ki 10 kuruş artmış?'' demek gibi bişey senin mantığın. burada önemli olan miktar değil, oran. oyunun 10 tl olması valvenin hilecilere onlarca, yüzlerce kez cs:go aldırarak fazladan kar yapması gerçeğini değiştirmiyor. 1 kişiye oyunu 1 defa satmak varken atıyorum 20 kere satıyosun. adam bunu niye engellesin? client-sided güvenlik mümkün bişey değil, ama ban yiyen bilgisayarların mac ID lerini karalisteye alarak bir daha o cihazdan oyuna giriş yapılamamasını sağlamak mümkün. 1.6 için amatör yazılımcının yazdığı dandik sXe bile bunu yapabiliyordu.

bu arada, hilelerin kısa sürede yakalanması için öyle ahım şahım bi çaba falan da sarfetmiyolar. öyle olsaydı piyasada çalışan 1 tane bile bedava hile olmaması gerekiyordu ama yüzlerce var. bu hileleri kullananlar hileyi nasıl buluyolarsa kendileri de bütün gün bu bedava hileleri bulup indirip kodlarını karalisteye alabilirler ama tabi ki yapılmıyor. hileye karşı amansız mücadele gösterseler anti-virüs şirketlerinin yeni virüslere karşı 5 dakikada bir update yayınlaması gibi bunlar da her yeni hileye göre vac ı updatelerlerdi ama manzara ortada. yeni piyasaya sürülmüş bir bedava hile ile 2-3 gün takılmak mümkün.

• can_celik kullanıcısına yanıt
    Dostum ahahha :D Valve kocaman bir avmyse bahsettiğin hilecilere ekmek satan yer avmdeki ufak bi fırından başka bişey değil bence. Hile oyuncuları oyundan soğutuyor oyunun kalitesini düşürüyor. Bunu engellemenin de pek bir yolu yok yapabilecekleri tek şey banlamak. Mac adresi ip bilmemne bunlar hikaye amatör yazılımcıymış :D. Mümkün değil. Adamlar hileyi açtığı an ban yeseydi çok az insan ban yerdi. Adamların amacı en fazla hileciyi banlamak. Bu yüzden banları bazen geciktiriyorlar. Tabi daha fazla kopya satmak valvenin de işine geliyor ama eminim ki ellerinde olsa hileyi engellerler. Ama değil işte.
  • Mgde paralı hile kullanıp açıp kapatan çok var heleki wh saymıyorum bile.
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    dün dmg acc mac atıyorum adam scream gibi gidiyor nazar değmesin bir anda anda alta valve sunuclarından kalıcı olarak erişimi kısıtlandı uyarısı geldi ve ardından 4 arkdas cıktı botlar ile mac attım
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    nova arkadşımla oynarken karşıdan biri spec geçip yerlerimizi all chatten yazdı tam şerefsizler ya ahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E

Dostum ahahha :D Valve kocaman bir avmyse bahsettiğin hilecilere ekmek satan yer avmdeki ufak bi fırından başka bişey değil bence. Hile oyuncuları oyundan soğutuyor oyunun kalitesini düşürüyor. Bunu engellemenin de pek bir yolu yok yapabilecekleri tek şey banlamak. Mac adresi ip bilmemne bunlar hikaye amatör yazılımcıymış :D. Mümkün değil. Adamlar hileyi açtığı an ban yeseydi çok az insan ban yerdi. Adamların amacı en fazla hileciyi banlamak. Bu yüzden banları bazen geciktiriyorlar. Tabi daha fazla kopya satmak valvenin de işine geliyor ama eminim ki ellerinde olsa hileyi engellerler. Ama değil işte.
    ''ahahha'' diyerek dediğimi yanlışlayan bişey demiş olmuyorsun. mümkün değil derken, ne mümkün değil? ''amatör yazılımcıymış''? evet, sXe yi yazan adam amatör bir yazılımcı. amatör değil mi diyosun? MAC idlerini karalisteye alarak direkt cihazları banlamak gayet mümkün. sXe de ban yiyen kişinin başka bir hdd ye işletim sistemi kurması gerekiyordu aynı servera girebilmek için. yani her banda bir hddnin üstü çizilmiş oluyordu. şu anki duruma göre çok daha caydırıcı bu. evet, dediğin gibi hileyi açtığı an ban yeselerdi çok az insan ban yerdi, çünkü deşifre olmuş bir hilenin açar açmaz ban yediği bilinse hileye teşebbüs çok büyük oranda azalırdı.

hileden dolayı oyunu bırakanlar ile hilecilerin yaptığı banlı hesap koleksiyonlarını sayıca bi karşılaştır istersen... devede kulak...

hileyi engellemek isteseler bütün gün yeni piyasaya sürülen hilelerin kodlarını vac a ekliyip hileye nefes aldırmamayı çok güzel bilirler ama yapmıyorlar... ama işin içinde gelen parayı azaltan bir şey varsa hiç düşünmeden engellemeyi çok iyi biliyorlar. topluluk sunucularındaki skin pluginini bile skin satışını azalttığı için engellemeye çalışan bir şirket bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

''ahahha'' diyerek dediğimi yanlışlayan bişey demiş olmuyorsun. mümkün değil derken, ne mümkün değil? ''amatör yazılımcıymış''? evet, sXe yi yazan adam amatör bir yazılımcı. amatör değil mi diyosun? MAC idlerini karalisteye alarak direkt cihazları banlamak gayet mümkün. sXe de ban yiyen kişinin başka bir hdd ye işletim sistemi kurması gerekiyordu aynı servera girebilmek için. yani her banda bir hddnin üstü çizilmiş oluyordu. şu anki duruma göre çok daha caydırıcı bu. evet, dediğin gibi hileyi açtığı an ban yeselerdi çok az insan ban yerdi, çünkü deşifre olmuş bir hilenin açar açmaz ban yediği bilinse hileye teşebbüs çok büyük oranda azalırdı.

hileden dolayı oyunu bırakanlar ile hilecilerin yaptığı banlı hesap koleksiyonlarını sayıca bi karşılaştır istersen... devede kulak...

hileyi engellemek isteseler bütün gün yeni piyasaya sürülen hilelerin kodlarını vac a ekliyip hileye nefes aldırmamayı çok güzel bilirler ama yapmıyorlar... ama işin içinde gelen parayı azaltan bir şey varsa hiç düşünmeden engellemeyi çok iyi biliyorlar. topluluk sunucularındaki skin pluginini bile skin satışını azalttığı için engellemeye çalışan bir şirket bu...

Alıntıları Göster
    abi ben artık hileyi geçtim istedikleri kadar hile açsınlar tınlamıyorum artık ama aga geçen ranked girim dedim bende 150 ping war adamda 7 ping. düzgün bir servere neden vermezsiniz de beni kilometrelerce uzakta ki adamların serverine koyarsınız anlamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

nova arkadşımla oynarken karşıdan biri spec geçip yerlerimizi all chatten yazdı tam şerefsizler ya ahahah

specler 5 dk geriden izliyor maçı?
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Adam hile yapıyor zaten anlamıyo musun :D Oyunu oynayan adam spec geçiyor. All chatten bize göstere göstere konuşuyor dalga geçiyor. 5 Dakika geriden değil 30 milisaniye geriden izliyor oyunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.