Şimdi Ara

YETER BEE !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kalomeira

Bende bu kadar olmasada aynı dertden muzdaribimBen isyanı seçtim sende umarım isyan etmeden kurtulursun

aman isyan edince ne oluyor sank,ha zırla ağla,ha isyan et..değişen bir şey yok
  • geceleri bi yerlere çık, cafelere git, okullardan ortam yap, derneklere gruplara üye ol, spora fln hobi gruplarına yazıl. sn ööle durup beklersen kız gelsin selam versin bnde o zamn beğenirsem konuşurum die çok beklersin. bi yerden başlaman lazm. kız gruplarında bi kızdan hoşlanıosan ama ulaşmak zor gibi geliosa o grupta mutlaka zayıf iradeli sönük bi kız vardır. onu gözüne kestir ve onu kullanarak gruba gir. ama bu süreçte amacını unutup elindekiyle yetinme... bide ne yap et milli ol ki daha rahat takılasın, kafanda abartmayasın olayı. üstelik böölece kızların seni köle yapmak için kullandıkları bi çok tuzağada gelmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 20 Mayıs 2009; 12:04:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

üniversite kazan...!
    başka şeylerde kazanıyorsun...!

yüzyılın yalanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

Hacı kızlar cesarete güce ve pereye bakarlar.Ama sana bir tavsiye bu saydıklarımın hepsi bir gün gelip geçer..

Önemli olan eğer bir kızı kendine aşık etmek istiyorsan akıllı olmandır.Çok şey yaşamaktır.Her konuda kendini eğitmen lazım.Spor,müzik,teknoloji bunlardan başlıcaları.

Ve en önemlisi kızlara kızlardan daha akıllı olduğunu gösterirser o kız senin kölen olur.

(Proje çalışmam olduğu için ve ayrıca grip olduğum için iyi anlatamadıysam özür dilerim.)

Konuya verilen en güzel cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

geceleri bi yerlere çık, cafelere git, okullardan ortam yap, derneklere gruplara üye ol, spora fln hobi gruplarına yazıl. sn ööle durup beklersen kız gelsin selam versin bnde o zamn beğenirsem konuşurum die çok beklersin. bi yerden başlaman lazm. kız gruplarında bi kızdan hoşlanıosan ama ulaşmak zor gibi geliosa o grupta mutlaka zayıf iradeli sönük bi kız vardır. onu gözüne kestir ve onu kullanarak gruba gir. ama bu süreçte amacını unutup elindekiyle yetinme... bide ne yap et milli ol ki daha rahat takılasın, kafanda abartmayasın olayı. üstelik böölece kızların seni köle yapmak için kullandıkları bi çok tuzağada gelmezsin.

genelevde milli olsam olur mu ?
  • Bence sen git direk öl yaNe uğraşıyon bu hayatla bana kalsa bende ölürdümde ben korkuyorum
  • allahım tek derdin bu olsun sevgi de aşk da yalan gereksiz ve boş şeyler kendini bir kız için deli etmeye değer mi bırak özenti olma farklı ol illa kız arkadasın olmak zorunda mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusala

allahım tek derdin bu olsun sevgi de aşk da yalan gereksiz ve boş şeyler kendini bir kız için deli etmeye değer mi bırak özenti olma farklı ol illa kız arkadasın olmak zorunda mı

lan olm aşktan bahseden kim ya,ben sadece kızların o narin vücutlarını kollarımın altına hissetmek istiyorum,tenlerinin sıcaklığını hissetmek istiyorum...hele o liseli kızlar yok mu..off kaderim benim off
  • Şu hayatta tek derdim şu olsa keşkkeeeeeeee
  • okumuyorsuni evden işe gidiyorum diyorsun, peki kızı nerede bulacaksın.
    bilgisayardan kalkıp arkadaşlarınla ortamlara girmelisin biraz, ayrıca sende durum abazalık seviyesine gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

okumuyorsuni evden işe gidiyorum diyorsun, peki kızı nerede bulacaksın.
    bilgisayardan kalkıp arkadaşlarınla ortamlara girmelisin biraz, ayrıca sende durum abazalık seviyesine gelmiş

abaza denmesine gocunmuyorum ama abazalıktan daha çok,aşırı bir şevk var liseli kızlara karşı...
    evet çalışıyorum,çalışmasam bile anca evde otururm,arkadaşlarımın çoğu benim gibi çalışıyor ve onlarda abazan,fakat benden daha geri seviyedeler sanırım..

• Ne olmuş ben 26 yaşındayım benimde kız arkadaşım olmadı ve bir çok kızdan yamuk gördüm, bazı şeyleri zamana bırak bu yaşlarda daha çok geleceğini hazırlamalısın.
  • nerde milli olursan ol çok farketmez önemli olan durumu kavraman. ama çok b*ktan bi yere gidipte erkekten bozma bişeyle yapma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 20 Mayıs 2009; 14:25:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

nerde milli olursan ol çok farketmez önemli olan durumu kavraman. ama çok b*ktan bi yere gidipte erkekten bozma bişeyle yapma...

saçmalama hacu ya,abazayız diye o duruma düşcek değiliz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Her An

quote:

allahım tek derdin bu olsun sevgi de aşk da yalan gereksiz ve boş şeyler kendini bir kız için deli etmeye değer mi bırak özenti olma farklı ol illa kız arkadasın olmak zorunda mı

lan olm aşktan bahseden kim ya,ben sadece kızların o narin vücutlarını kollarımın altına hissetmek istiyorum,tenlerinin sıcaklığını hissetmek istiyorum...hele o liseli kızlar yok mu..off kaderim benim off

E aşk felan istemiyorsan ne naneye bukadar yırtınıyorsun?
    Liseli kızlarda o narin vucutlarını senin kollarinin altında hissetmek istiyordur kesin...
    Madem çalışıyorsun tut kendine bi dost o senin paranı yesin,sende onu ye.
    Oda olmadı abone kartı çıkart genel evden paso misali hem sabit kalmamış olursun çeşit çeşit her türlü fanteziye ayrı ayrı kadınlar liselimi istiyorsun alırsın eline liseli elbiseleri giydirirsin kadına al sana liseli.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama ondan da bıkarsın gün gelir anlaşılan geçim derdi daha sırtına binmemiş binseydi liseli kızlar yerine başka şeyleri düşünürdün lise fetişi seni.

• quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

quote:

quote:

E aşk felan istemiyorsan ne naneye bukadar yırtınıyorsun?
    Liseli kızlarda o narin vucutlarını senin kollarinin altında hissetmek istiyordur kesin...
    Madem çalışıyorsun tut kendine bi dost o senin paranı yesin,sende onu ye.
    Oda olmadı abone kartı çıkart genel evden paso misali hem sabit kalmamış olursun çeşit çeşit her türlü fanteziye ayrı ayrı kadınlar liselimi istiyorsun alırsın eline liseli elbiseleri giydirirsin kadına al sana liseli.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama ondan da bıkarsın gün gelir anlaşılan geçim derdi daha sırtına binmemiş binseydi liseli kızlar yerine başka şeyleri düşünürdün lise fetişi seni.

abow ne sapık adamlar var bu forumda,evet geçim derdi binmedi sırtıma,binsinde istemiyorum ama liseli kızlar süper dimi kanki,hele o etekleri ve beyaz gömlekleri yokmu..ilerde evlenirsem ilk iş lise üniforması satın almak..
    ne bir eksik,ne bir fazla hepsin tamam söyledimmmmmmmmm

• NO SS NO GÜVEN

arkadasım bır fotoraf koyarsan dh ailesi soruna dırek çözüm bulacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erse1905

NO SS NO GÜVEN

hellyea,ne bilim fotomu gay ağırlıklı sitelerde paylaşcamıycanızı...?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erse1905

NO SS NO GÜVEN

hellyea,ne bilim fotomu gay ağırlıklı sitelerde paylaşcamıycanızı...?

Sen bu kafa ve ön yargı ile daha çook kızsız kalırsın arkadaş doğru demiş Koy resmini Dh sana çözüm bulsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.